Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Druga priča
2.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.25 (2 Votes)

Bar-restoran Druga pričaBar-restoran Druga pričaBar-restoran Druga pričaBar-restoran Druga priča se nalazi na Keju oslobođenja, odmah pored restorana Žabar. Druga priča je odmah po otvaranju privukla veliku pažnju gostiju jer je, između ostalog, pet friendly restoran.  Enterijer, urađen u beloj bolji, sa puno detalja,  osmislio je vlasnik Veljko Poznanić sa svojim prijateljima.

Kuhinja je, prema rečima vlasnika, vojvođansko – internacionalna. Tako se u meniju mogu naći najrazličitija jela: piletina Brus Li, čiji je recept proistekao iz srpsko-kineskog prijateljstva, bajadera od presovane prasetine, vrat i kobasica od mangulice, pica gica – sa čvarcima i slaninom, jela od svežeg smuđa ili damske salate interesantnih naziva sa organskom piletinom, konjskom pršutom, a kao desert čokoladni sufle...

U restoranu se služe domaće rakije koje proizvode prijatelji vlasnika, vina koja dolaze iz porodične vinarije, a služe se i domaći sokovi, čija se ponuuda menja, kao i crni i žuti sok.

Na spratu restorana se nalazi galerija koju je moguće iznajmiti za večeru u dvoje ili druženje sa prijateljima.

Petkom se od 17h organizuje matinée uz akustičnu muziku, dok je subotom opuštanje uz muziku DJ-a.

Ulaz u Drugu priču je moguć samo uz rezervaciju.

 

 


 Restoran Druga priča - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 063/29-55-77

adresa: Kej oslobođenja bb

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: piletina Brus Li, čiji je recept proistekao iz srpsko-kineskog prijateljstva, bajadera od presovane prasetine, vrat i kobasica od mangulice, pica gica – sa čvarcima i slaninom, jela od svežeg smuđa ili damske salate interesantnih naziva sa organskom piletinom, konjskom pršutom, desert čokoladni sufle...



 

Share

Komentari  

 
0 #1 Tatjana Pajcin 25-10-2013 19:37
Odlicna hrana,dobra atmosfera,mesto koje svima toplo preporucujem!
Citat
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Dani Malezije

Prosečna stopa povećanja broja turista iz Srbije koji su posetili Maleziju u proteklih deset godina iznosi 20 procenata. 

- Cilj nam je da dosegnemo broj od 29,4 miliona turista i ostavarimo prihod od 22,5 milijarde evra. Malezija sa populacijom...



Modne revije: Varjačići i Kuvari

Na prvom Gastro festu održanom od 17. do 19. oktobra u Beogradu, kompanija NAG predstavila je svoje modele. Naime, na reviji pod nazivom Varjačići deca su se našla u ulozi manekena, dok su glavni manekeni na reviji “Kuvari” bili srednjoškolci iz...



Skejt park na listi kulturne baštine

Prvi skejt park u Evropi koji se odnedavno nalazi na listi britanske kulturne baštine nalazi se u Londonu. Park pod nazivom The Rom otvoren je 1978. godine, a njegove betonske rampe i drugi elementi, kako se navodi u saopštenju britanske vlade,...



Ekscentrični kafić u obliku kamere

Kafić u obliku kamere nalazi se u Južnoj Koreji. Prostire se na dva sprata, a kroz velike prozore objektiva možete da uživate u panorami, ako vas put navede ka Koreji razume se. Otvori, baš kao kod prave kamere, stvaraju vezu između enterijera...



Poznati u keceljama “skuvali” iznenađenje

Svečano otvaranje renoviranog dela restorana Ušće Shopping Centra proteklo je u prisustvu velikog broja poslovnih partnera, poznatih ličnosti i predstavnika medija. Inspektor Blaža, glumica Tamara Dragičević i voditeljka Marina Kotevski...



Turski kulinari stižu u Beograd

Turan Akaja i Vejsel Adijaman, šefovi kuhinje hotela Grand Hyatt Istanbul stižu u Beograd. Naime, oni će do nedelje u hotelu Hyatt pripremati tradicionalne turske specijalitete i pikantne umake, jaja spremljena na različite načine...



Prestižno priznanje za vinariju Tikveš

Vinarija Tikveš dobitnik je nagrade za kvalitet u turizmu u 2014. godini. Međunarodno priznanje dodeljeno je u hotelu Park u Novom Sadu. Ova prestižna nagrada uručena je Darku Jeliću, direktoru M6 Tikveš.



Svečano otvaranje Festivala srpskih vina

Festival srpskih vina i rakije sutra će svečano biti otvoren u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Predsednik privredne komore Beograda Milivoje Miletić dodeliće šampionsku titulu za najbolje ocenjeno srpsko vino. Takmičenje za senzornu ocenu...



Wow kakav burger!

Na meniju KFC restorana odnedavno se nalazi burger Double Down. 750 kalorija pljeskavice, preko nje juneća šnicla, i sve to posluženo između dva komada hrskave pohovane piletine čine ovaj burger. Umesto hleba je piletina, a slaninica, dve vrste...



...and the winner is...Ana Čolović!

U Mikser House-u, kompanija Nestle Adriatic predstavila je novi aparat za kafu Nescafe Dolce Gusto Oblo. Maja Lalić, arhitekta i konceptualni umetnik Uroš Đurić, članovi stručnog žirija, odabrali su pobednička rešenja konkursa “Oblo volim na svoj...