Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Redakcija
4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Redakcija
U Vlajkovićevoj ulici u centru Beograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publikeU Vlajkovićevoj ulici u centru U Vlajkovićevoj ulici u centru Beograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publikeBeograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publike. Lokal je podeljen na prednji deo, u kome je kafe i šank s veoma raznovrsnom ponudom pića, toplih i hladnih napitaka, kafe, kroasana i sendviča za doručak. Poseban naglasak u ponudi je, kako kažu u Redakciji, na kafi, pa se sa osobljem radi na edukaciji o pripremi tog napitka. 

U drugom delu lokala koji čini restoranska sala, prefinjenog i čistog enterijera, gostima se nude specijaliteti domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje, a Tagiris posebno preporučuje svežu ribu, biftek i odabranu kolekciju domaćih i stranih vina. 

Enterijer u kome dominiraju jednostane i čiste forme idejno je osmislio Tagiris po ugledu na svoje restorane u Grčkoj, a ideja je, kako kaže, da se stalnim promenama detalja kod gostiju izaziva pažnja i interesovanje za posetu lokalu.

Muzičku podlogu uglavnom čine pop, rok i elektro zvuci, a u planu je da za kratko vreme u restoranu budu organizovane i žive svirke.

U kafe delu Redakcije i restoranskoj sali ima po 40 mesta, dok će letnja bašta u unutrašnjem dvorištu i na trotoaru Vlajkovićeve ulice moći da primi još oko 70 gostiju.

 

 

 


 Restoran Redakcija - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 011/3214 845

mobilni: 065/ 2467 200

adresa: Vlajkovićeva 7

grad: Beograd

tip usluge, kuhinjaspecijaliteti domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje,  sveža riba, biftek, odabrana kolekcija domaćih i stranih vina...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Uskoro prvi restoran bez otpada u Britaniji

Takozvani zero waste restorani, odnosno restorani u kojima se vodi računa o tome da se sve reciklira i da ništa ne ostaje kao otpad, sve su popularniji u svetu, a u septembru će prvi takav restoran biti otvoren i u Velikoj Britaniji



Pivo najjeftinije u Varšavi, najskuplje u Oslu

Najjeftinije pivo pije se u Poljskoj, budući da se u barovima širom Varšave prodaje za 79 centi, dok pivopije u Oslu za svoj omiljeni napitak treba da izdvoje 3,55 evra, pokazala je studija sprovedena u 40 zemalja, čiji je rezultate nedavno...



Vino Trijumf na svadbi Novaka i Jelene

Novak Đoković obeležio je najsvečaniji događaj u svom životu uz vina iz Vinarije Aleksandrović. Domaćini i gosti su uživali u liniji vina Trijumf, počev od Trijumf šampanjca, zatim su se ređali Trijumf Selection, Trijumf Barrique, Trijumf Rose i...



Bacio Gelato proslavio Svetski dan sladoleda

Povodom Svetskog dana sladoleda, koji se obeležava 20. jula, galaterija Bacio Gelato organizovala je druženje za veliki broj svojih prijatelja i ljubitelja ledene poslastice. Za posetioce su ovom prilikom pripremljena brojna iznenađenja i...



Hoteli nagrađuju goste aktivne na društvenim mrežama

Gosti koji svoje slike, utiske i zapažanja o boravku u nekom hotelu dele sa prijateljima putem društvenih mreža, sada za to mogu da očekuju i vrednu nagradu, koja će stići direktno od hotelskog menadžmenta



U svetu se sve više pije viski

Do 2018. viski će na svetskom nivou po potrošnji preteći vodku, pokazuju podaci kompanije za istraživanje tržišta Euromonitor. Ipak, stručnjaci ističu da je upravo vodka u stanju da na svetskom tržištu bude konkurencija viskiju, dok u Rusiji...



Eva Grin, zvezda Campari Calendara za 2015.

Campari je zvanično predstavio holivudsku glumicu Evu Grin, kao zvezdu Campari Calendara za 2015. godinu. Glumica francuskog porekla preuzela je vodeću ulogu u ovogodišnjem, sada već legendarnom kalendaru pod nazivom “Mitologija Miksologija”,...



U zdravom telu puna kafana!

Veljko Poznanić
Restoran Druga priča

Verujem da mnoge moje kolege često sebi postavljaju pitanje kako napraviti predah i okrenuti jedra života ugostitelja u zdravom pravcu. E, pa morate da probate da spojite nespojivo!



Najveći gastronomski spektakl na Balkanu

Treći Balkan Culinary Cup, Drugi BIG Master i Drugi Balkan Chilli festival biće održani od 17. do 19. oktobra u hali 5 Beogradskog sajma. Biće to najveći gastronomski spektakl u 2014. godini, najavljuje za časopis CafeBar network Jovan Vukelić,...



Finale pred 15.000 ljudi

MATTONI GRAND DRINK IV IBA Svetsko prvenstvo u pripremi bezalkoholnih koktela
Od 20. do 23. juna u Pragu je održano međunarodno takmičenje barmena 17. Mattoni Grand Drink, u sklopu kojeg je organizovano i četvrto IBA Svetsko prvenstvo u pripremi...


Scroll Up