Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Redakcija
3.6 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.60 (5 Votes)

Redakcija
U Vlajkovićevoj ulici u centru Beograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publikeU Vlajkovićevoj ulici u centru U Vlajkovićevoj ulici u centru Beograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publikeBeograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publike. Lokal je podeljen na prednji deo, u kome je kafe i šank s veoma raznovrsnom ponudom pića, toplih i hladnih napitaka, kafe, kroasana i sendviča za doručak. Poseban naglasak u ponudi je, kako kažu u Redakciji, na kafi, pa se sa osobljem radi na edukaciji o pripremi tog napitka. 

U drugom delu lokala koji čini restoranska sala, prefinjenog i čistog enterijera, gostima se nude specijaliteti domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje, a Tagiris posebno preporučuje svežu ribu, biftek i odabranu kolekciju domaćih i stranih vina. 

Enterijer u kome dominiraju jednostane i čiste forme idejno je osmislio Tagiris po ugledu na svoje restorane u Grčkoj, a ideja je, kako kaže, da se stalnim promenama detalja kod gostiju izaziva pažnja i interesovanje za posetu lokalu.

Muzičku podlogu uglavnom čine pop, rok i elektro zvuci, a u planu je da za kratko vreme u restoranu budu organizovane i žive svirke.

U kafe delu Redakcije i restoranskoj sali ima po 40 mesta, dok će letnja bašta u unutrašnjem dvorištu i na trotoaru Vlajkovićeve ulice moći da primi još oko 70 gostiju.

 

 

 


 Restoran Redakcija - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 011/3214 845

mobilni: 065/ 2467 200

adresa: Vlajkovićeva 7

grad: Beograd

tip usluge, kuhinjaspecijaliteti domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje,  sveža riba, biftek, odabrana kolekcija domaćih i stranih vina...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Regionalni festival zanatskog piva

S obzirom na to da se kultura ispijanja zanatskih piva našom zemljom širi k'o luda, u Galeriji štab, ispod Brankovog mosta, juče je počelo okupljanje regionalnih zanatskih proizvođača piva...



Branč u hotelu Zepter

Oko 700.000 evra smo uložili u svu potrebnu opremu kako bi našim gostima pružili potpuno zdravo okruženje-rekao je Đorđe Rašić, generalni direktor hotela.



Turističko čudo u Kini

Najduži i najviši stakleni most na svetu nalazi se u kineskoj provinciji Hunan u sklopu turističkog parka Čangžažije i biće otvoren u julu.



Robert de Niro u hotelskoj industriji

Vrpcu su presekli De Niro i direktor hotela, producent Meir Teper i nazdravili uz šampanjac sa australijskim milijarderom Džejmson Pekerom.



Hotelijeri u nemogućoj misiji

Skup je bio posvećen unapređenju programa stručnog usavršavanja menadžera hotela i hotelskih domaćinstava i okupio je mnogobrojne hotelijere i dobavljače iz HoReCa sektora...



Ravna ili zaobljena čaša?

Oni kojima je pivo posluženo u ravnim čašama popili su manje piću u istom vremenskom periodu od onih koji su pili pivo iz zaobljene čaše.



Hotel za plakanje

Soba za plakanje je namenjena isključivo pripadnicama lepšeg pola...



Plaćena stručna praksa iz HR u Nemačkoj

Global Talent, program stručnih praksi u inostranstvu koji studentima i diplomcima pruža priliku za profesionalno iskustvo i lični razvoj. Radno vreme u toku prakse je od 8 do 17 časova, plata je 1.500 dolara, a praksa traje 24 nedelje.



Miksovali smo, degustirali, nagrađivali...

Uspešno je završena još jedna Mala škola koktela u Bar Centralu, u organizaciji redakcije časopisa CafeBar network i Market network, uz podršku kompanije Delta DMD.



Hoćemo li u Springfild na pivce?

Pivo iz Moovog Bara i hamburger kod Krastija odnedavno možete da probate u tematskom parku Springfild, izmišljenom gradu u kome žive Simpsonovi.