Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Fine sushi bar
4.0714285714286 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.07 (7 Votes)

Koncipiran kao tradicionalni japanski bar, Fine sushi bar uređen je minimalistički i opremljen finim mermernim tanjirima i autentičnim keramičkim šoljama. Ovaj bar u blizini Vukovog spomenika gostima pruža mogućnosti da vide proces spremanja sušija na licu mesta. U toku pripreme mogu i da razgovaraju sa kuvarom, koji je uvek raspoložen da pruži informaciju više, tako da je poseta ovom specijalizovanom baru i edukativnog karaktera. 

Jela po kojima se Fine sushi bar izdvaja od drugih restorana ovog tipa, pre svega su donburi, jela servirana na podlozi od pirinča, a kao specijalitet kuće služi se Crunchy roll. To je jedna vrsta fusion rolnice, napravljene od škampa, avokada i ljutog sosa, preko čega se posipaju tempura hrskave mrvice. Kreator ovih jedinstvenih rolnica je vlasnik Fine sushi bara, koji je i sam suši majstor. 

Osim degustacije u restoranu, čiji enterijer nije mnogo velik, u ovom lokalu rade i dostavu narudžbina. Kompletan meni dostupan je na sajtu www.finesushies.com. Radnim danima bar je otvoren od 11 do 23 sata, a vikendom od 14 do 23 časa.

 

 

 

 

 


 Restoran Fine sushi bar - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: 11-23 h, vikendom 14-23 h

telefon: 

mobilni: 061 31 52 298

adresa: Hadži Đerina 28

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:  japanska kuhinja, suši, donburi, Crunchy roll... 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži