Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Redakcija
4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (3 Votes)

Redakcija
U Vlajkovićevoj ulici u centru Beograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publikeU Vlajkovićevoj ulici u centru U Vlajkovićevoj ulici u centru Beograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publikeBeograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publike. Lokal je podeljen na prednji deo, u kome je kafe i šank s veoma raznovrsnom ponudom pića, toplih i hladnih napitaka, kafe, kroasana i sendviča za doručak. Poseban naglasak u ponudi je, kako kažu u Redakciji, na kafi, pa se sa osobljem radi na edukaciji o pripremi tog napitka. 

U drugom delu lokala koji čini restoranska sala, prefinjenog i čistog enterijera, gostima se nude specijaliteti domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje, a Tagiris posebno preporučuje svežu ribu, biftek i odabranu kolekciju domaćih i stranih vina. 

Enterijer u kome dominiraju jednostane i čiste forme idejno je osmislio Tagiris po ugledu na svoje restorane u Grčkoj, a ideja je, kako kaže, da se stalnim promenama detalja kod gostiju izaziva pažnja i interesovanje za posetu lokalu.

Muzičku podlogu uglavnom čine pop, rok i elektro zvuci, a u planu je da za kratko vreme u restoranu budu organizovane i žive svirke.

U kafe delu Redakcije i restoranskoj sali ima po 40 mesta, dok će letnja bašta u unutrašnjem dvorištu i na trotoaru Vlajkovićeve ulice moći da primi još oko 70 gostiju.

 

 

 


 Restoran Redakcija - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 011/3214 845

mobilni: 065/ 2467 200

adresa: Vlajkovićeva 7

grad: Beograd

tip usluge, kuhinjaspecijaliteti domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje,  sveža riba, biftek, odabrana kolekcija domaćih i stranih vina...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Dani Malezije

Prosečna stopa povećanja broja turista iz Srbije koji su posetili Maleziju u proteklih deset godina iznosi 20 procenata. 

- Cilj nam je da dosegnemo broj od 29,4 miliona turista i ostavarimo prihod od 22,5 milijarde evra. Malezija sa populacijom...



Modne revije: Varjačići i Kuvari

Na prvom Gastro festu održanom od 17. do 19. oktobra u Beogradu, kompanija NAG predstavila je svoje modele. Naime, na reviji pod nazivom Varjačići deca su se našla u ulozi manekena, dok su glavni manekeni na reviji “Kuvari” bili srednjoškolci iz...



Skejt park na listi kulturne baštine

Prvi skejt park u Evropi koji se odnedavno nalazi na listi britanske kulturne baštine nalazi se u Londonu. Park pod nazivom The Rom otvoren je 1978. godine, a njegove betonske rampe i drugi elementi, kako se navodi u saopštenju britanske vlade,...



Ekscentrični kafić u obliku kamere

Kafić u obliku kamere nalazi se u Južnoj Koreji. Prostire se na dva sprata, a kroz velike prozore objektiva možete da uživate u panorami, ako vas put navede ka Koreji razume se. Otvori, baš kao kod prave kamere, stvaraju vezu između enterijera...



Poznati u keceljama “skuvali” iznenađenje

Svečano otvaranje renoviranog dela restorana Ušće Shopping Centra proteklo je u prisustvu velikog broja poslovnih partnera, poznatih ličnosti i predstavnika medija. Inspektor Blaža, glumica Tamara Dragičević i voditeljka Marina Kotevski...



Turski kulinari stižu u Beograd

Turan Akaja i Vejsel Adijaman, šefovi kuhinje hotela Grand Hyatt Istanbul stižu u Beograd. Naime, oni će do nedelje u hotelu Hyatt pripremati tradicionalne turske specijalitete i pikantne umake, jaja spremljena na različite načine...



Prestižno priznanje za vinariju Tikveš

Vinarija Tikveš dobitnik je nagrade za kvalitet u turizmu u 2014. godini. Međunarodno priznanje dodeljeno je u hotelu Park u Novom Sadu. Ova prestižna nagrada uručena je Darku Jeliću, direktoru M6 Tikveš.



Svečano otvaranje Festivala srpskih vina

Festival srpskih vina i rakije sutra će svečano biti otvoren u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Predsednik privredne komore Beograda Milivoje Miletić dodeliće šampionsku titulu za najbolje ocenjeno srpsko vino. Takmičenje za senzornu ocenu...



Wow kakav burger!

Na meniju KFC restorana odnedavno se nalazi burger Double Down. 750 kalorija pljeskavice, preko nje juneća šnicla, i sve to posluženo između dva komada hrskave pohovane piletine čine ovaj burger. Umesto hleba je piletina, a slaninica, dve vrste...



...and the winner is...Ana Čolović!

U Mikser House-u, kompanija Nestle Adriatic predstavila je novi aparat za kafu Nescafe Dolce Gusto Oblo. Maja Lalić, arhitekta i konceptualni umetnik Uroš Đurić, članovi stručnog žirija, odabrali su pobednička rešenja konkursa “Oblo volim na svoj...