Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Redakcija
3.625 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.63 (4 Votes)

Redakcija
U Vlajkovićevoj ulici u centru Beograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publikeU Vlajkovićevoj ulici u centru U Vlajkovićevoj ulici u centru Beograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publikeBeograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publike. Lokal je podeljen na prednji deo, u kome je kafe i šank s veoma raznovrsnom ponudom pića, toplih i hladnih napitaka, kafe, kroasana i sendviča za doručak. Poseban naglasak u ponudi je, kako kažu u Redakciji, na kafi, pa se sa osobljem radi na edukaciji o pripremi tog napitka. 

U drugom delu lokala koji čini restoranska sala, prefinjenog i čistog enterijera, gostima se nude specijaliteti domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje, a Tagiris posebno preporučuje svežu ribu, biftek i odabranu kolekciju domaćih i stranih vina. 

Enterijer u kome dominiraju jednostane i čiste forme idejno je osmislio Tagiris po ugledu na svoje restorane u Grčkoj, a ideja je, kako kaže, da se stalnim promenama detalja kod gostiju izaziva pažnja i interesovanje za posetu lokalu.

Muzičku podlogu uglavnom čine pop, rok i elektro zvuci, a u planu je da za kratko vreme u restoranu budu organizovane i žive svirke.

U kafe delu Redakcije i restoranskoj sali ima po 40 mesta, dok će letnja bašta u unutrašnjem dvorištu i na trotoaru Vlajkovićeve ulice moći da primi još oko 70 gostiju.

 

 

 


 Restoran Redakcija - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 011/3214 845

mobilni: 065/ 2467 200

adresa: Vlajkovićeva 7

grad: Beograd

tip usluge, kuhinjaspecijaliteti domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje,  sveža riba, biftek, odabrana kolekcija domaćih i stranih vina...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Potpis na Koloseumu košta 20.000 evra

Turista, četrdesetdvogodišnji rus, oštrim kamenom pokušao je da ureže početno slovo svog imena na zidu rimskog Koloseuma. On je odmah uhapšen i moraće da plati kaznu od 20.000 evra što predstavlja zamenu za četiri meseca zatvora.



Kulinarski karavan

Na kulinarskom karavanu koji organizuje kompanija Frikom, učesnici će biti u prilici da pokažu svoje kulinarske veštine. Karavan kreće na put 29. novembra i obilazi Beograd, Novi Sad, Suboticu, Kragujevac i Niš, a pobednike lokalnih takmičenja...



Dijamant nagrađuje najboljeg budućeg poslastičara

Kompanija Dijamant novčano će nagraditi studenta završne godine gastronomije Visoke hotelijerske škole u Beogradu koji u školskoj 2014/2015. godini bude ostvario najbolje rezultate u aktivnostima poslastičarstva i pekarstva.



Carlsberg Srbija najbolja među najboljima

Specijalno priznanje u kategoriji velikih organizacija “Najbolji među najboljima” dodeljeno je kompaniji Carlsberg Srbija. Nagrada je dodeljena na centralnoj manifestaciji obeležavanja Svetskog dana kvaliteta i Evropske nedelje kvaliteta u...



GASTexpo u Ljubljani od 28. do 31. januara

Deveti Međunarodni sajam ukusa – GASTexpo & Sladoled i Vino biće održan u Ljubljani od 28. do 31. januara 2015. godine. Sajam ukusa, prema rečima organizatora, za devet godina postao je jedan od najkvalitetnijih sajmova, okrenut tržištu Slovenije...



Hranite se zdravo kao Žizel Budšen

Proizvodi najuticajnijeg i najčitanijeg nutricioniste u svetu Pjera Dukana konačno su dostupni i na našem tržištu. Paletu čuvenih Dukan proizvoda koji imaju ulogu saveznika u mršavljenju čine keks, musli i barovi koji su bazirani na specijalnim...



CafeBar network u obilasku vinograda u Hrvatskoj

Obišli smo i velelepne Kneževe Vinograde, i osetili bademastu gorčinu u Graševini



Raw čokolada i sir od badema

U Mikser House-u u Savamali juče je održan Mikser Design Food koji je spojio dizajn, hranu i inovativne tendencije u gastronomiji, ali i okupio male i velike proizvođače delikatesa, poslastica, vina, sireva, slatkiša, organske hrane...



Kafa u svemiru

Prvi astronaut u istoriji koji će popiti pravi italijanski espreso na Međunarodnoj svemirskoj stanici biće Samanta Kristoforeti. Naime, zahvaljujući espreso mašini “L'essoresso” specijalno dizajniranoj za uslove u bestežinskom stanju, prva...



Čuveno tamno pivo

Novi Budweiser Budvar Dark konačno je stigao u našu zemlju. Kompanija Carlsberg Srbija obogatila je svoju ponudu ovim čuvenim tamnim pivom koji se proizvodi od 2004. godine.