Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Biber MG01
1.875 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.88 (4 Votes)

Biber MG01

MG01 je oznaka za finoću bibera i označava onaj koji je najvišeg kvaliteta. To je ujedno i ime novog restorana koji je otvoren u poslovnoj zgradi Blue Center na Novom Beogradu.

Ideja vlasnika Zorana Spasića bila je da Beogradu ponudi ozbiljno mesto s raznovrsnim jelima evropske kuhinje i nekom vrstom zabave u večernjim časovima. Kuhinju je postavio Konstantin Katafaj, koji je radio u restoranima širom sveta. Kuhinja je otvorena tako da su kuvari sastavni deo zabave i ponude jer su uvek raspoloženi da razgovaraju s gostima i udovolje njihovim zahtevima. 

Vlasnik Zoran Spasić kaže da mu je ideja da Biber postane ozbiljno mesto sa ozbiljnim menijem i velikim rasponom cena, pa da sami gosti izaberu meni prema mogućnostima i raspoloženju. U ponudi je i lunch special, izbor od dva kuvana jela koja koštaju oko 300 dinara. 

Prostor je veliki, minimalistički namešten, tako da i kad u njemu boravi puno ljudi, nema osećaja gužve.

S menija se izdvaja šumadijski kapreze i rol od brancina punjen ugorom. Vinska karta ima 84 etikete. Restoran osim gastronomskog užitka nudi i razne oblike unplagged zabave poput večeri s klavirskom muzikom, kabaretskog šoua, stend-ap i muzičkih nastupa...

Restoran je u potpunosti prilagođen osobama s invaliditetom, uključujući i jelovnik s Brajevom azbukom.

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

 


 Restoran Biber MG01 - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 011/4141-900

mobilni: 

adresa: Španskih boraca 3

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: šumadijski kapreze ,rol od brancina punjen ugorom, vinska karta ima 84 etikete...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Da li je to baš tako?

Jovan Mrđenović
ugostitelj

Ne prođe dan da neko od ljudi u poznijim godinama ne zacvili za dobrim starim vremenima i boemskim kafanama kojih više nema



Dobro se dobrim vraća

 Predstavljamo Udruženje Dobro delo... Stefan Nikolić iz Vršca govori nam o misiji, projektima i planovima udruženja čiji je osnivač. Pomisao na to koliko je malo potrebno da se učini dobro delo kada nam se za to ukaže prilika, pokrenula je 2012....



Ujedinjeni u regulisanju bakšiša

Piše: Deana Dimitrijević

Praksa davanja napojnica stara je koliko i ugostiteljstvo, a nastala je spontano. Nisu je nametnuli ni ugostitelji ni gosti, već jednostavno postoji oduvek. Međutim, nijedan pozitivan pravni propis Republike Srbije ne...



Ostajemo bez kultnih kafana

Dragi naši gosti, pošto je vaša omiljena kafana Tašmajdan restitucijom vraćena vlasnicima, koji ne žele s nama da nastave poslovanje, mi vam najsrdačnije zahvaljujemo što smo imali vas kao drage goste i prijatelje – stoji na natpisu koji je...



Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...