Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Beer Land
3.7727272727273 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.77 (11 Votes)

Beer LandNekada poznat po vrhunskoj kuhinji lokal Akvarijus, sada je pod novim imenom Beer Land, kako samo ime kaže pravo mesto za ljubitelje piva. Pored velikog izbora domaćih i stranih točenih piva, u flašicama se mogu naći sva piva koja postoje na našem tržištu. Uz dobro pivo gostima je na raspolaganju veliki izbor domaće kuhinje, a kao specijalitet kuće izdvajaju pivske kobasice koje sami prave. 

U mirnom okruženju pored šume sa idiličnim pogledom na Dunav, idealno je mesto za dnevni odmor, dok se noću pivnica pretvara u noćni klub. Petak i subota su rezervisani za nastupe bendova, koji će atmosferu dizati poznatim stranim i domaćim hitovima, a u najavi su i tamburaši.

Beer Land je gostima vrata otvorio krajem decembra sa kapacitetom od 90 gostiju u unutrašnjem delu, dok će na proleće bašta, koja može da ugosti100 ljudi, biti pun pogodak za celu porodicu, gde će dok roditelji piju pivo, deca uživati u igraonici koja će biti specijalno adaptirana za njih.

 

 


Restoran Beer Land - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 026/462-5073

adresa: Izletnička 4

grad: Smederevo

tip usluge, kuhinja: veliki izbora domaćih i stranih točenih piva, pivske kobasice...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Kada Mišlenov tim napravi grešku...

Zabuna među Mišlenovim timom restoranskih kritičara nastala je jer se u blizini Pariza nalazi restoran istog naziva, koji je trebalo da uđe u čuveni vodič.



Rene Redžepi otvara restoran u Meksiku

Za 3 dana, čuveni chef Rene Redžepi, zatvara najpoznatiji svetski restoran, Nomu.



Predstavljena vinska tradicija Kalabrije, Kampanije, Pulje i Sicilije

Kada je u pitanju slaganje vina i hrane, to je za Italijane posebna umetnost. Primer je vino Livia Antica Fiano di Avelino 2015, jedna od etiketa koja je predstavljena na degustaciji.



Otvoren novi restoran u Beton hali

Kuhinja predstavlja spoj balkanskih, bliskoistočnih i indijskih ukusa interpretiranih na nov način.



Srećan Sveti Trifun!

Danas je dan kada vinari izlaze da porežu čokote vinove loze i poliju ih vinom