Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Redakcija
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Redakcija
U Vlajkovićevoj ulici u centru Beograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publikeU Vlajkovićevoj ulici u centru U Vlajkovićevoj ulici u centru Beograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publikeBeograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publike. Lokal je podeljen na prednji deo, u kome je kafe i šank s veoma raznovrsnom ponudom pića, toplih i hladnih napitaka, kafe, kroasana i sendviča za doručak. Poseban naglasak u ponudi je, kako kažu u Redakciji, na kafi, pa se sa osobljem radi na edukaciji o pripremi tog napitka. 

U drugom delu lokala koji čini restoranska sala, prefinjenog i čistog enterijera, gostima se nude specijaliteti domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje, a Tagiris posebno preporučuje svežu ribu, biftek i odabranu kolekciju domaćih i stranih vina. 

Enterijer u kome dominiraju jednostane i čiste forme idejno je osmislio Tagiris po ugledu na svoje restorane u Grčkoj, a ideja je, kako kaže, da se stalnim promenama detalja kod gostiju izaziva pažnja i interesovanje za posetu lokalu.

Muzičku podlogu uglavnom čine pop, rok i elektro zvuci, a u planu je da za kratko vreme u restoranu budu organizovane i žive svirke.

U kafe delu Redakcije i restoranskoj sali ima po 40 mesta, dok će letnja bašta u unutrašnjem dvorištu i na trotoaru Vlajkovićeve ulice moći da primi još oko 70 gostiju.

 

Vlajkovićeva 7, Beograd

011/3214 845

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Novine u restoranu Otimmo

Nedavno renovirana sala italijanskog restorana Otimmo kao i nova interesantna ponuda oduševljava stare, ali i jednostavno mami nove goste. Poznati ugostiteljski objekat koji se nalazi u strogom centru grada uveo je takozvani dnevni ručak...



Novo pivo na našem tržištu

Udruženje UnoDrop u saradnji sa Carlsbergom uskoro će obradovati sve ljubitelje piva. Moravsko pivo, novi brend na tržištu Srbije naći će se u prodajnim objektima članova udruženja UnoDrop.



Najbolji kuvar

Jovica Jovičić, šef kuhinje restorana Đorđe osvojio je Gran pri nagradu za najboljeg kuvara na međunarodnom festivalu “Biser mora” održanom na Braču.



Pijuckanje kafe uništava njen ukus

Stručnjaci koji su radili na istraživanju za časopis “Food Research International” otkrili su da kafa daje mnogo više od svoje arome kada se pije u velikim gutljajima. 



Zabavno otvaranje flaša

Magnetni otvarač za flaše poznatog brenda SuckUk dosta olakšava posao ugostiteljskim radnicima. Jednostavan je za korišćenje, a zahvaljujući jakom magnetu koji se nalazi na poleđini, prijanja na gotovo svaku magnetnu površinu.



Najbolja pica na svetu

Sudije svetskog šampionata u pravljenju pice održanog u Parmi najboljom su proglasili picu napravljenu prema tradicionalnom italijanskom receptu. Napravio ju je Džoni Di Frančesko, australijski kuvar italijanskog porekla. Njegova Margerita...



Zlato za Staru Šljivovicu

Hrvatska rakija “Badel Stara Šljivovica” osvojila je zlatnu medalju na takmičenju američkog nacionalnog udruženja prodavnica “The Wine & Spirits Wholesalers of America” (WSWA) u Las Vegasu.



Zašto je hrana u avionu bezukusna?

Rezultati istraživanja nemačkog instituta “Fraunhofer” pokazali su da ukus hrane u avionu nema veze sa njenim kvalitetom već sa nepcima putnika. 



Konzumacija kofeina sprečava Alchajmerovu bolest

Eksperimenti koje su na životinjama sproveli francuski i nemački naučnici pokazali su da redovne doze kofeina sprečavaju nastanak naslaga tau proteina u mozgu. Naime, tokom deset meseci istraživanja, miševi su svakodnevno primali određenu...



Hoteli za neispavane goste

U Americi, hoteli u velikim gradovima nude čitavu paletu aromaterapija i masaža, pa čak i intravenozni koktel vitamina i antiksidanasa, dok posebnu pažnju posvećuju udobnosti kreveta i posteljine.


Scroll Up