Home  //  Lokali  //  Restorani  //  BoutiQue 2
2.8863636363636 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.89 (22 Votes)

Posle nepunih godinu dana od otvaranja već proslavljenog prvenca na Trgu republike u Beogradu, koncept-restoran BoutiQue otvario je vrata svog drugog lokala u istoimenom lancu. Smešten u Knez Mihailovoj ulici, u kući poznatog beogradskog trgovca Mihaila Pavlovića sagrađenoj krajem 19. veka, svojom kreativnom vizijom stilski razigranog enterijera, nastalog pod uticajima primenjene pop estetike, novi BoutiQue pleni već na prvi pogled. I ovaj put, kao i u restoranu na Trgu republike, dizajn enterijera potpisuje Vladimir Gugl, jedan od naših vodećih arhitekata.

Gastronomski, ovaj restoran pruža ravnotežu između receptura evropske tradicije i aktuelnih kulinarskih noviteta. Gosti imaju priliku da uživaju u brojnim specijalitetima internacionalne kuhinje, a sladokusce će obradovati izbor više od 20 vrsta kolača. Uz jelovnik koji će periodično da se osvežava i menja, novi Boutique svojim gostima nudi zanimljive i nesvakidašnje ukuse u prijatnom, opuštajućem ambijentu.

 

 

 

 


Restoran BoutiQue 2 - INFO


tip lokala: Kafe & Restoran

radno vreme: 09:00h - 01:00h

telefon: +381 11 26 21 373

mobilni: +381 60 3130-178

adresa: Knez Mihailova 42a

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: kreativna, raznovrsna, ...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Kada Mišlenov tim napravi grešku...

Zabuna među Mišlenovim timom restoranskih kritičara nastala je jer se u blizini Pariza nalazi restoran istog naziva, koji je trebalo da uđe u čuveni vodič.



Rene Redžepi otvara restoran u Meksiku

Za 3 dana, čuveni chef Rene Redžepi, zatvara najpoznatiji svetski restoran, Nomu.



Predstavljena vinska tradicija Kalabrije, Kampanije, Pulje i Sicilije

Kada je u pitanju slaganje vina i hrane, to je za Italijane posebna umetnost. Primer je vino Livia Antica Fiano di Avelino 2015, jedna od etiketa koja je predstavljena na degustaciji.



Otvoren novi restoran u Beton hali

Kuhinja predstavlja spoj balkanskih, bliskoistočnih i indijskih ukusa interpretiranih na nov način.



Srećan Sveti Trifun!

Danas je dan kada vinari izlaze da porežu čokote vinove loze i poliju ih vinom