Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Velvet
3.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.75 (8 Votes)

Velvet

Kafe klub Velvet u Čačku ime je dobio zbog svog stila i prefinjenosti, a već dugo je ovaj lokal simbol kvalitetne hrane i usluge u Čačku. Prostran i udoban, uz dobru atmosferu i gostoljubivost, ovaj lokal idealan je za dnevno, ali i večernje uživanje. Istoriju ovog kluba svojim nastupima i pozitivnom energijom oplemenio je i veliki broj muzičkih sastava iz zemlje i inostranstva, kao i brojni disk džokeji. Prijatnoj atmosferi doprinosi i bogat večernji program po kome je Velvet postao poznat i odlično prihvaćen kod svojih gostiju. 

Sa ponosom u ovom lokalu ističu i paletu od oko 500 vrsta različitog pića, među kojima je i veliki broj različitih robnih marki viskija, konjaka, vodke, tekile, ruma, piva, vina, koktela, kao i brojni topli napici. Klub u svojoj ponudi ima i bogat izbor laganih obroka, a sve to primereno je i najizbirljivijim gurmanima i hedonistima. Velvet se može pohvaliti ponudom salata, raznih sendviča, pica, omleta, slanih i slatkh palačinki, kolača, torti i sladoleda, a od prošle godine i sitnim zalogajima koji se odlično slažu uz koktele.

Prateći zahteve tržišta i promene u načinu i dinamici života ljudi, u Velvetu su razvili i ketering servis i omogućili svojim gostima da uživaju u hrani i kada ne mogu da dođu u dobro poznati ambijent. 

Kapacitet lokala je 70 mesta unutra i 25 mesta u bašti, a radno vreme je od 8 do 24 časa, dok je petkom i subotom otvoren od 8 ujutru do jedan sat iza ponoći.

Velvet

www.velvetcafe.rs 

  


 Restoran Velvet - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 032/345-064

mobilni: 065/3345-064

adresa: Karađorđeva 15

grad: Čačak

tip usluge, kuhinja: ketering servis,ponuda salata, raznih sendviča, pica, omleta, slanih i slatkh palačinki, kolača, torti i sladoleda... 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži