Home  //  Lokali  //  Restorani
4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (3 Votes)

Redakcija
U Vlajkovićevoj ulici u centru Beograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publikeU Vlajkovićevoj ulici u centru U Vlajkovićevoj ulici u centru Beograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publikeBeograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publike. Lokal je podeljen na prednji deo, u kome je kafe i šank s veoma raznovrsnom ponudom pića, toplih i hladnih napitaka, kafe, kroasana i sendviča za doručak. Poseban naglasak u ponudi je, kako kažu u Redakciji, na kafi, pa se sa osobljem radi na edukaciji o pripremi tog napitka. 

U drugom delu lokala koji čini restoranska sala, prefinjenog i čistog enterijera, gostima se nude specijaliteti domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje, a Tagiris posebno preporučuje svežu ribu, biftek i odabranu kolekciju domaćih i stranih vina. 

Enterijer u kome dominiraju jednostane i čiste forme idejno je osmislio Tagiris po ugledu na svoje restorane u Grčkoj, a ideja je, kako kaže, da se stalnim promenama detalja kod gostiju izaziva pažnja i interesovanje za posetu lokalu.

Muzičku podlogu uglavnom čine pop, rok i elektro zvuci, a u planu je da za kratko vreme u restoranu budu organizovane i žive svirke.

U kafe delu Redakcije i restoranskoj sali ima po 40 mesta, dok će letnja bašta u unutrašnjem dvorištu i na trotoaru Vlajkovićeve ulice moći da primi još oko 70 gostiju.

 

 

 


 Restoran Redakcija - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 011/3214 845

mobilni: 065/ 2467 200

adresa: Vlajkovićeva 7

grad: Beograd

tip usluge, kuhinjaspecijaliteti domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje,  sveža riba, biftek, odabrana kolekcija domaćih i stranih vina...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Ekstravagantna ponuda tokijskog restorana

Mekoklopne kornjače, svinjski testisi, živo žablje srce, zmijska rakija i gušteri na žaru predstavljaju gotovo uobičajenu ponudu u tokijskim restoranima širom sveta. Ali, sašimi od žive žabe serviran na tanjiru sa soja sosom i kriškom limuna...



Ekstra brza hrana za one koji vole da lenčare

Nesvakidašnji kolač u spreju savršen je za sve one kojima je kuvanja „preko glave”. Naime, Bruk Novakovski i Džon MekKalum, studenti sa Harvarda osmislili su kolač u spreju za čiju je pripremu potrebno svega 60 sekundi.



Carlsberg razmatra zatvaranje pivara zbog sankcija Rusiji

Danski proizvođač piva Carlsberg promenio je prognozu godišnje dobiti i upozorio da bi zbog ekonomske neizvesnosti na ruskom tržištu mogao da zatvori neke pivare. Očekuje se pad prodaje u Rusiji za sedam do devet odsto, navodi se u saopštenju...



Burger King: Franšize dovele do povećanja prihoda

Prema poslednjem finansijskom izveštaju Burger Kinga, ovaj lanac brze hrane zaradio je 75,1 milion dolara u drugom kvartalu 2014, što je za 19 odsto veća dobit u odnosu na isti period prošle godine. U isto vreme, međutim, prijavili su i pad...



Inovativni kalup za sendviče

Gotovo u svim ugostiteljskim objektima, pa čak i u noćnim klubovima i barovima na meniju se nalaze sendviči, bilo da je reč o doručku, malim zalogajima ili pak, gurmanskim sendvičima koji posle burne noći vraćaju u život.



Statue koje govore, razlog više za odlazak u London

Kipovi u Londonu odnedavno su “progovorili”. Naime, zahvaljujući interaktivnom umetničkom projektu mnogobrojni spomenici istorijskih, ali i fiktivnih ličnosti mogu da ispričaju svoju priču i zabave kako turiste tako i stanovnike Londona.



Turistički katalog za Ginisa

Najveći turistički katalog na svetu širok je 139,8 centimetara, visok 165 centimetara, težak 70 kilograma i na 378 stranica i 900 kvadrata papira predstavlja turističku ponudu i specifičnosti Hrvatske.



Pogled na polarnu svetlost iz hotelske sobe

Holandski arhitektonski biro Waterstudio i kompanija Dutch Docklands uskoro će početi izgradnju plutajućeg luksuznog hotela u blizini grada Tromsea u Norveškoj. Biće smešten u optimalnoj zoni za posmatranje Aurore Borealis i imaće stakleni krov,...



Loši efekti noćnog rada

Posao barmena podrazumeva rad u smenama koji, složićete se, nimalo nije zdrav. Osim što remeti uobičajene dnevne rituale, kako kaže nemački psiholog Hilcraut Paridon, mnogi ljudi koji rade noću pate od poremećaja spavanja, bolesti krvnih sudova i...



Hot dog sa konjakom

Kobasica koja sadrži konjak star sto godina nosi naziv Dragon Dog i ukoliko želite da ga probate morate izdvojiti čak sto dolara. Ovaj neobični hot dog osim konjaka sadrži i jastog, kobe govedinu mariniranu u maslinovom ulju i ulju od tartufa, a...


Scroll Up