Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Od usta do usta
3.78125 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.78 (16 Votes)

Od usta do ustaOd usta do ustaRestoran Od usta do usta otvoren je pre tri godine, a posle Pariske ulice i Kapetan Mišine, odnedavno je na novoj lokaciji – ušuškan između ulica Braće Nedić i Kumanovske. Ovaj restoran nesvakidašnjeg koncepta nastao je kao pokušaj, na neki način i bunt, da se napravi mesto gde se može pojesti sveža, sezonska hrana, koja podrazumeva lokalno uzgajano povrće i meso sa poreklom, spremljeno po probranoj i osmišljenoj recepturi. 

Fokus je na mediteranskoj hrani, obuhvatajući Italiju, Francusku, Španiju, Severnu Afriku, a oslonjajući se na domaću pijacu. Jelovnik se menja iz dana u dan i ispisuje na tabli, pa se pored već odomaćenih klasika, poput domaćih raviola i bifteka, ovde svakodnevno dodaju i nova jela, salate, čorbe, dezerti, a napravljen je iskorak i do tajlandske kuhinje. 

Za doručak se služe italijanske piadine, omlet od domaćih jaja, za ručak salate, raviole i meso, a večere su poseban doživljaj. Nedeljom je, sada već tradicionalno, jelovnik upotpunjen i budget friendly obrokom - od supe do dezerta. U ponudi je i veliki izbor kvalitetnih domaćih vina.

Dizajn lokala i ovde prati koncept, a to znači jednostavnost, prirodnost i slobodu prostora, bez preterano napadne scenografije. A da ovo nije restoran kao svaki drugi, govori i činjenica da se ovde često organizuju književne večeri, izložbe, koncerti, kao i gostovanja kuvara, džez svirke, fair pay promocije vina i brojna druga dešavanja.  

 

  


 Restoran Od usta do usta - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 061/665-0066

adresa: Braće Nedića 7

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: mediteranska hrana, italijanske piadine, omlet od domaćih jaja... 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži