Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Druga priča
3.3529411764706 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.35 (17 Votes)

Bar-restoran Druga pričaBar-restoran Druga pričaBar-restoran Druga pričaBar-restoran Druga priča se nalazi na Keju oslobođenja, odmah pored restorana Žabar. Druga priča je odmah po otvaranju privukla veliku pažnju gostiju jer je, između ostalog, pet friendly restoran.  Enterijer, urađen u beloj bolji, sa puno detalja,  osmislio je vlasnik Veljko Poznanić sa svojim prijateljima.

Kuhinja je, prema rečima vlasnika, vojvođansko – internacionalna. Tako se u meniju mogu naći najrazličitija jela: piletina Brus Li, čiji je recept proistekao iz srpsko-kineskog prijateljstva, bajadera od presovane prasetine, vrat i kobasica od mangulice, pica gica – sa čvarcima i slaninom, jela od svežeg smuđa ili damske salate interesantnih naziva sa organskom piletinom, konjskom pršutom, a kao desert čokoladni sufle...

U restoranu se služe domaće rakije koje proizvode prijatelji vlasnika, vina koja dolaze iz porodične vinarije, a služe se i domaći sokovi, čija se ponuuda menja, kao i crni i žuti sok.

Na spratu restorana se nalazi galerija koju je moguće iznajmiti za večeru u dvoje ili druženje sa prijateljima.

Petkom se od 17h organizuje matinée uz akustičnu muziku, dok je subotom opuštanje uz muziku DJ-a.

Ulaz u Drugu priču je moguć samo uz rezervaciju.

 

 


 Restoran Druga priča - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 063/29-55-77

adresa: Kej oslobođenja bb

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: piletina Brus Li, čiji je recept proistekao iz srpsko-kineskog prijateljstva, bajadera od presovane prasetine, vrat i kobasica od mangulice, pica gica – sa čvarcima i slaninom, jela od svežeg smuđa ili damske salate interesantnih naziva sa organskom piletinom, konjskom pršutom, desert čokoladni sufle...



 

Share

Komentari  

 
0 #1 Tatjana Pajcin 25-10-2013 19:37
Odlicna hrana,dobra atmosfera,mesto koje svima toplo preporucujem!
Citat
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Neizmeran značaj enterijera

Goran Jović

vlasnik kafića Knez, Valjevo  

Izuzetno važan činilac pokretanja i opremanja restorana, kafića ili bara jeste enterijer. Dobar dizajn enterijera može da bude presudan za poslovanje, gotovo isto kao i kvalitetna hrana, veliki izbor pića...



Bizu - sushi bar

Poznavaoci beogradskih restorana prepoznaju da je Bizu na Topčiderskom brdu sigurno mesto u gradu za dobar suši. Veštinu spremanja učili su od čuvenog šefa Jošihiro Fudžimare, Japanca sa 25 godina majstorskog iskustva. Sva jela sa menija ...



Da li ste ovog leta „overili“ Prostoriju?

U poslednje vreme, društvene mreže „gore“. Svi koji su za odlazak na more ove godine izabrali Crnu Goru, i Beograđanima posebno drag Herceg Novi, na svojim Instagram i Facebook profilima svakodnevno kače fotografije sa #summerinfocus #prostorija...



Srpska vinska revolucija

O srpskim vinima i domaćoj vinskoj sceni razgovarali smo sa Branimirom Šikanićem.... U vreme kada u Srbiji niko nije izlazio na „čašu vina”, dvojica braće Branimir i Nebojša Šikanić pokrenuli su revoluciju. U svet vina ušli su pre četvrt veka i...



Srpski pirati osvajaju Seul

RESTORAN BEOGRAD, SEUL... Ekskluzivno za CaféBar network o ugostiteljskim počecima i dosadašnjim uspesima restorana Beograd na drugom kraju sveta, u Seulu, razgovarali smo s Novakom Mandićem, idejnim tvorcem i vlasnikom