Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Biber MG01
1.875 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.88 (4 Votes)

Biber MG01

MG01 je oznaka za finoću bibera i označava onaj koji je najvišeg kvaliteta. To je ujedno i ime novog restorana koji je otvoren u poslovnoj zgradi Blue Center na Novom Beogradu.

Ideja vlasnika Zorana Spasića bila je da Beogradu ponudi ozbiljno mesto s raznovrsnim jelima evropske kuhinje i nekom vrstom zabave u večernjim časovima. Kuhinju je postavio Konstantin Katafaj, koji je radio u restoranima širom sveta. Kuhinja je otvorena tako da su kuvari sastavni deo zabave i ponude jer su uvek raspoloženi da razgovaraju s gostima i udovolje njihovim zahtevima. 

Vlasnik Zoran Spasić kaže da mu je ideja da Biber postane ozbiljno mesto sa ozbiljnim menijem i velikim rasponom cena, pa da sami gosti izaberu meni prema mogućnostima i raspoloženju. U ponudi je i lunch special, izbor od dva kuvana jela koja koštaju oko 300 dinara. 

Prostor je veliki, minimalistički namešten, tako da i kad u njemu boravi puno ljudi, nema osećaja gužve.

S menija se izdvaja šumadijski kapreze i rol od brancina punjen ugorom. Vinska karta ima 84 etikete. Restoran osim gastronomskog užitka nudi i razne oblike unplagged zabave poput večeri s klavirskom muzikom, kabaretskog šoua, stend-ap i muzičkih nastupa...

Restoran je u potpunosti prilagođen osobama s invaliditetom, uključujući i jelovnik s Brajevom azbukom.

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

 


 Restoran Biber MG01 - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 011/4141-900

mobilni: 

adresa: Španskih boraca 3

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: šumadijski kapreze ,rol od brancina punjen ugorom, vinska karta ima 84 etikete...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Kada Mišlenov tim napravi grešku...

Zabuna među Mišlenovim timom restoranskih kritičara nastala je jer se u blizini Pariza nalazi restoran istog naziva, koji je trebalo da uđe u čuveni vodič.



Rene Redžepi otvara restoran u Meksiku

Za 3 dana, čuveni chef Rene Redžepi, zatvara najpoznatiji svetski restoran, Nomu.



Predstavljena vinska tradicija Kalabrije, Kampanije, Pulje i Sicilije

Kada je u pitanju slaganje vina i hrane, to je za Italijane posebna umetnost. Primer je vino Livia Antica Fiano di Avelino 2015, jedna od etiketa koja je predstavljena na degustaciji.



Otvoren novi restoran u Beton hali

Kuhinja predstavlja spoj balkanskih, bliskoistočnih i indijskih ukusa interpretiranih na nov način.



Srećan Sveti Trifun!

Danas je dan kada vinari izlaze da porežu čokote vinove loze i poliju ih vinom