Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Mornar
4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (3 Votes)

U Mornar, koji decenijama opstaje preko puta Doma omladine, rado svraća poslovni svet, samci i oni koji hoće dobro i brzo da utole glad, ali i profesori i učenici iz obližnjih škola i fakulteta.

Ovde možete i da posedite s društvom, pojedete kvalitetan obrok i popijete omiljeno piće za relativno malo novca. Hrana je domaća, a izbor pića zadovoljava osnovne prohteve gostiju. Valjda po navici, u Mornaru valja piti pivo, ali kako konobari kažu – od volje vam. 

– Još davno smo postali objekat u koji dolazi društvena elita i gosti koji ovde vole da se vide i popričaju. Danas u kafanama ljudi više ne komuniciraju već su zadubljeni u telefone i kompjutere. Mi se trudimo da uz uslugu prodajemo doživljaj jer je najiskrenija ljubav ona prema hrani i piću. A ljudi kod nas dolaze upravo zbog toga što žele da jedu dobru i tradicionalnu hranu za pristojne pare. Nivo usluge u našim objektima nije kao u nekim svetskim mondenskim objektima, ali našim gostima to i nije presudno. Važno je da je sve čisto, kvalitetno i lepo servirano, da im je u restoranu prijatno i da mogu da se ispričaju sa onima sa kojima su u društvu – kaže za CaféBar Žarko Ratković, iz UTP Višnjica, koja je vlasnik Stare Hercegovine, Mornara, Devetke, Ima dana.

Ono na čemu istrajavaju u objektima Višnjice jeste dobra usluga, da gosta dočekaju i isprate sa osmehom i da usluga nije skupa – da odnos cene i usluge bude uravnotežen.

– Važno je da porcije budu obilne, ali ne prevelike, da su lepo servirane i da kuvar ima mašte. Važno je i da kvalitet usluge i hrane bude prilagođen mentalnom sklopu savremenog gosta. A u svakom vremenu gost voli da bude lepo dočekan, lepo ugošćen i još lepše ispraćen. I mi se prilagođavamo ukusima, pa smo tako izbacili jela pripremana u dubokoj masnoći, dajemo popuste na ručak od 12 do 18 časova. Gost mora da izađe zadivljen, jer ako to ne uspete, teško je očekivati da će se vratiti – savetuje Ratković.

 


Mornar - INFO


tip lokala: restoran

radno vreme:

telefon: 011 32 45 856

mobilni: 

adresa: Ugao Carigradske i Vojvode Dobrnjca

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: nacionalna



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Srbija zabranjuje roštilj na ćumur?

U junu je u Skupštinu Srbije stigla građanska inicijativa kojom je zatraženo da se zakonom zabrani upotreba roštilja na ćumur...



Food Waste program u Courtyard Belgrade City Center hotelu

Dana 22. jula sastali smo se u hotelu Courtyard Belgrade City Center kako bi predstavili rezultate projekta HotelKitchen koji se bavi borbom sa otpadom od ostataka hrane tzv. food wastom



Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew

Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew hladno pripremljena kafa... Najnoviji trend u ispijanju kafe, Cold Brew, stiže u Srbiju - hladno pripremljena i hladno služena kafa, koja će ovog leta oduševiti posetioce kafića, pravi je izbor za sve...



Jagnjetina u Mrzencima

Jovan Mrđenović

Rešio sam i ovog leta da posetim Mrzence, kao što činim i niz prethodnih godina. Čovek koji ima sreću da nađe smeštaj u hotelu Nar u Mrzencima, gde se soba traži preko veze, treba da se istušira, odmori i uveče pravac kafana...



Oni od kafe prave savršenstvo

Profesija bariste u Srbiji je relativno mlada, ali se brzo razvija i izaziva veliko interesovanje, pogotovo sa pojavom posebno zanimljivih i kreativnih delova ovog posla poput latte art-a. Kako svi uživamo u lepim slikama, koje dodatno ulepšavaju...