Pod sloganom “Čovek je ono što jede i kako živi”, iskusni ugostitelji Srđan Stojanović, Dragan Pavlović i Aleksandar Škipić otvorili su autentični italijanski restoran Druga Piazza. S obzirom na to da sedam godina unazad, za svoje druge ugostiteljske poduhvate, sarađuju sa udruženjem industrijalaca iz Italije, jedini su na svetu koji su dobili plaketu autentičnosti koju dodeljuje grad Udine. U komšiluku, u Beton hali gde se restoran i nalazi, jedini su koji imaju peć na drva iz koje izlazi pica po kojoj su već čuveni. U restoranu Druga osim pice, u ponudi se nalazi i nekoliko vrsta brusketa, ali i meso koje se sprema na ćumuru, a pošto su se pre otvaranja restorana raspitali o konkurenciji, na meniju restorana nalazi se samo dve vrste paste, jer je, kako kaže Aleksandar Škipić, Comunale prepoznatljiv po pasti i to se zove fer plej.
Restoran Druga Piazza - INFO
tip lokala: Restoran
radno vreme:
telefon: 011/ 3398-333
mobilni: 069/ 3398-333
adresa: Karađorđeva 2-4
grad: Beograd
tip usluge, kuhinja: pica iz peći na drva, nekoliko vrsta brusketa, meso koje se sprema na ćumuru, ...
Komentari
Bila tri puta: prvi odlucna hrana i dobra usluga; drugi pregorela piza uz objasnjenje konobara da sam tako trazila! Naravno da sam reagovala i trazila zamenu. Nadala sam se treca sreca, u mom slucaju ispala nescreca. Piza siromasna na njoj ni ono sto je nabrojano u meniju, a usluga? Nisam skorije naisla na tako NELJUBAZNO OSOBLJE. Sve u svemu, ostao im je samo dobar polozaj jer je sve ostalo lose. Skoro necu posetiti taj restoran.