Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Restoran Kosmaj
3.8333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.83 (6 Votes)

Tradiciju gostionice Kosmaj u Cvijićevoj ulici potvrđuju brojni gosti koji se stalno vraćaju. Većina jela koja se služe u ovom ugostiteljskom objektu nagrađena je zlatnim i srebrnim medaljama na raznim takmičenjima u kulinarstvu. Kosmaj je restoran nacionalne kuhinje, a na bogatom meniju posebno se izdvajaju jela stare južne Srbije, jela s roštilja i gotova jela.

– Ostali smo verni tradiciji i kvalitetu jela i usluge i to je ključ našeg opstanka u konkurenciji brojnih restorana i u našem susedstvu i u celom Beogradu. Svi novi objekti fokusirali su se na nešto što je moderno – od enterijera do hrane. A za gosta nisu presudni preskupi enterijer, posuđe ili stolice. Sve je, naravno, važno, ali gost može lepo da se oseća i u urednom enterijeru i na normalnoj udobnoj stolici, a najvažnije mu je da dobije pristojnu porciju kvalitetnog i ukusnog jela i da ne mora da plati više nego što to vredi – objašnjava za CaféBar Dragan Stanković, vlasnik Kosmaja.

Za vlasnike Kosmaja ugostiteljstvo je životni poziv, a tradicionalno kulinarstvo adut u borbi za goste. 

– Ovo je ipak Srbija. Ljudi žele da osete i imaju poseban sentiment prema hrani. A to gosti ovde prepoznaju i osećaju se kao kod kuće. Znate, nema mnogo mesta u Beogradu gde ljudi dolaze sa svojim posudama da uzmu kuvano jelo i nose kući. Ili, ko još danas u Beogradu za svoje goste farba jaja za Uskrs? To se odavno izgubilo i mi to pokušavamo da vratimo. Zato nam se valjda gosti stalno i vraćaju – kaže Stanković.

 www.kosmajgostionica.pttimenik.com

 


Restoran Kosmaj - INFO


tip lokala: restoran

radno vreme:

telefon: (011) 6761 132, 6762 129

mobilni: 

adresa: Cvijićeva 105

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


U dijalogu sa životom

Jovan Mrđenović

Kada je daleke 1968. golobradi dečak krenuo put Beograda iz užičkog sela Ravni tapkajući prašnjavim drumom, bio je opsednut silnim mislima i velikim uzbuđenjem. Napuštao je selo za koje ga vezuju sva saznanja i uspomene. Rođen u...



Izabran pobednik regionalnog takmičenja Barcaffé Barista Cup

Finalno takmičenje Barcaffé Barista Cup završeno je 19. septembra u Ljubljani u Barcaffè Barista Trening centru, a prestižnu nagradu osvojio je Sanin Kandić.



Magija uniforme

Piše: Ashok Murty modni konsultant

Generalno, uniforma ima dva primarna zadatka: prvo, da onome koji je nosi omogući da što lakše i efikasnije obavlja svoju delatnost i drugo, da dâ vizuelnu prepoznatljivost i logično uklapanje u neku grupu....



Hoćemo li uvoziti konobare

Problem nedostatka radnika u ugostiteljstvu već dugo muči vlasnike lokala u Srbiji. Tokom leta jedva je moguće organizovati posao jer je veliki broj ljudi napustio matične lokale i otišao da radi na moru, po brodovima ili u drugim mestima koja,...



Restoran Amici

Restoran Amici otvoren je 15. septembra 2007. godine, tako da baš u vreme kada ga predstavljamo u časopisu proslavlja svoj dvanaesti rođendan. Iako bi se po godinama reklo da tek ulazi u pubertet, ovaj restoran davno je dokazao svoju zrelost u...