Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Biber MG01
1.875 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.88 (4 Votes)

Biber MG01

MG01 je oznaka za finoću bibera i označava onaj koji je najvišeg kvaliteta. To je ujedno i ime novog restorana koji je otvoren u poslovnoj zgradi Blue Center na Novom Beogradu.

Ideja vlasnika Zorana Spasića bila je da Beogradu ponudi ozbiljno mesto s raznovrsnim jelima evropske kuhinje i nekom vrstom zabave u večernjim časovima. Kuhinju je postavio Konstantin Katafaj, koji je radio u restoranima širom sveta. Kuhinja je otvorena tako da su kuvari sastavni deo zabave i ponude jer su uvek raspoloženi da razgovaraju s gostima i udovolje njihovim zahtevima. 

Vlasnik Zoran Spasić kaže da mu je ideja da Biber postane ozbiljno mesto sa ozbiljnim menijem i velikim rasponom cena, pa da sami gosti izaberu meni prema mogućnostima i raspoloženju. U ponudi je i lunch special, izbor od dva kuvana jela koja koštaju oko 300 dinara. 

Prostor je veliki, minimalistički namešten, tako da i kad u njemu boravi puno ljudi, nema osećaja gužve.

S menija se izdvaja šumadijski kapreze i rol od brancina punjen ugorom. Vinska karta ima 84 etikete. Restoran osim gastronomskog užitka nudi i razne oblike unplagged zabave poput večeri s klavirskom muzikom, kabaretskog šoua, stend-ap i muzičkih nastupa...

Restoran je u potpunosti prilagođen osobama s invaliditetom, uključujući i jelovnik s Brajevom azbukom.

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

 


 Restoran Biber MG01 - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 011/4141-900

mobilni: 

adresa: Španskih boraca 3

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: šumadijski kapreze ,rol od brancina punjen ugorom, vinska karta ima 84 etikete...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Neizmeran značaj enterijera

Goran Jović

vlasnik kafića Knez, Valjevo  

Izuzetno važan činilac pokretanja i opremanja restorana, kafića ili bara jeste enterijer. Dobar dizajn enterijera može da bude presudan za poslovanje, gotovo isto kao i kvalitetna hrana, veliki izbor pića...



Bizu - sushi bar

Poznavaoci beogradskih restorana prepoznaju da je Bizu na Topčiderskom brdu sigurno mesto u gradu za dobar suši. Veštinu spremanja učili su od čuvenog šefa Jošihiro Fudžimare, Japanca sa 25 godina majstorskog iskustva. Sva jela sa menija ...



Da li ste ovog leta „overili“ Prostoriju?

U poslednje vreme, društvene mreže „gore“. Svi koji su za odlazak na more ove godine izabrali Crnu Goru, i Beograđanima posebno drag Herceg Novi, na svojim Instagram i Facebook profilima svakodnevno kače fotografije sa #summerinfocus #prostorija...



Srpska vinska revolucija

O srpskim vinima i domaćoj vinskoj sceni razgovarali smo sa Branimirom Šikanićem.... U vreme kada u Srbiji niko nije izlazio na „čašu vina”, dvojica braće Branimir i Nebojša Šikanić pokrenuli su revoluciju. U svet vina ušli su pre četvrt veka i...



Srpski pirati osvajaju Seul

RESTORAN BEOGRAD, SEUL... Ekskluzivno za CaféBar network o ugostiteljskim počecima i dosadašnjim uspesima restorana Beograd na drugom kraju sveta, u Seulu, razgovarali smo s Novakom Mandićem, idejnim tvorcem i vlasnikom