Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Redakcija
3.6 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.60 (5 Votes)

Redakcija
U Vlajkovićevoj ulici u centru Beograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publikeU Vlajkovićevoj ulici u centru U Vlajkovićevoj ulici u centru Beograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publikeBeograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publike. Lokal je podeljen na prednji deo, u kome je kafe i šank s veoma raznovrsnom ponudom pića, toplih i hladnih napitaka, kafe, kroasana i sendviča za doručak. Poseban naglasak u ponudi je, kako kažu u Redakciji, na kafi, pa se sa osobljem radi na edukaciji o pripremi tog napitka. 

U drugom delu lokala koji čini restoranska sala, prefinjenog i čistog enterijera, gostima se nude specijaliteti domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje, a Tagiris posebno preporučuje svežu ribu, biftek i odabranu kolekciju domaćih i stranih vina. 

Enterijer u kome dominiraju jednostane i čiste forme idejno je osmislio Tagiris po ugledu na svoje restorane u Grčkoj, a ideja je, kako kaže, da se stalnim promenama detalja kod gostiju izaziva pažnja i interesovanje za posetu lokalu.

Muzičku podlogu uglavnom čine pop, rok i elektro zvuci, a u planu je da za kratko vreme u restoranu budu organizovane i žive svirke.

U kafe delu Redakcije i restoranskoj sali ima po 40 mesta, dok će letnja bašta u unutrašnjem dvorištu i na trotoaru Vlajkovićeve ulice moći da primi još oko 70 gostiju.

 

 

 


 Restoran Redakcija - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 011/3214 845

mobilni: 065/ 2467 200

adresa: Vlajkovićeva 7

grad: Beograd

tip usluge, kuhinjaspecijaliteti domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje,  sveža riba, biftek, odabrana kolekcija domaćih i stranih vina...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Izabrani najbolji!

U okviru akcije pod nazivom Birajmo najuspešnije u turizmu jugoistočne Evrope 2014 juče su izabrani najbolji!



On klizi niz nepce...

Viski Kavalan, poreklom iz Tajvana zvanično je najbolji viski na svetu.



Who See na rođendanskoj proslavi

I ove godine, rođendan Ušće Shopping Centra biće obeležen uz dobru muziku i sjajnu zabavu.



Specijalna čokolada

Ispitanicima koji su jeli specijalnu čokoladu znatno je pobojšan kvalitet kože, dok su klinička ispitivanja pokazala da su biomarkeri u tkivu kože pedesetogodišnjaka i šezdesetogodišnjaka zhavaljujući ovoj poslastici uspeli da se vrate na nivo...



Ukusi Francuske u Klubu Književnika

Posetioci su bili u prilici da probaju francuske specijalitete koje je na autentičan način pripremao dugogodišnji šef kuhinje ovog restorana, Ljuba Vasić. Glavni specijalitet je bila guščija džigerica koja je na meniju Kluba književnika više od...



Bez mamurluka

Naučnici tvrde da je moguće napraviti vino koje ne izaziva mamurluk ukoliko bi DNK kvasca u njemu izmeniili...



Na kafi sa mačkama

Neobićan kafić Gio Cat nalazi se u Tokiju i podeljen je na tri dela: jedan rezervisan samo za mačke, drugi za mačke i goste i treći za hranu i piće.



Prva pametna flaša žestokog pića

Kompanija Diageo koja proizvodi ovaj viski dogovorila je saradnju sa norveškom kompanijom Thin Film Electronics ASA koja poseduje potrebnu tehnologiju za izradu pametnih nalepnica.



Pet restorana iz Srbije uključeno u projekat Ukusi Francuske


Zajedno sa 1.000 restorana iz celog sveta, u prvom međunarodnom gastronomskom projektu Ukusi Francuske učestvovaće i pet restorana iz Srbije.



Udruženje hotelijera: Neophodna rekonstrukcija Sava centra

Udruženje hotelijera i restoratera smatra da je neophodna hitna rekonstrukcija Centra Sava, ali i da bi u poslovanje ovog kongresnog centra trebalo poveriti profesionalnom menadžmentu.