Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Džez kafanica Bajloni
3.3055555555556 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.31 (18 Votes)

Džez kafanica BajloniUšuškano, šarmantno mestašce u blizini Skadarlije, u zgradi nekadašnje BIP-ove pivare, obučeno je u novo ruho. Renovirani prostor dobio je urbani izgled, ali zadržao rustičan stil. Restaurirane komode, regali, ramovi za slike, stari radio-prijemnici, tanjirići, šolje i ukrasi ovoj džez kafanici daju poseban šmek, prenoseći duh starih vremena i preplićući ga s modernim. Petkom, subotom i nedeljom ljubitelji džeza ovde mogu da uživaju uz zvuke omiljene muzike uživo, a Bajloni za svoje goste voli da spremi i poneko iznenađenje, pa se tako ovde mogu čuti i disko-džez kombinacije, kao i džipsi-džez ili pop-džez uz perkusije. A slaže li se nešto bolje uz džez nego – vino. Ovde će vam uvek rado ponuditi ekskluzivno vino kuće, dok one koji ipak preferiraju pivo, čeka premijum selekcija piva, kao i veliki izbor drugih pića. Bajloni će s prvim znacima lepog vremena moći da se pohvali i baštom u kojoj će biti mesta za 200 ljudi, i to uz prirodnu hladovinu. Uskoro će početi da radi i kuhinja, pa će i ponuda biti proširena specijalitetima za doručak, burgerima, salatama, pastama. I svirke će se na proleće preseliti na otvoreno, jer u planu su matine žurke u Bajloniju. A s letnjim vrućinama odlično će se slagati sveže ceđeni sokovi i osvežavajući kokteli, kao što je, recimo, mojito s malinom.

 

 


 Restoran Džez kafanica Bajloni - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 065/6677-567

adresa: Cetinjska 15

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Srbija zabranjuje roštilj na ćumur?

U junu je u Skupštinu Srbije stigla građanska inicijativa kojom je zatraženo da se zakonom zabrani upotreba roštilja na ćumur...



Food Waste program u Courtyard Belgrade City Center hotelu

Dana 22. jula sastali smo se u hotelu Courtyard Belgrade City Center kako bi predstavili rezultate projekta HotelKitchen koji se bavi borbom sa otpadom od ostataka hrane tzv. food wastom



Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew

Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew hladno pripremljena kafa... Najnoviji trend u ispijanju kafe, Cold Brew, stiže u Srbiju - hladno pripremljena i hladno služena kafa, koja će ovog leta oduševiti posetioce kafića, pravi je izbor za sve...



Jagnjetina u Mrzencima

Jovan Mrđenović

Rešio sam i ovog leta da posetim Mrzence, kao što činim i niz prethodnih godina. Čovek koji ima sreću da nađe smeštaj u hotelu Nar u Mrzencima, gde se soba traži preko veze, treba da se istušira, odmori i uveče pravac kafana...



Oni od kafe prave savršenstvo

Profesija bariste u Srbiji je relativno mlada, ali se brzo razvija i izaziva veliko interesovanje, pogotovo sa pojavom posebno zanimljivih i kreativnih delova ovog posla poput latte art-a. Kako svi uživamo u lepim slikama, koje dodatno ulepšavaju...