Home  //  Lokali  //  Restorani
4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (3 Votes)

Redakcija
U Vlajkovićevoj ulici u centru Beograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publikeU Vlajkovićevoj ulici u centru U Vlajkovićevoj ulici u centru Beograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publikeBeograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publike. Lokal je podeljen na prednji deo, u kome je kafe i šank s veoma raznovrsnom ponudom pića, toplih i hladnih napitaka, kafe, kroasana i sendviča za doručak. Poseban naglasak u ponudi je, kako kažu u Redakciji, na kafi, pa se sa osobljem radi na edukaciji o pripremi tog napitka. 

U drugom delu lokala koji čini restoranska sala, prefinjenog i čistog enterijera, gostima se nude specijaliteti domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje, a Tagiris posebno preporučuje svežu ribu, biftek i odabranu kolekciju domaćih i stranih vina. 

Enterijer u kome dominiraju jednostane i čiste forme idejno je osmislio Tagiris po ugledu na svoje restorane u Grčkoj, a ideja je, kako kaže, da se stalnim promenama detalja kod gostiju izaziva pažnja i interesovanje za posetu lokalu.

Muzičku podlogu uglavnom čine pop, rok i elektro zvuci, a u planu je da za kratko vreme u restoranu budu organizovane i žive svirke.

U kafe delu Redakcije i restoranskoj sali ima po 40 mesta, dok će letnja bašta u unutrašnjem dvorištu i na trotoaru Vlajkovićeve ulice moći da primi još oko 70 gostiju.

 

 

 


 Restoran Redakcija - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 011/3214 845

mobilni: 065/ 2467 200

adresa: Vlajkovićeva 7

grad: Beograd

tip usluge, kuhinjaspecijaliteti domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje,  sveža riba, biftek, odabrana kolekcija domaćih i stranih vina...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Čuvajte svoje komšije

Veljko Poznanić
Restoran Druga priča

Kažu da u Srbiji komšija komšiji želi da mu crkne krava. Rešio sam da vam ispričam nekoliko anegdota koje na pravi način oslikavaju dobre komšijske odnose. Zahvaljujući njihovoj pomoći, u više navrata spaseno je...



U potrazi za najboljim ukusom Italije

Kako izbeći zamke za turiste

Italijanska kuhinja je najpopularnija strana kuhinja u Srbiji. Verujemo da ste dobro upoznati sa ponudom specijalizovanih restorana i picerija kod nas, pa smo odlučili da proverimo šta je trenutno aktuelno u Italiji....



Župska berba od 25. do 28. septembra

Najveća svetkovina vinogradara Aleksandrovačke župe i ove godine okupiće brojne vinare i izlagače, kao i sve ljubitelje vina, koje posete ovogodišnju Župsku berbu, koja će biti održana od 25. do 28. septembra. 



Rezervacija obavezuje

Fabio Silva
restoran Derbi Grill

Kraljevska palata u Monci okružena je jednim od najvećih parkova u Evropi (688 hektara), a preko puta njenog glavnog ulaza nalazi se otmeni Derbi Grill. Restoran je deo luksuznog Hotela de la Ville, kojim od 1958....



Da li ste dobar domaćin?

Aleksandar Škipić, ugostitelj

Nekada su se gosti vezivali za konobare i znalo se u koju će kafanu otići, jer tamo je njihov čovek, on ih poznaje u dušu, zna da pasulj vole bez kolenice, da sarma za njih mora da bude malo pikantnija, da najradije...



Bacanje grožđa iz aviona u Vršcu

U čast grožđa, vina i vinograda počela je manifestacija “Dani berbe grožđa” koja se tradicionalno održava u Vršcu.



Vikend paket za razvedene

Hotel „The Gideon Putnam Resort” koji se nalazi u Njujorku, razvedenim parovima nudi vikend paket koji podrazumeva opuštanje pred potpisivanje rešenja o razvodu braka



Bankar u svetu sladoleda

Moritz Fried
vlasnik sladoledionice Moritz Eis

Bavio se finansijama, ali nije bio zadovoljan. Želeo je nešto novo, nešto neuobičajeno. Shativši da u Srbiji nema toliko domaćeg sladoleda koliko ima kvalitetnog voća i povrća, odlučio je da kreira...



Bez zainteresovanih investitora za BIP

Beogradska industrija piva jedna je od retkih firmi među 502 preduzeća sa spiska za privatizaciju koja je održala proizvodnju i radnicima redovno isplaćuje plate, ali, prema rečima generalnog direktora Milivoja Draganića, nijedan ozbiljan...



Stare kafane idu na doboš

UP Varoš kapija na prodaju

Na osnovu novog Zakona o privatizaciji, koji je stupio na snagu 13. avgusta ove godine, Agencija za privatizaciju raspisala je javni poziv za prikupljanje pisama o zainteresovanosti za privatizaciju svih preduzeća iz...


Scroll Up