Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Rusmir
3.3780487804878 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.38 (41 Votes)

restoran Rusmir

restoran RusmirPoznati zemunski restoran Rusmir, čuven po domaćim kobasicama, zbog proširenja obima posla preseljen je na Vračar. Enterijerski je potpuno isti kao nekadašnji zemunski Rusmir, pa ga tako pored mnogobrojnih detalja i uspomena, krase i fotografije prodavaca sa zemunske pijace i alasa. Vlasnik je Danko Ristić, jedan od polufinalista kulinarskog takmičenja „Moja kuhinja moja pravila”, a restoran je nazvan po vlasniku recepture čuvenih kobasica. U ponudi Rusmira, osim domaćih kobasica koje se prave isključivo od mesa, nalazi se samo još jedno jelo, a to su marinirana pečena svinjska rebra. Sa promenom lokacije, kako kaže menadžer Stanko Teslić, Rusmir je dobio nove i zadržao stare goste, što posebno raduje dobro uigrani tim restorana. 

 


 Restoran Rusmir  - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 011/244-64-31

mobilni: 063/850-51-87

adresa: Braničevska 12a

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: domaćih kobasice, marinirana pečena svinjska rebra...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Srbija zabranjuje roštilj na ćumur?

U junu je u Skupštinu Srbije stigla građanska inicijativa kojom je zatraženo da se zakonom zabrani upotreba roštilja na ćumur...



Food Waste program u Courtyard Belgrade City Center hotelu

Dana 22. jula sastali smo se u hotelu Courtyard Belgrade City Center kako bi predstavili rezultate projekta HotelKitchen koji se bavi borbom sa otpadom od ostataka hrane tzv. food wastom



Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew

Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew hladno pripremljena kafa... Najnoviji trend u ispijanju kafe, Cold Brew, stiže u Srbiju - hladno pripremljena i hladno služena kafa, koja će ovog leta oduševiti posetioce kafića, pravi je izbor za sve...



Jagnjetina u Mrzencima

Jovan Mrđenović

Rešio sam i ovog leta da posetim Mrzence, kao što činim i niz prethodnih godina. Čovek koji ima sreću da nađe smeštaj u hotelu Nar u Mrzencima, gde se soba traži preko veze, treba da se istušira, odmori i uveče pravac kafana...



Oni od kafe prave savršenstvo

Profesija bariste u Srbiji je relativno mlada, ali se brzo razvija i izaziva veliko interesovanje, pogotovo sa pojavom posebno zanimljivih i kreativnih delova ovog posla poput latte art-a. Kako svi uživamo u lepim slikama, koje dodatno ulepšavaju...