Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Redakcija
3.6 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.60 (5 Votes)

Redakcija
U Vlajkovićevoj ulici u centru Beograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publikeU Vlajkovićevoj ulici u centru U Vlajkovićevoj ulici u centru Beograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publikeBeograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publike. Lokal je podeljen na prednji deo, u kome je kafe i šank s veoma raznovrsnom ponudom pića, toplih i hladnih napitaka, kafe, kroasana i sendviča za doručak. Poseban naglasak u ponudi je, kako kažu u Redakciji, na kafi, pa se sa osobljem radi na edukaciji o pripremi tog napitka. 

U drugom delu lokala koji čini restoranska sala, prefinjenog i čistog enterijera, gostima se nude specijaliteti domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje, a Tagiris posebno preporučuje svežu ribu, biftek i odabranu kolekciju domaćih i stranih vina. 

Enterijer u kome dominiraju jednostane i čiste forme idejno je osmislio Tagiris po ugledu na svoje restorane u Grčkoj, a ideja je, kako kaže, da se stalnim promenama detalja kod gostiju izaziva pažnja i interesovanje za posetu lokalu.

Muzičku podlogu uglavnom čine pop, rok i elektro zvuci, a u planu je da za kratko vreme u restoranu budu organizovane i žive svirke.

U kafe delu Redakcije i restoranskoj sali ima po 40 mesta, dok će letnja bašta u unutrašnjem dvorištu i na trotoaru Vlajkovićeve ulice moći da primi još oko 70 gostiju.

 

 

 


 Restoran Redakcija - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 011/3214 845

mobilni: 065/ 2467 200

adresa: Vlajkovićeva 7

grad: Beograd

tip usluge, kuhinjaspecijaliteti domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje,  sveža riba, biftek, odabrana kolekcija domaćih i stranih vina...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Najuspešnija godina u turističkoj istoriji Zlatibora

Prema procenama Turističke organizacije Zlatibor, 2015. godina biće najuspešnija u istoriji turizma na ovoj planini – i po broju gostiju i po broju ostvarenih noćenja.



Nektarov napitak od crnog čaja, limunade i breskve

Kompanija Nektar promovisala je u Beogradu ledeni čaj "Half and Half", koji je kombinacija crnog čaja i limunade ili soka od breskve i crnog čaja, koji će biti konkurentan na domaćem tržištu, kako po kvalitetu, tako i svojom cenom.



Penzioneri najzainteresovaniji za vaučere

Za vaučere za odmor u Srbiji do sada se prijavilo 10.870 građana, objavilo je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.  Najveće interesovanje za vaučere do sada su pokazali penzioneri (61 odsto), zatim zaposleni (27) i nezaposleni...



Na plaži u Splitu znak zabrane za gej parove

Na plaži Duilovo kod Splita u Hrvatskoj postavljen je znak zabrane kupanja - gej parovima.



Pećinske kuće iz petog veka pretvorene u luksuzni hotel

Šest pećinskih domova iz petog i šestog veka u Kapadokiji u Turskoj pretvorene su u nekonvencionalni, a ipak unikatni tridesetosobni hotel sa pet zvezdica pod nazivom Yunak Evleri. 



Brioni uskoro u modernijem ruhu

Brioni, jedno od najlepših hrvatskih ostrva, uskoro bi trebalo da dobije modernije turističko ruho, u planu je da se hoteli Neptun, Istra i Karmen pretvore u dva objekta sa pet zvezdica, kapaciteta 335 kreveta.



Mesopromet u Tivtu gradi hotel

Bjelopoljska kompanija Mesopromet u septembru će u Tivtu početi gradnju hotela, najavio je njen vlasnik i direktor Hilmija Franca.



Koktel osiguranja za vaš biznis

Wiener Städtische osiguranje ima rešenje i pravu zaštitu. Polisa osiguranja neće sprečiti provalnike da obiju poslovni prostor, niti poplavu ili požar da unište imovinu, ali će obezbediti finansijsku nadoknadu da se biznis što pre ponovo...



Klubu književnika dodeljen sertifikat za odličan kvalitet

Trip Advisor je i ove godine dodelio beogradskom restoranu Klubu književnika Certificate of Excellence. Sertifikat za odličan kvalitet svrstava ovaj restoran u grupu 10 odsto najbolje ocenjenih turističkih objekata iz celog sveta. 



Čorbijada i Moravski spust u nedelju 30. avgusta

Splavarenje Moravom, od Bele Vode do Jasike, takmičenje u pripremanju riblje čorbe na splavu Stari izvor, samo su neki od delova manifestacija Čorbijada i Moravski spust, koje ogranizuje Turistička organizacija Kruševca u nedelju 30. avgusta.