Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Korzo
3.65 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.65 (10 Votes)

KorzoRestoran na vodi Korzo pruža jedinstvenu priliku da uživate u lepotama reke Save na specifičan način, jer ovo je jedini splav na Savi bez zidova, s potpuno transparentnom arhitekturom, tako da pejzažima i zalascima sunca ništa ne staje na put. Na zanimljivom jelovniku izdvajaju se 4D korzo, kolač sa četiri vrste čokolade, i 3D burger, ćuretina na bakin način, salata od hobotnice i biftek rolnice, a u ponudi je i oko 90 različitih koktela. Uz dobru hranu, za zimski period ovde preporučuju kuvano vino, zimsku sangriju od mente i zimsku voćnu sangriju. 

Pored svakodnevne opuštene lounge atmosfere, četvrtkom gosti mogu da uživaju uz akustičnu gitaru, petkom uz vokal Cece Slavković, dok je subota rezervisana za DJ nastupe.

Splav može da ugosti 300 gostiju i otvoren je svaki dan od devet do jedan posle ponoći, a poseban akcenat u lokalu je, kako kaže Nemanja Nešković, menadžer restorana Korzo, na usluzi i kvalitetu.

 

 

 


 Restoran Korzo - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: 

telefon: 

mobilni: 066/111-444

adresa: Savski nasip bb

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:   4D korzo, kolač sa četiri vrste čokolade, i 3D burger, ćuretina na bakin način, salata od hobotnice, biftek rolnice... 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži