Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Redakcija
3.6 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.60 (5 Votes)

Redakcija
U Vlajkovićevoj ulici u centru Beograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publikeU Vlajkovićevoj ulici u centru U Vlajkovićevoj ulici u centru Beograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publikeBeograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publike. Lokal je podeljen na prednji deo, u kome je kafe i šank s veoma raznovrsnom ponudom pića, toplih i hladnih napitaka, kafe, kroasana i sendviča za doručak. Poseban naglasak u ponudi je, kako kažu u Redakciji, na kafi, pa se sa osobljem radi na edukaciji o pripremi tog napitka. 

U drugom delu lokala koji čini restoranska sala, prefinjenog i čistog enterijera, gostima se nude specijaliteti domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje, a Tagiris posebno preporučuje svežu ribu, biftek i odabranu kolekciju domaćih i stranih vina. 

Enterijer u kome dominiraju jednostane i čiste forme idejno je osmislio Tagiris po ugledu na svoje restorane u Grčkoj, a ideja je, kako kaže, da se stalnim promenama detalja kod gostiju izaziva pažnja i interesovanje za posetu lokalu.

Muzičku podlogu uglavnom čine pop, rok i elektro zvuci, a u planu je da za kratko vreme u restoranu budu organizovane i žive svirke.

U kafe delu Redakcije i restoranskoj sali ima po 40 mesta, dok će letnja bašta u unutrašnjem dvorištu i na trotoaru Vlajkovićeve ulice moći da primi još oko 70 gostiju.

 

 

 


 Restoran Redakcija - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 011/3214 845

mobilni: 065/ 2467 200

adresa: Vlajkovićeva 7

grad: Beograd

tip usluge, kuhinjaspecijaliteti domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje,  sveža riba, biftek, odabrana kolekcija domaćih i stranih vina...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Bistro Apetit u finalu za prestižnu nagradu

Ova zbirka recepata delo je Kristijana Kabaliera, vlasnika zagrebačkog restorana Bistro Apetit koji je već nekoliko puta proglašen za najbolji restoran kako u prestonici tako i u Hrvatskoj uopšte



Dobro poznati domaći ukusi

Nova linija proizvoda pod nazivom Ukusi moga kraja obuhvata zlatiborski mladi kajmak, sremsku kobasicu, pršutu, domaće slatko od malina, kupina, višnje i borovnica, domaći ajvar, domaći pekmez od šljva, čvarke, štrudlu sa makom....



Ugostitelji na protestu

Skupljali su potpise za peticiju lokalnoj vlasti, a prolaznicima nudili besplatno pivo...



Proizvodnja vodke u Rusiji beži u sivu zonu

Proizvodnja ruskog nacionalnog pića votka opala je 22,3 odsto u 2014. godini, pokazuju podaci zavoda za statistiku u Moskvi



Da li ste za parče pizze sa aligatorom?

Idejni tvorac ovog neobičnog specijaliteta želeo je, kako kaže, da spoji sopstvenu kreativnost sa činjenicom da je Florida preplavljena pitonima...



Nova odluka o baštama u ugostiteljskim objektima

Suncobrani u baštama ugostiteljskih objekata ubuduće će morati da budu isključivo u belim, crnim ili bež tonovima...



Hostel od recikliranog materijala

Izrađen je u duhu Užičke republike, pa su tako deo njegovog enterijera vojni elementi poput šlemova, zastava..



Turci ne vole Džejmija Olivera

U luksuznom tržnom centru u Istanbulu, posle malo više od godinu dana rada, restoran je propao, ali kako kaže portparol restorana Peter Beri, čak i uprkos bankrotu, neće se zatvoriti



Doručak kod MINIja

Za ovu priliku, Mini salon pretvoren je u Mini Caffe...



Mineralizacija u Radionici !

U Radionica Baru kompanija Knjaz Miloš sinoć je na nesvakidašnji način obeležila početak kampanje pod nazivom Kralj minerala