Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Redakcija
3.6 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.60 (5 Votes)

Redakcija
U Vlajkovićevoj ulici u centru Beograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publikeU Vlajkovićevoj ulici u centru U Vlajkovićevoj ulici u centru Beograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publikeBeograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publike. Lokal je podeljen na prednji deo, u kome je kafe i šank s veoma raznovrsnom ponudom pića, toplih i hladnih napitaka, kafe, kroasana i sendviča za doručak. Poseban naglasak u ponudi je, kako kažu u Redakciji, na kafi, pa se sa osobljem radi na edukaciji o pripremi tog napitka. 

U drugom delu lokala koji čini restoranska sala, prefinjenog i čistog enterijera, gostima se nude specijaliteti domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje, a Tagiris posebno preporučuje svežu ribu, biftek i odabranu kolekciju domaćih i stranih vina. 

Enterijer u kome dominiraju jednostane i čiste forme idejno je osmislio Tagiris po ugledu na svoje restorane u Grčkoj, a ideja je, kako kaže, da se stalnim promenama detalja kod gostiju izaziva pažnja i interesovanje za posetu lokalu.

Muzičku podlogu uglavnom čine pop, rok i elektro zvuci, a u planu je da za kratko vreme u restoranu budu organizovane i žive svirke.

U kafe delu Redakcije i restoranskoj sali ima po 40 mesta, dok će letnja bašta u unutrašnjem dvorištu i na trotoaru Vlajkovićeve ulice moći da primi još oko 70 gostiju.

 

 

 


 Restoran Redakcija - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 011/3214 845

mobilni: 065/ 2467 200

adresa: Vlajkovićeva 7

grad: Beograd

tip usluge, kuhinjaspecijaliteti domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje,  sveža riba, biftek, odabrana kolekcija domaćih i stranih vina...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Beogradska premijera filma “Hey Bartender” dočarala duh njujorških barova

Ovo ostvarenje prikazuje glamurozne klubove Njujorka koji svoju slavu duguje nekolicini vrhunskih barmena.



Američki lanac restorana konačno i u Evropi

Prva na listi biće Poljska.



Spektakularno putovanje: Beograd-Bar

Lista je sačinjena od deset relacija koje se prelaze staromodnim vozovima, a koje nisu toliko poznate.



Poslastica od 25.000 dolara

Služi se u čaši sa zlatnim obodom i dijamantima, sa zlatnom kašičicom optočenom dijamantima...



Sir & Seks

Ljubitelji topljenog sira imaju bolji seksualni život od onih koji ga ne koriste, pokazala su nedavna istraživanja...



Za sve ljubitelje piva i fudbala

Najkreativniji će dobiti na poklon putovanje na Ibicu i specijalno organizovano gledanje finalne utakmice.



Takmičenje u pravljenju najkreativnijeg sendviča

U pravljenju sendviča oprobale su se poznate mame sa decom, pevačice Goca Tržan i Tijana Dapćević i televizijska voditeljka Snežana Dakić.



Dani Istre u Klubu književnika

Manifestacija će trajati od 13. do 17. aprila i na njoj će gostujući šef kuhinje iz Istre, Robert Golić, pripremati tradicionalna istarska jela.



Filip Moris dobitnik Virtus nagrade

Nagrada je dodeljena u kategoriji za dugoročno partnerstvo poslovnog i neprofitnog sektora za saradnju sa nevladinom organizacijom Eneka na sprovođenju nacionalnog programa podrške preduzetništvu...



Vivijen Vestvud dizajnira hotel

Apartman će biti otvoren sledećeg meseca, a goste očekuje enterijer u prepoznatljivom stilu ove kontroverzne pank bake