Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Redakcija
4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (3 Votes)

Redakcija
U Vlajkovićevoj ulici u centru Beograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publikeU Vlajkovićevoj ulici u centru U Vlajkovićevoj ulici u centru Beograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publikeBeograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publike. Lokal je podeljen na prednji deo, u kome je kafe i šank s veoma raznovrsnom ponudom pića, toplih i hladnih napitaka, kafe, kroasana i sendviča za doručak. Poseban naglasak u ponudi je, kako kažu u Redakciji, na kafi, pa se sa osobljem radi na edukaciji o pripremi tog napitka. 

U drugom delu lokala koji čini restoranska sala, prefinjenog i čistog enterijera, gostima se nude specijaliteti domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje, a Tagiris posebno preporučuje svežu ribu, biftek i odabranu kolekciju domaćih i stranih vina. 

Enterijer u kome dominiraju jednostane i čiste forme idejno je osmislio Tagiris po ugledu na svoje restorane u Grčkoj, a ideja je, kako kaže, da se stalnim promenama detalja kod gostiju izaziva pažnja i interesovanje za posetu lokalu.

Muzičku podlogu uglavnom čine pop, rok i elektro zvuci, a u planu je da za kratko vreme u restoranu budu organizovane i žive svirke.

U kafe delu Redakcije i restoranskoj sali ima po 40 mesta, dok će letnja bašta u unutrašnjem dvorištu i na trotoaru Vlajkovićeve ulice moći da primi još oko 70 gostiju.

 

 

 


 Restoran Redakcija - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 011/3214 845

mobilni: 065/ 2467 200

adresa: Vlajkovićeva 7

grad: Beograd

tip usluge, kuhinjaspecijaliteti domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje,  sveža riba, biftek, odabrana kolekcija domaćih i stranih vina...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


I u dajnerima zdraviji obroci

Džuboks, art deko stil, jednostavna i jeftina hrana zajednički su za sve „dajnere”, jedinstvene američke restorane, odnedavno dobro poznate i beograđanima.



Spoj glamura i kampovanja

Novi oblik turizma, takozvani glamping pojavio se u Francuskoj i podrazumeva spoj glamura i kampovanja. Veoma udobno kampovanje u prirodi namenjeno je bogatim turistima, a posle Velike Britanije i Francuzi su prihvatili ovaj vid turizma kako bi...



Slanina i šampanjac

Na meniju njujorškog restorana Denny's nalazi se doručak pod nazivom Grand Slam  čija je cena 300 dolara. Na tanjiru su američke palačinke, kajgana, pržene kobasice i slanina, a uz ovakav doručak pije se šampanjac Dom Perignon iz 2004 godine.



Otvoren hotel Regent Porto Montenegro

Ekskluzivni hotel Regent Porto Montenegro u Tivtu, čija je izgradnja koštala 55 miliona evra, otvorili su premijer Crne Gore Milo Đukanović i Piter Mank, prvi čovek Porto Montenegra.



Lavovski poduhvat

Kompanija Carlsberg Srbija pokrenula je akciju pod nazivom Lavovski poduhvat u okviru koje će finansirati po jednu investiciju u Novom Sadu, Zrenjaninu i Bačkoj Palanci. 



Jack Daniel's luksuzno bure

Čuveni Jack Daniel's možete da pijete i iz bureta, ali prvo morate da izdvojite oko 17.000 evra koliko i košta drveno bure u koje staje 260 standardnih boca viskija.



McDonald's u Pančevu

U Pančevu je otvoren prvi McDonald's. U restoran je investirano više od 1,5 miliona evra i otvoreno je 50 novih radnih mesta. McDonald's u Pančevu ukupno ima 156 sedećih mesta, baštu, McCafe i McDrive sekciju, kao i rođendanski kutak za najmlađe.



Noćenje na Oksfordu

Ukoliko vam je bio san da studirate na Univerzitetu Oksford u Velikoj Britaniji, odnedavno delimično možete i da ga ispunite. Za 158 dolara, možete da prenoćite, doručkujete i osetite delić atmosfere unutar ovog prestižnog zdanja. Doručak se...



Dani piva u Zrenjaninu

Tradicionalna manifestacija Dani Piva koja se održava u Zrenjaninu počinje sutra i trajaće do 31. avgusta 2014. godine. Osim degustacije različitih vrsta piva, posetioci će biti u prilici da na otvorenom prostoru uživaju u dva različita programa,...



Najveća pljeskavica na svetu

Pljeskavicu tešku 60 kilograma pokušaće da naprave majstori roštilja na jubilarnoj 25. Leskovačkoj roštiljadi koja će trajati do 31. avgusta 2014. Ova manifestacija poznata je širom Balkana, naročito zbog takmičenja za pravljenje najveće...


Scroll Up