Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Redakcija
3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (8 Votes)

Redakcija
U Vlajkovićevoj ulici u centru Beograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publikeU Vlajkovićevoj ulici u centru U Vlajkovićevoj ulici u centru Beograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publikeBeograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publike. Lokal je podeljen na prednji deo, u kome je kafe i šank s veoma raznovrsnom ponudom pića, toplih i hladnih napitaka, kafe, kroasana i sendviča za doručak. Poseban naglasak u ponudi je, kako kažu u Redakciji, na kafi, pa se sa osobljem radi na edukaciji o pripremi tog napitka. 

U drugom delu lokala koji čini restoranska sala, prefinjenog i čistog enterijera, gostima se nude specijaliteti domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje, a Tagiris posebno preporučuje svežu ribu, biftek i odabranu kolekciju domaćih i stranih vina. 

Enterijer u kome dominiraju jednostane i čiste forme idejno je osmislio Tagiris po ugledu na svoje restorane u Grčkoj, a ideja je, kako kaže, da se stalnim promenama detalja kod gostiju izaziva pažnja i interesovanje za posetu lokalu.

Muzičku podlogu uglavnom čine pop, rok i elektro zvuci, a u planu je da za kratko vreme u restoranu budu organizovane i žive svirke.

U kafe delu Redakcije i restoranskoj sali ima po 40 mesta, dok će letnja bašta u unutrašnjem dvorištu i na trotoaru Vlajkovićeve ulice moći da primi još oko 70 gostiju.

 

 

 


 Restoran Redakcija - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 011/3214 845

mobilni: 065/ 2467 200

adresa: Vlajkovićeva 7

grad: Beograd

tip usluge, kuhinjaspecijaliteti domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje,  sveža riba, biftek, odabrana kolekcija domaćih i stranih vina...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Nišlije zatvorile lokale u znak protesta

Niški ugostitelji najavilu su da će danas zatvoriti svoje lokale u znak protesta, jer ih, kako kažu, inspekcija loše tretira i ne poštuje propise prilikom kontrole.



Bečka nedelja restorana

Na ovoj manifestaciji poznati bečki restorani pozivavaju goste na gozbu obećavajući znatno niže cene specijaliteta.



Hotel Maestral dobiće i petu zvezdicu

Hotel Maestral u Miločeru, jedan od najlepših i najposećenijih objekata na celom Crnogorskom primorju pretenduje na visoku kategoriju.



Okončan stečaj Pivare Niš

Pravosnažnim rešenjem Privrednog suda u Nišu okončan je stečajni postupak Pivare Niš, čime je omogućen nastavak rada kompanije.



Gabrijela Ditetova na čelu hotela Radisson

Nova generalna direktorka beogradskog hotela Radisson Blu Old Mill je Gabrijela Ditetova. Ona je na ovoj funkciji zamenila Tomasa Sviku, koji preuzima novu poziciju generalnog direktora hotela Radisson Blu u u Letoniji.