Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Redakcija
4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (3 Votes)

Redakcija
U Vlajkovićevoj ulici u centru Beograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publikeU Vlajkovićevoj ulici u centru U Vlajkovićevoj ulici u centru Beograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publikeBeograda, pre nepuna dva meseca počeo je da radi kafe-restoran Redakcija. Koncept lokala koji vodi Jorgos Tagiris, vlasnik dva restorana u Grčkoj, okrenut je različitim vrstama publike. Lokal je podeljen na prednji deo, u kome je kafe i šank s veoma raznovrsnom ponudom pića, toplih i hladnih napitaka, kafe, kroasana i sendviča za doručak. Poseban naglasak u ponudi je, kako kažu u Redakciji, na kafi, pa se sa osobljem radi na edukaciji o pripremi tog napitka. 

U drugom delu lokala koji čini restoranska sala, prefinjenog i čistog enterijera, gostima se nude specijaliteti domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje, a Tagiris posebno preporučuje svežu ribu, biftek i odabranu kolekciju domaćih i stranih vina. 

Enterijer u kome dominiraju jednostane i čiste forme idejno je osmislio Tagiris po ugledu na svoje restorane u Grčkoj, a ideja je, kako kaže, da se stalnim promenama detalja kod gostiju izaziva pažnja i interesovanje za posetu lokalu.

Muzičku podlogu uglavnom čine pop, rok i elektro zvuci, a u planu je da za kratko vreme u restoranu budu organizovane i žive svirke.

U kafe delu Redakcije i restoranskoj sali ima po 40 mesta, dok će letnja bašta u unutrašnjem dvorištu i na trotoaru Vlajkovićeve ulice moći da primi još oko 70 gostiju.

 

 

 


 Restoran Redakcija - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 011/3214 845

mobilni: 065/ 2467 200

adresa: Vlajkovićeva 7

grad: Beograd

tip usluge, kuhinjaspecijaliteti domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje,  sveža riba, biftek, odabrana kolekcija domaćih i stranih vina...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Mnogo piva, bolje pamćenje!

Pivo je omiljeni napitak mnogih, a nedavna istraživanja pokazala su da i poboljšava pamćenje. Naime, sastojak flavonoid koji se nalazi u hmelju poboljšava pamćenje



Obrok posle koga ćete spavati godinu dana

8 parčića slanine, 8 kobasica, 4 krompira, 4 jaja na oko, omlet od 4 jaja, 4 galete, 4 tosta, 4 prženice, 4 krvavice, 2 kutlače pasulja, 2 paradajza, porcija pomfita i milk-šejk predstavljaju jedinstven obrok na meniju kafea “Bear Grills” u...



Obrok posle koga ćete spavati godinu dana

8 parčića slanine, 8 kobasica, 4 krompira, 4 jaja na oko, omlet od 4 jaja, 4 galete, 4 tosta, 4 prženice, 4 krvavice, 2 kutlače pasulja, 2 paradajza, porcija pomfita i milk-šejk predstavljaju jedinstven obrok na meniju kafea “Bear Grills” u...



Duplo više turista u Falkensteineru na Staroj planini

Jedna od najposećenijih destinacija u našoj zemlji, tokom letnjih meseci bila je Stara Planina koju je, prema zvaničnim podacima, posetilo 16.000 gostiju



Luksuzna ponuda za upravo venčane

Ultimativni veridbeni paket koji košta 50.000 dolara nudi hotel “NewYork Palace” na Menhetnu. Ova luksuzna ponuda za zaljubljene obuhvata dva noćenja u specijalnom apartmanu sa pravim kaminom, večeru na krovu hotela, najskuplji šampanjac, masaže,...



A od priloga, seks – igračke...

U restoranu “Hot Buns” u Kopenhagenu uz svaki kupljeni hamburger, gosti dobijaju seks – igračke



Dragstor Play otvara zimsku sezonu

Otvaranje zimske sezone kluba na vodi Dragstor Play biće 3. i 4. oktobra. Ovim vikendom počinje druga sezona popularnih žurki na ovom beogradskom splavu, a najavljena su gostovanja svetski poznatih DJ-eva, kao i brojni strani gosti i miksevi...



Održan prvi Cofffe Fest

Na Ušću, u Beogradu održan je prvi CoffeeFest u Srbiji. U dva šatora, posetioci su bili u prilici da se upoznaju sa novim trendovima i načinima pripreme kafe i čaja, kao i da uživaju u različitim ukusima omiljenog napitka.



Geni i pivo

Genetika može da objasni individualne sklonosti prema određenim alkoholnim pićima. Naime, rezultati američkih naučnika pokazali su da važnu ulogu imaju geni koji regulišu osećaj gorkog ukusa. 



Specijaliteti iz kondoma

Šaljivi kuvar „Jela koja želim da vam spremim u kondomu” sadrži jedanaest recepata, a njegovi tvorci su dvoje japanaca koji su se udružili u borbi za podizanje svesti o važnosti sigurnog seksa. Recepti kao što su Mesom punjeni kondom ili Kolači...


Scroll Up