Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Biber MG01
1.875 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.88 (4 Votes)

Biber MG01

MG01 je oznaka za finoću bibera i označava onaj koji je najvišeg kvaliteta. To je ujedno i ime novog restorana koji je otvoren u poslovnoj zgradi Blue Center na Novom Beogradu.

Ideja vlasnika Zorana Spasića bila je da Beogradu ponudi ozbiljno mesto s raznovrsnim jelima evropske kuhinje i nekom vrstom zabave u večernjim časovima. Kuhinju je postavio Konstantin Katafaj, koji je radio u restoranima širom sveta. Kuhinja je otvorena tako da su kuvari sastavni deo zabave i ponude jer su uvek raspoloženi da razgovaraju s gostima i udovolje njihovim zahtevima. 

Vlasnik Zoran Spasić kaže da mu je ideja da Biber postane ozbiljno mesto sa ozbiljnim menijem i velikim rasponom cena, pa da sami gosti izaberu meni prema mogućnostima i raspoloženju. U ponudi je i lunch special, izbor od dva kuvana jela koja koštaju oko 300 dinara. 

Prostor je veliki, minimalistički namešten, tako da i kad u njemu boravi puno ljudi, nema osećaja gužve.

S menija se izdvaja šumadijski kapreze i rol od brancina punjen ugorom. Vinska karta ima 84 etikete. Restoran osim gastronomskog užitka nudi i razne oblike unplagged zabave poput večeri s klavirskom muzikom, kabaretskog šoua, stend-ap i muzičkih nastupa...

Restoran je u potpunosti prilagođen osobama s invaliditetom, uključujući i jelovnik s Brajevom azbukom.

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

 


 Restoran Biber MG01 - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 011/4141-900

mobilni: 

adresa: Španskih boraca 3

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: šumadijski kapreze ,rol od brancina punjen ugorom, vinska karta ima 84 etikete...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Svako u srcu nosi svoju kafanu

Jovan Mrđenović

ugostitelj

Beograd 1867. slavi povratak kneza Mihaila Obrenovića iz Carigrada, gde mu je turski sultan uručio ferman o predaji srpskih gradova. U kafani Srpska kruna priređeno je veliko slavlje. Tim povodom došao je Jaša Ignjatović...



Danuška Kumara

Danuška Kumara

Glavni kuvar hotela Hyatt Regency Beograd 



Iris New Balkan Cuisine

Iris New Balkan Cuisine, fine dining restoran, Beogradu je pre nešto više od dve godine, kada je otvoren, doneo novi koncept ugostiteljstva. Malo ko je verovao u njegov opstanak, ali zahvaljujući ogromnom entuzijazmu zaposlenih i ljubavi prema...



Tajna uspeha je u radu, posvećenosti i viziji

Mihailo Janković

direktor kompanije Nectar, govori za CaféBar network povodom obeležavanja jubileja, 20 godina uspešnog poslovanja kompanije Nectar



Coca-Cola inspirisala sve da budu Deda Mraz i usreće decu iz SOS sela Srbije

Ove Nove godine 170 dece iz SOS dečijih sela u Kraljevu i Sremskoj Kamenici iskusiće radost praznika i provesti nezaboravno zimovanje zahvaljujući građanima Srbije i kompaniji Coca-Cola.