Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Intergalactic diner 2
2.1818181818182 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.18 (11 Votes)

Intergalactic diner 2

Intergalactic diner 2Nedavno je Intergalactic Diner, koji je vrlo brzo po otvaranju restorana na Vračaru postao omiljeno mesto među ljubiteljima burgera, svoja vrata otvorio i gostima na Novom Beogradu. Dobro poznat enterijer, koji je kod nas doneo duh američkih dajnera, ostao je isti i u novobeogradskoj verziji, ali je zato promenjen meni. I u jednom i u drugom Intergalacticu jelovnik je obogaćen raznim zanimljivim novitetima.    

Među njima se ističe Deep Dish, da ne kažemo dubok tanjir, a u njemu Heart Worming Chilli – chilli con carne s organski uzgajanim papričicama Jolokia za ozbiljne ljubitelje ljutog, a na našu gastronomsku scenu stigao je i Smoked Salmon Super Chowder, tj. dimljeni losos u super gustom potažu od krompira i povrća. U meniju je svoje mesto pronašlo i nekoliko novih burgera, a kao kuriozitet izdvaja se Epic 5000 Burger, inspirisan specijalitetom iz Las Vegasa.

Ovo je, inače, Foursquare friendly lokal i ima nekoliko specijalnih ponuda, poput, recimo, besplatnog doručka za prvih troje koji se čekiraju ujutro ili besplatan šejk za onog ko se prvi put čekira.

  


 Restoran Intergalactic diner 2 - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 011/405-8686

mobilni: 

adresa: Bulevar Nikole Tesle 3

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: Heart Worming Chill, Epic 5000 Burger, Smoked Salmon Super Chowder (dimljeni losos u super gustom potažu od krompira i povrća),... 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.