Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Bambino
3.3214285714286 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.32 (14 Votes)

Na Banovom brdu, fudbalski menadžer Nenad Stanojević otvorio je restoran italijanske kuhinje Bambino. Na meniju se pored mnogobrojnih vrsta pice i paste nalaze i jela koja nisu deo italijanske kuhinje poput domaće kobasice od mangulice. To jelo, prema rečima menadžera restorana Marka Tanasijevića, zauzima počasno mesto u jelovniku restorana. Sve pice spremaju se na šamotu, i u osnovi svih vrsta je pelat i mocarela, dok se paste pripremaju bez neutralne pavlake. U ovom restoranu sluša se isključivo italijanska muzika. Za enterijer se pobrinula Vida Filipović, arhitekta koja je, kako sama kaže, za uređenje restorana koristila prirodno drvo jasena i nameštaj od tikovine. Radno vreme je od osam ujutro do ponoći, osim nedeljom, kada restoran radi od deset sati. 

 

 

 

 


 Restoran Bambino - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 011/355-22-82 

mobilni: 

adresa: Blagoja Parovića 102G

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: pice, paste, domaće kobasice od mangulice...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Neizmeran značaj enterijera

Goran Jović

vlasnik kafića Knez, Valjevo  

Izuzetno važan činilac pokretanja i opremanja restorana, kafića ili bara jeste enterijer. Dobar dizajn enterijera može da bude presudan za poslovanje, gotovo isto kao i kvalitetna hrana, veliki izbor pića...



Bizu - sushi bar

Poznavaoci beogradskih restorana prepoznaju da je Bizu na Topčiderskom brdu sigurno mesto u gradu za dobar suši. Veštinu spremanja učili su od čuvenog šefa Jošihiro Fudžimare, Japanca sa 25 godina majstorskog iskustva. Sva jela sa menija ...



Da li ste ovog leta „overili“ Prostoriju?

U poslednje vreme, društvene mreže „gore“. Svi koji su za odlazak na more ove godine izabrali Crnu Goru, i Beograđanima posebno drag Herceg Novi, na svojim Instagram i Facebook profilima svakodnevno kače fotografije sa #summerinfocus #prostorija...



Srpska vinska revolucija

O srpskim vinima i domaćoj vinskoj sceni razgovarali smo sa Branimirom Šikanićem.... U vreme kada u Srbiji niko nije izlazio na „čašu vina”, dvojica braće Branimir i Nebojša Šikanić pokrenuli su revoluciju. U svet vina ušli su pre četvrt veka i...



Srpski pirati osvajaju Seul

RESTORAN BEOGRAD, SEUL... Ekskluzivno za CaféBar network o ugostiteljskim počecima i dosadašnjim uspesima restorana Beograd na drugom kraju sveta, u Seulu, razgovarali smo s Novakom Mandićem, idejnim tvorcem i vlasnikom