Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Piano Loco
4.125 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.13 (8 Votes)

Restoran Piano Loco

Restoran Piano LocoRestoran Piano LocoRestoran italijanske kuhinje Piano Loco nedavno je otvoren na Voždovcu, a na njegovom meniju mogu se naći pice, paste, bruskete, salate, slane i slatke palačinke, kao i klasični italijasnki dezerti, ali i bogat izbor piva. Vlasnici Piano Loco picerije-pivnice iskusni su ugostitelji, budući da su i dugogodišnji vlasnici kafe picerije Stivale na Vidikovcu. Dobra pica se, prema njihovim rečima, razlikuje od one prosečnog kvaliteta po testu, a način na koji ga oni pripremaju rezultat je iskustva stečenog u picerijama širom Evrope i severne Amerike. 

Gosti ovde mogu da biraju između klasičnih, vegetarijanskih i srpskih pica, kao i specijaliteta kuće, među kojima se izdvaja Loco Fantasia, pica za koju su gosti sami majstori i kreiraju je od dostupnih namirnica u restoranu. Kao još jedan od kurioziteta ovog lokala izdvajaju se i domaće taljatele i lazanje, za koje se testo priprema u lokalu. Specijaliteti kuće su paste Tagliatelle Verde del Mediteraneo, sa spanaćem, paradajz sosom, tikvicama, patlidžanom, pečurkama, paprikama, čeri paradajzom i maslinama, kao i Tagliatelle Nere con Gambereti, sa sipinim mastilom, gamborima, belim vinom, bešamel sosom i parmezanom.

Enterijer ovog ušuškanog mesta sa lepom baštom nešto je između bistroa i pivnice. Dominira bela boja, a izgled dopunjuju brojni detalji jarkih boja. Atmosfera je topla i opuštena, uz zvuke džez i fanki muzike, koje najčešće dopiru sa zvučnika. Unutra ima mesta za 50 ljudi, a isto toliko može da stane i u baštu, koja će biti otvorena od proleća do jeseni.

 

 

 

www.pianoloco.rs

 


 Restoran Piano Loco- INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 011/3986-728

mobilni: 064/440-1133

adresa: Vojvode Stepe 203

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:  paste Tagliatelle Verde del Mediteraneo, sa spanaćem, paradajz sosom, tikvicama, patlidžanom, pečurkama, paprikama, čeri paradajzom i maslinama, kao i Tagliatelle Nere con Gambereti, sa sipinim mastilom, gamborima, belim vinom, bešamel sosom i parmezanom... 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži