Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Redakcija
3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (8 Votes)

Redakcija
U Vlajkovićevoj ulici u centru Beograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publikeU Vlajkovićevoj ulici u centru U Vlajkovićevoj ulici u centru Beograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publikeBeograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publike. Lokal je podeljen na prednji deo, u kome je kafe i šank s veoma raznovrsnom ponudom pića, toplih i hladnih napitaka, kafe, kroasana i sendviča za doručak. Poseban naglasak u ponudi je, kako kažu u Redakciji, na kafi, pa se sa osobljem radi na edukaciji o pripremi tog napitka. 

U drugom delu lokala koji čini restoranska sala, prefinjenog i čistog enterijera, gostima se nude specijaliteti domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje, a Tagiris posebno preporučuje svežu ribu, biftek i odabranu kolekciju domaćih i stranih vina. 

Enterijer u kome dominiraju jednostane i čiste forme idejno je osmislio Tagiris po ugledu na svoje restorane u Grčkoj, a ideja je, kako kaže, da se stalnim promenama detalja kod gostiju izaziva pažnja i interesovanje za posetu lokalu.

Muzičku podlogu uglavnom čine pop, rok i elektro zvuci, a u planu je da za kratko vreme u restoranu budu organizovane i žive svirke.

U kafe delu Redakcije i restoranskoj sali ima po 40 mesta, dok će letnja bašta u unutrašnjem dvorištu i na trotoaru Vlajkovićeve ulice moći da primi još oko 70 gostiju.

 

 

 


 Restoran Redakcija - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 011/3214 845

mobilni: 065/ 2467 200

adresa: Vlajkovićeva 7

grad: Beograd

tip usluge, kuhinjaspecijaliteti domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje,  sveža riba, biftek, odabrana kolekcija domaćih i stranih vina...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Duke of Duduk – novi otkačeni restoran u gradu

Vlasnici su Sanja i Zvonko Đorđević koji su i vlasnici Lorenza & Kakalambe, restorana koji je već drugu godinu za redom poneo titulu Top 12 beogradskih restorana u okviru sada već tradicionalne akcije CafeBar network recommends.



Festival autohtonih sireva

Svečano otvaranje festivala obeležiće posluživanje čuvenog švajcarskog sira Raclette u organizaciji Ambasade Švajcarske u Srbiji, a na kraju drugog dana biće proglašeni sirevi pobednici izložbe, prema glasovima posetilaca.



Hotel Bristol ostaje vojni

Hotel Bristol u Karađorđevoj 50, ostaje u sastavu Ministarstva odbrane i neće postati vlašništvo Beograda na vodi.



U susret Oktoberfestu 2016!

Za dvadeset najvernijih pivopija, beogradski pab Pivo i Kobaja, organizuje putovanje na najveći festival piva u Minhenu



Kafić koji ne radi ponedeljkom

Jedan ugostitelj u Turskoj, odlučio se za neobičan poslovni potez i proglasio ponedeljak neradnim danom u svom kafiću. Ono što je najzanimljivije u ovoj priči je razlog za ovakvu odluku.