Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Redakcija
3.6 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.60 (5 Votes)

Redakcija
U Vlajkovićevoj ulici u centru Beograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publikeU Vlajkovićevoj ulici u centru U Vlajkovićevoj ulici u centru Beograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publikeBeograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publike. Lokal je podeljen na prednji deo, u kome je kafe i šank s veoma raznovrsnom ponudom pića, toplih i hladnih napitaka, kafe, kroasana i sendviča za doručak. Poseban naglasak u ponudi je, kako kažu u Redakciji, na kafi, pa se sa osobljem radi na edukaciji o pripremi tog napitka. 

U drugom delu lokala koji čini restoranska sala, prefinjenog i čistog enterijera, gostima se nude specijaliteti domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje, a Tagiris posebno preporučuje svežu ribu, biftek i odabranu kolekciju domaćih i stranih vina. 

Enterijer u kome dominiraju jednostane i čiste forme idejno je osmislio Tagiris po ugledu na svoje restorane u Grčkoj, a ideja je, kako kaže, da se stalnim promenama detalja kod gostiju izaziva pažnja i interesovanje za posetu lokalu.

Muzičku podlogu uglavnom čine pop, rok i elektro zvuci, a u planu je da za kratko vreme u restoranu budu organizovane i žive svirke.

U kafe delu Redakcije i restoranskoj sali ima po 40 mesta, dok će letnja bašta u unutrašnjem dvorištu i na trotoaru Vlajkovićeve ulice moći da primi još oko 70 gostiju.

 

 

 


 Restoran Redakcija - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 011/3214 845

mobilni: 065/ 2467 200

adresa: Vlajkovićeva 7

grad: Beograd

tip usluge, kuhinjaspecijaliteti domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje,  sveža riba, biftek, odabrana kolekcija domaćih i stranih vina...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Zašto se Francuzima dopada naš vinjak?

Francuzi su zaštitili naziv konjak (cognac), tako da se konjakom mogu nazivati samo brendiji koji se proizvode u destilerijama koje su locirane u jednom malom delu Francuske u regionu Bordoa, tačnije departmanu Šarant, čiji je glavni grad Konjak...



Nazovite dete Kvinoja i restoran vam daje 10.000 dolara

Marketing u ugostiteljstvu je veoma bitan, a kakve sve ideje padaju na pamet ugostiteljima, pokazaće ovaj članak. Jedan restoran spreman je da svojim gostima uruči vaučer u iznosu od 10.000 dolara ako svoje dete nazovu Kvinoja.



Da li biste se takmičili u ispijanju kafe?

Ljudi su u stanju da se takmiče maltene u svemu, čak i u ispijanju vrućih pića. Ovaj kompetitivni duh izrodio je World Cup Tasters Championsihp – takmičenje u ispijanju kafe.



Vinarija Vinum osvojila srebrnu medalju

Vinarija Vinum, koja godišnje proizvodi 25.000 litara vina, svoje učešće na ovogodišnjem Decanteru završila je veoma uspešno sa brojim pohvalama suvignon blaca.



U Beogradu se pije jeftino pivo

Turistička sezona je u jeku, a mnogi turisti se opredeljuju upravo za Beograd zbog njegove dobre, a povoljne ugostiteljske ponude. Prema britanskom Independentu, Beograd zauzima osmo mesto na listi gradova sa najjeftinijim pivom. 



Ceremonija pripremanja kafe

Etiopija je zemlja sa najvećim izvozom kafe i zemlja koja je zapravo prapostojbina kafe. Toga je ova država potpuno svesna, te kafi posvećuje posebnu pažnju.



U Keniji kafu čuvaju od lopova

Kafa zauzima drugo mesto na listi proizvoda kojima se najviše trguje u svetu. Ovo, najpoznatije piće, krije u sebi nešto više od onoga što na prvi pogled uočavamo. Mi ćemo vam kroz interesantnu seriju tekstova ove nedelje predstaviti neke...



Muzej pivarstva u Sarajevu

Muzej pivarstva otvoren je okviru Sarajevske pivare u Bosni i Hercegovini, i predstavlja treći muzej u svetu u kome se primenjuje vrhunska NFC tehnologija zaslužna za totalno muzejsko iskustvo posetilaca.



Pivo staro 140 godina

Boca piva “Allop’s Arctic Ale” stara 140 godina pronađena je u jednoj garaži u Engleskoj i na aukciji prodata za više od 5.000 dolara



Carlsberg kozmetika za muškarce

Kompanija Carlsberg lansirala je na tržište paletu proizvoda kozmetike za muškarce čiji je glavni sastojak pivo, tačnije hmelj.