Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Redakcija
3.6 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.60 (5 Votes)

Redakcija
U Vlajkovićevoj ulici u centru Beograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publikeU Vlajkovićevoj ulici u centru U Vlajkovićevoj ulici u centru Beograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publikeBeograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publike. Lokal je podeljen na prednji deo, u kome je kafe i šank s veoma raznovrsnom ponudom pića, toplih i hladnih napitaka, kafe, kroasana i sendviča za doručak. Poseban naglasak u ponudi je, kako kažu u Redakciji, na kafi, pa se sa osobljem radi na edukaciji o pripremi tog napitka. 

U drugom delu lokala koji čini restoranska sala, prefinjenog i čistog enterijera, gostima se nude specijaliteti domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje, a Tagiris posebno preporučuje svežu ribu, biftek i odabranu kolekciju domaćih i stranih vina. 

Enterijer u kome dominiraju jednostane i čiste forme idejno je osmislio Tagiris po ugledu na svoje restorane u Grčkoj, a ideja je, kako kaže, da se stalnim promenama detalja kod gostiju izaziva pažnja i interesovanje za posetu lokalu.

Muzičku podlogu uglavnom čine pop, rok i elektro zvuci, a u planu je da za kratko vreme u restoranu budu organizovane i žive svirke.

U kafe delu Redakcije i restoranskoj sali ima po 40 mesta, dok će letnja bašta u unutrašnjem dvorištu i na trotoaru Vlajkovićeve ulice moći da primi još oko 70 gostiju.

 

 

 


 Restoran Redakcija - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 011/3214 845

mobilni: 065/ 2467 200

adresa: Vlajkovićeva 7

grad: Beograd

tip usluge, kuhinjaspecijaliteti domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje,  sveža riba, biftek, odabrana kolekcija domaćih i stranih vina...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Otvoren Međunarodni sajam turizma u Beogradu

Za četiri dana sajma predstaviće se 1.100 izlagača iz pedeset zemalja...



Guinness čips

Začinjava se prženom sladovinom i ekstraktom kvasca u prahu kako bi njegov ukus bio sličan irskoj pivskoj legendi - slavnom Guinnessu.



Restoran kao zatvor

 Obroci se služe u improvizovanim zatvorskim ćelijama, dok se hrana gostu dostavlja kroz mali prozor od “ćelije”. Vlasnik ovogneobičnog restorana



Novi vlasnici Bukowskog

Lokal se nalazi u Kičevskoj ulici na Vračaru, i u ponudi su mnogobrojne vrste kafe koje gosti najradije ispijaju u prepodnevnim satima, dok je veče rezervisano za različite tematske večere uz taktove italijanske, španske, ruske muzike.



Kandidat za prestižnu nagradu

Prvi hrvatski kandidat za prestižnu nagradu koju Savet Evrope dodeljuje za dostignuća u području zaštite životne sredine “Landscape Award” je eko-muzej Isposnica Blaca na ostrvu Brač.



Otvoren renovirani hotel Sloboda

Kategorisan je sa 4 zvezdice, a u ponudi je 95 smeštajnih jedinica od čega 47 soba sa francuskim ležajevima, 24 „executive“ sobe i tri predsednička apartmana.



Specijalni gosti iz Italije u restoranu Druga

Stefano de Lorenci, mladi šef iz Vićence, član udruženja Mladi restorateri Evrope, biće specijalni gost restorana Druga u Beogradu 24. i 25. marta.



Festival čokolade

Choco Love Fest održaće se 14. februara 2015. u Supermarket Concept Store-u na Dorćolu...



Savamala – srce beogradskog novog talasa kulturne aktivnosti

Novi srpski kreativni centar naslov je članka koji je o noćnom provodu u našem glavnom gradu objavio britanski Guardian...



Požar u grčkom restoranu

U trenutku požara, iz Solunca je kuljao gust dim, a zaposleni su odmah izleteli napolje...