Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Kafemat
4.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.25 (4 Votes)

KafematJoš jedan novi bar-restoran otvoren je nedavno u Novom Sadu. Nekada se na tom mestu nalazio kafe Bacino, ali enterijer je preuređen, a uz to je promenjen i koncept lokala. Preko dana Kafemat je mesto za poslovne sastanke, ćaskanje s prijateljima uz kafu i uživanje u kulinarskim specijalitetima. Odlikuje ga moderan enterijer, istovremeno prostran i udoban, koji goste jednostavno vuče na razgovor, druženje i gastronomski užitak u opuštenoj atmosferi. U Kafematu gosti mogu da uživaju u egzotičnim morskim specijalitetima, kao i u jelima spremljenim od pilećeg, jagnjećeg i telećeg mesa. Tu su i raznovrsne čorbe, kvalitetno i na specifičan način posluženo meze, kao i poslastice koje ni najveće sladokusce neće ostaviti ravnodušnim.

Vikendom uveče Kafemat se pretvara u klub, u kojem gosti mogu da uživaju u kvalitetnoj muzici i koktelima koje pravi iskusni koktel majstor. 

Kada vremenske prilike to budu dozvoljavale, glavni adut Kafemata biće prostrana bašta, kao prirodna oaza i udobno sklonište od gradske vreve. 

 

 

www.kafemat.rs

 


 Restoran Kafemat- INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: 

telefon: 

mobilni: 062/107-7777

adresa: Sutjeska 2, Spens

grad: Novi Sad

tip usluge, kuhinja:  morski specijaliteti, jela spremljenim od pilećeg, jagnjećeg i telećeg mesa... 

 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži