Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Redakcija
4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Redakcija
U Vlajkovićevoj ulici u centru Beograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publikeU Vlajkovićevoj ulici u centru U Vlajkovićevoj ulici u centru Beograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publikeBeograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publike. Lokal je podeljen na prednji deo, u kome je kafe i šank s veoma raznovrsnom ponudom pića, toplih i hladnih napitaka, kafe, kroasana i sendviča za doručak. Poseban naglasak u ponudi je, kako kažu u Redakciji, na kafi, pa se sa osobljem radi na edukaciji o pripremi tog napitka. 

U drugom delu lokala koji čini restoranska sala, prefinjenog i čistog enterijera, gostima se nude specijaliteti domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje, a Tagiris posebno preporučuje svežu ribu, biftek i odabranu kolekciju domaćih i stranih vina. 

Enterijer u kome dominiraju jednostane i čiste forme idejno je osmislio Tagiris po ugledu na svoje restorane u Grčkoj, a ideja je, kako kaže, da se stalnim promenama detalja kod gostiju izaziva pažnja i interesovanje za posetu lokalu.

Muzičku podlogu uglavnom čine pop, rok i elektro zvuci, a u planu je da za kratko vreme u restoranu budu organizovane i žive svirke.

U kafe delu Redakcije i restoranskoj sali ima po 40 mesta, dok će letnja bašta u unutrašnjem dvorištu i na trotoaru Vlajkovićeve ulice moći da primi još oko 70 gostiju.

 

 

 


 Restoran Redakcija - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 011/3214 845

mobilni: 065/ 2467 200

adresa: Vlajkovićeva 7

grad: Beograd

tip usluge, kuhinjaspecijaliteti domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje,  sveža riba, biftek, odabrana kolekcija domaćih i stranih vina...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Gastro turistička Olimpijada

Jedinstveno takmičenje ugostiteljskih i turističkih radnika jugoistočne Evrope biće održano od 23. do 25. avgusta 2014. u Nišu



Majmuni nisu jedini koji gledaju

Novootvoreni hotel u Berlinu “25 Hours Hotel Bikini Berlin” ima deset spratova i napravljen je od stakla. I zidovi kupatila su od stakla, pa tako prolaznici imaju poprilično detaljan uvid u to šta se dešava u hotelskim kupatilima



Otvoren prvi Burger King u Hrvatskoj

Prvi Burger King u Hrvatskoj otvoren je na odmorištu Draganić-jug na autoputu A -1 Zagreb-Split, u smeru ka Zagrebu.



Aplikacija umesto ključa

Gosti hotela će sobe otključavati korišćenjem smartphone aplikacije



Dimljeno pivo od ovčije balege

Neobično pivo koje se dobija dimljenjem ovčije balege kreirala je pivara Borg sa Islanda



Fotografisanje hrane razlog spore usluge u restoranima

U restoranima širom sveta sve je više gostiju koji se žale na sporu uslugu bez obzira što se konstantno povećava broj radnika



Dejan Beko na čelu kompanije Carlsberg Bugarska

Dejan Beko imenovan je za generalnog direktora kompanije Carlsberg Bugarske. Dejan Beko imenovan je za generalnog direktora kompanije Carlsberg Bugarske. Profesionalne kapacitete, ako je saopšteno iz kompanije Carlsberg Srbija, Beko je izgradio...



Priprema koktela isplativija sa voćnim pireima

Profesionalni barmeni imali su priliku da se na prezentaciji održanoj 28. jula u klubu Ludost upoznaju sa novim proizvodom na tržištu – Funkin voćnim pireima koji se koriste za pripremu koktela



Zatvoren restoran Polet

Posle 63 godine rada zatvoren je restoran Polet na Cvetnom trgu, a kao razlog za stavljanje katanca u bravu ove poznate beogradske kafane navode se dugogodišnji sudski sporovi i nerešeni svojinski odnosi. Naime, prostor od 400 kvadrata sada je...



Uskoro prvi restoran bez otpada u Britaniji

Takozvani zero waste restorani, odnosno restorani u kojima se vodi računa o tome da se sve reciklira i da ništa ne ostaje kao otpad, sve su popularniji u svetu, a u septembru će prvi takav restoran biti otvoren i u Velikoj Britaniji


Scroll Up