Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Druga priča
2.3333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.33 (3 Votes)

Bar-restoran Druga pričaBar-restoran Druga pričaBar-restoran Druga pričaBar-restoran Druga priča se nalazi na Keju oslobođenja, odmah pored restorana Žabar. Druga priča je odmah po otvaranju privukla veliku pažnju gostiju jer je, između ostalog, pet friendly restoran.  Enterijer, urađen u beloj bolji, sa puno detalja,  osmislio je vlasnik Veljko Poznanić sa svojim prijateljima.

Kuhinja je, prema rečima vlasnika, vojvođansko – internacionalna. Tako se u meniju mogu naći najrazličitija jela: piletina Brus Li, čiji je recept proistekao iz srpsko-kineskog prijateljstva, bajadera od presovane prasetine, vrat i kobasica od mangulice, pica gica – sa čvarcima i slaninom, jela od svežeg smuđa ili damske salate interesantnih naziva sa organskom piletinom, konjskom pršutom, a kao desert čokoladni sufle...

U restoranu se služe domaće rakije koje proizvode prijatelji vlasnika, vina koja dolaze iz porodične vinarije, a služe se i domaći sokovi, čija se ponuuda menja, kao i crni i žuti sok.

Na spratu restorana se nalazi galerija koju je moguće iznajmiti za večeru u dvoje ili druženje sa prijateljima.

Petkom se od 17h organizuje matinée uz akustičnu muziku, dok je subotom opuštanje uz muziku DJ-a.

Ulaz u Drugu priču je moguć samo uz rezervaciju.

 

 


 Restoran Druga priča - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 063/29-55-77

adresa: Kej oslobođenja bb

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: piletina Brus Li, čiji je recept proistekao iz srpsko-kineskog prijateljstva, bajadera od presovane prasetine, vrat i kobasica od mangulice, pica gica – sa čvarcima i slaninom, jela od svežeg smuđa ili damske salate interesantnih naziva sa organskom piletinom, konjskom pršutom, desert čokoladni sufle...



 

Share

Komentari  

 
0 #1 Tatjana Pajcin 25-10-2013 19:37
Odlicna hrana,dobra atmosfera,mesto koje svima toplo preporucujem!
Citat
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Otvoren Međunarodni sajam turizma u Beogradu

Za četiri dana sajma predstaviće se 1.100 izlagača iz pedeset zemalja...



Guinness čips

Začinjava se prženom sladovinom i ekstraktom kvasca u prahu kako bi njegov ukus bio sličan irskoj pivskoj legendi - slavnom Guinnessu.



Restoran kao zatvor

 Obroci se služe u improvizovanim zatvorskim ćelijama, dok se hrana gostu dostavlja kroz mali prozor od “ćelije”. Vlasnik ovogneobičnog restorana



Novi vlasnici Bukowskog

Lokal se nalazi u Kičevskoj ulici na Vračaru, i u ponudi su mnogobrojne vrste kafe koje gosti najradije ispijaju u prepodnevnim satima, dok je veče rezervisano za različite tematske večere uz taktove italijanske, španske, ruske muzike.



Kandidat za prestižnu nagradu

Prvi hrvatski kandidat za prestižnu nagradu koju Savet Evrope dodeljuje za dostignuća u području zaštite životne sredine “Landscape Award” je eko-muzej Isposnica Blaca na ostrvu Brač.



Otvoren renovirani hotel Sloboda

Kategorisan je sa 4 zvezdice, a u ponudi je 95 smeštajnih jedinica od čega 47 soba sa francuskim ležajevima, 24 „executive“ sobe i tri predsednička apartmana.



Specijalni gosti iz Italije u restoranu Druga

Stefano de Lorenci, mladi šef iz Vićence, član udruženja Mladi restorateri Evrope, biće specijalni gost restorana Druga u Beogradu 24. i 25. marta.



Festival čokolade

Choco Love Fest održaće se 14. februara 2015. u Supermarket Concept Store-u na Dorćolu...



Savamala – srce beogradskog novog talasa kulturne aktivnosti

Novi srpski kreativni centar naslov je članka koji je o noćnom provodu u našem glavnom gradu objavio britanski Guardian...



Požar u grčkom restoranu

U trenutku požara, iz Solunca je kuljao gust dim, a zaposleni su odmah izleteli napolje...