Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Biber MG01
1.875 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.88 (4 Votes)

Biber MG01

MG01 je oznaka za finoću bibera i označava onaj koji je najvišeg kvaliteta. To je ujedno i ime novog restorana koji je otvoren u poslovnoj zgradi Blue Center na Novom Beogradu.

Ideja vlasnika Zorana Spasića bila je da Beogradu ponudi ozbiljno mesto s raznovrsnim jelima evropske kuhinje i nekom vrstom zabave u večernjim časovima. Kuhinju je postavio Konstantin Katafaj, koji je radio u restoranima širom sveta. Kuhinja je otvorena tako da su kuvari sastavni deo zabave i ponude jer su uvek raspoloženi da razgovaraju s gostima i udovolje njihovim zahtevima. 

Vlasnik Zoran Spasić kaže da mu je ideja da Biber postane ozbiljno mesto sa ozbiljnim menijem i velikim rasponom cena, pa da sami gosti izaberu meni prema mogućnostima i raspoloženju. U ponudi je i lunch special, izbor od dva kuvana jela koja koštaju oko 300 dinara. 

Prostor je veliki, minimalistički namešten, tako da i kad u njemu boravi puno ljudi, nema osećaja gužve.

S menija se izdvaja šumadijski kapreze i rol od brancina punjen ugorom. Vinska karta ima 84 etikete. Restoran osim gastronomskog užitka nudi i razne oblike unplagged zabave poput večeri s klavirskom muzikom, kabaretskog šoua, stend-ap i muzičkih nastupa...

Restoran je u potpunosti prilagođen osobama s invaliditetom, uključujući i jelovnik s Brajevom azbukom.

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

 


 Restoran Biber MG01 - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 011/4141-900

mobilni: 

adresa: Španskih boraca 3

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: šumadijski kapreze ,rol od brancina punjen ugorom, vinska karta ima 84 etikete...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Radost - fina kuhinjica

Radost fina kuhinjica je restoran u kome je Martin Gor iz Depeche Moda probao skoro sve s menija. U njemu se zdrava hrana priprema svakodnevno, a radni dan počinje rano ujutro, kada vlasnica Saška Maček odlazi na pijacu po sveže namirnice. Zatim...



Još strože kazne

Za neizdavanje računa zatvaranje restorana na godinu dana...

Pred letnju sezonu ugostitelje je dočekala loša vest. Naime, država je odlučila da pooštri kazne za prekršaje poput neprijavljivanja zaposlenih ili neizdavanja fiskalnog računa, pa ako...



Zaštita podataka gostiju (GDPR)

Hotelijeri u svetu već odavno su spremni, dok se domaći, kao što to obično biva u našoj zemlji, pripremaju u minut do 12. Podaci jesu resurs, ali s novom regulativom (GDPR) ujedno predstavljaju i veliku odgovornost i zahtevaju čitav niz mera koje...



Pušenje ili ne, odlučite sami!

GORAN JOVIĆ

vlasnik kafića Knez, Valjevo

Smatram da samo fizičkim pregradama kao što su zid ili staklo, u stvari, dobijate pravi prostor, dok podela na rejone bez pregrade znači isto kao kada bi u jednom malom delu bazena bilo dozvoljeno...



U kuhinji mora da bude zabavno

EYCK ZIMMER

Culinary director hotela Square Nine

Sa novim šefom kuhinje hotela Square Nine Eyckom Zimmerom razgovarali smo o kuvanju, novom letnjem meniju, Mišlenovim zvezdicama i životu u Beogradu. 

Koliko je ovaj duhoviti Nemac neobičan...