Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Redakcija
3.6 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.60 (5 Votes)

Redakcija
U Vlajkovićevoj ulici u centru Beograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publikeU Vlajkovićevoj ulici u centru U Vlajkovićevoj ulici u centru Beograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publikeBeograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publike. Lokal je podeljen na prednji deo, u kome je kafe i šank s veoma raznovrsnom ponudom pića, toplih i hladnih napitaka, kafe, kroasana i sendviča za doručak. Poseban naglasak u ponudi je, kako kažu u Redakciji, na kafi, pa se sa osobljem radi na edukaciji o pripremi tog napitka. 

U drugom delu lokala koji čini restoranska sala, prefinjenog i čistog enterijera, gostima se nude specijaliteti domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje, a Tagiris posebno preporučuje svežu ribu, biftek i odabranu kolekciju domaćih i stranih vina. 

Enterijer u kome dominiraju jednostane i čiste forme idejno je osmislio Tagiris po ugledu na svoje restorane u Grčkoj, a ideja je, kako kaže, da se stalnim promenama detalja kod gostiju izaziva pažnja i interesovanje za posetu lokalu.

Muzičku podlogu uglavnom čine pop, rok i elektro zvuci, a u planu je da za kratko vreme u restoranu budu organizovane i žive svirke.

U kafe delu Redakcije i restoranskoj sali ima po 40 mesta, dok će letnja bašta u unutrašnjem dvorištu i na trotoaru Vlajkovićeve ulice moći da primi još oko 70 gostiju.

 

 

 


 Restoran Redakcija - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 011/3214 845

mobilni: 065/ 2467 200

adresa: Vlajkovićeva 7

grad: Beograd

tip usluge, kuhinjaspecijaliteti domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje,  sveža riba, biftek, odabrana kolekcija domaćih i stranih vina...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Najskuplji koktel na svetu

Novi najskuplji koktel na svetu sastoji se od 40ml konjaka Clos de Griffier Vieux iz 1788, 20ml Kummel likera iz 1770, 20ml Dubb Orange Curacao iz 1860. i nekoliko kapi Angostura Bittersa iz 1900. godine



Luksuzna rezidencija u avionu

Nova kabina “Rezidencija Etihad” ima dnevnu sobu, zasebno kupatilo i prvi put u avio-industriji ličnog batlera



Foodpanda i Donesi.com postali partneri

Globalni servis za naručivanje hrane preko interneta-Foodpanda postao je partner sa servisom Donesi.com u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori



Svečano otvaranje Sajma vina

U Etno kući u Gračanici danas u 15 časova svečano će biti otvoren Sajam vina



SAM dodelio priznanja najboljima

Živorad Vasić, direktor hotela Crowne Plaza, proglašen menadžerom godine, Fiat Automobili Srbija poslodavcem godine, a po izboru članova Srpske asocijacije menadžera nagrade dodeljene u još devet kategorija.



Završen Salon Vina

Beogradski Salon Vina uspešno je završen. Pod sloganom Wine Match, u hotelu Hyatt Regency posetiocima su se predstavili domaći i strani proizvođači



Svečanost u hotelu Metropol

Vinarija Čoka proslavila je sinoć u hotelu Metropol u Beogradu 111 godina postojanja



Rakija Fest 2014.

Originalni Rakija Fest održaće se u subotu 13. decembra 2014. u Mikser House-u u Beogradu



Konačno otvoren Radisson Blu Old Mill !

Radisson Blu Old Mill hotel konačno je otvoren u Beogradu



Plaketa Ovde se jede Friulano dodeljena restoranu Druga Piazza

Plaketa pod nazivom Ovde se jede Friulano, koju dodeljuje Privredna komora grada Udine, sa predsednikom Đovanijem da Pozom na čelu, drugi put zaredom dodeljena je restoranu iz Beograda. Dobitnik ove prestižne nagrade ovaj put je restoran Druga iz...