Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Zapata
3.3095238095238 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.31 (21 Votes)

ZapataZapata
ZapataU zdanju bivšeg hotela Jugoslavija, neposredno pored Grand Casina, nedavno je otvoren još jedan u nizu restorana Zapata – Rio. U želji da stalnm posetiocima ostalih restorana pod imenom Zapata pruži mogućnost da uživaju u omiljenim specijalitetima, vlasnici su odlučili da pređu reku i svoje usluge ponude gostima na Zemunskom keju. Meni je isti kao i u ostalim restoranima, a među specijalitetima menadžer izdvaja ćuretinu s lešnicima, svinjska rebra u sosu i nekoliko vrsta doručka namenjenih pre svega poslovnim ljudima u tom delu grada. Od marta Zapata Rio uvodi i dostavu hrane. Pored standardne, ali velike ponude pića u šanku, Zapata Rio nudi i bogat izbor meksičkih i drugih tekila, kao i meksičkih piva. Velika je i vinska karta, u kojoj dominiraju probrane sorte i berbe španskih i portugalskih vinarija. Naravno, ponuda sadrži i probrana i najkvalitetnija domaća vina.

Šefovi kuhinje za sada pripremaju i različite vrste poslastica, među kojima se posebno izdvajaju tart i musevi od čokolade. Ta i bogata ponuda koktela trebalo bi da budu aduti za predstojeću sezonu, za koju se sprema i velika otvorena bašta sa pogledom na Dunav i zelenilo Velikog ratnog ostrva. U bašti, koja bi trebalo da proradi za nešto više od mesec dana, planirano je i gostovanje DJ-ova, kao i različite tematske večeri, pa i koncept polunoćne varijante, jer to prostor dozvoljava pošto se objekat nalazi daleko od stambenih zgrada.

 


 Restoran Zapata Rio - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 011/ 260 6056

mobilni: 065/ 2467 200

adresa: Kej oslobođenja, Hotel Jugoslavija

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: ćuretina s lešnicima, svinjska rebra u sosu... 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.