Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Druga priča
3.4285714285714 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.43 (7 Votes)

Bar-restoran Druga pričaBar-restoran Druga pričaBar-restoran Druga pričaBar-restoran Druga priča se nalazi na Keju oslobođenja, odmah pored restorana Žabar. Druga priča je odmah po otvaranju privukla veliku pažnju gostiju jer je, između ostalog, pet friendly restoran.  Enterijer, urađen u beloj bolji, sa puno detalja,  osmislio je vlasnik Veljko Poznanić sa svojim prijateljima.

Kuhinja je, prema rečima vlasnika, vojvođansko – internacionalna. Tako se u meniju mogu naći najrazličitija jela: piletina Brus Li, čiji je recept proistekao iz srpsko-kineskog prijateljstva, bajadera od presovane prasetine, vrat i kobasica od mangulice, pica gica – sa čvarcima i slaninom, jela od svežeg smuđa ili damske salate interesantnih naziva sa organskom piletinom, konjskom pršutom, a kao desert čokoladni sufle...

U restoranu se služe domaće rakije koje proizvode prijatelji vlasnika, vina koja dolaze iz porodične vinarije, a služe se i domaći sokovi, čija se ponuuda menja, kao i crni i žuti sok.

Na spratu restorana se nalazi galerija koju je moguće iznajmiti za večeru u dvoje ili druženje sa prijateljima.

Petkom se od 17h organizuje matinée uz akustičnu muziku, dok je subotom opuštanje uz muziku DJ-a.

Ulaz u Drugu priču je moguć samo uz rezervaciju.

 

 


 Restoran Druga priča - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 063/29-55-77

adresa: Kej oslobođenja bb

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: piletina Brus Li, čiji je recept proistekao iz srpsko-kineskog prijateljstva, bajadera od presovane prasetine, vrat i kobasica od mangulice, pica gica – sa čvarcima i slaninom, jela od svežeg smuđa ili damske salate interesantnih naziva sa organskom piletinom, konjskom pršutom, desert čokoladni sufle...



 

Share

Komentari  

 
0 #1 Tatjana Pajcin 25-10-2013 19:37
Odlicna hrana,dobra atmosfera,mesto koje svima toplo preporucujem!
Citat
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Potrošači sve češće govore "ne, hvala" hrani sa aditivima

Sve više proizvođača hrane i restorana obećava da će svoju hranu “očistiti” od veštačkih boja, aditiva i drugih štetnih sastojaka. 



Veče srpske kuhinje na Food Film Festu


U okviru 22. Festivala evropskog filma na Paliću, ove godine se prvi put održava Food Film Fest, posvećen predstavljanju nacionalnih kulinarskih specijaliteta. Večeras svoje ukuse predstavlja srpska nacionalna kuhunja.



Skoro milion novih radnika u uslužnom sektoru u Britaniji do 2022. godine

Velikoj Britaniji će do 2022. godine biti potrebno 993.000 radnika u oblasti ugostiteljstva i uslužnih delatnosti, od kojih će čak 870.000 njih zameniti trenutno zaposlene u tom sektoru.



Gastronomski vodič "Mišlen" iz 1900. prodat za rekordnih 22.000 evra

Dobro očuvani primerak gastronomskog vodiča "Mišlen" (Michelin) iz 1900. godine, prodat je na aukciji u Francuskoj po rekordnoj ceni od 22 hiljade evra.



Vinski kritičar preporučuje Asirtiko i Santorini za letnji ugođaj

Tokom poslednjih 20 godina mnogo evropskih i svetskih regiona obogatilo je globalnu proizvodnju vina kvalitetnim napicima. Jedan od najpoznatijih svakako je grčko ostrvo Santorini odakle je vino Asirtiko.



Više od 300 hotela u "Vodiču hotelske privrede Srbije"

Jedinstvena zbirka hotelske ponude, "Vodič hotelske privrede Srbije", na kojoj je mesto našlo više od 300 odabranih hotela, najnoviji je projekat Poslovnog udruženja hotelsko ugostiteljske privrede Srbije – HORES.



Čuveno špansko pivo od sada i u Srbiji

Promocijom za medije, održanom u bašti Tranzita, kompanija Carlsberg Srbija predstavila je potrošačima novi brend u svom portfoliju. Radi se o španskom svetlom pivu, San Miguel FRESCA. 



SM: Buk bar

Rođena Mitrovčanka Aleksandra Krtinić, koja se, kako sama kaže, nije nadala da će uspeti, pre mnogo godina otvorila je u dvorištu porodične kuće Buk bar, knjižaru i čajdžinicu



SM: Restoran Sojenica

Restoran tradicionalne kuhinje Sojenica pre osam godina otvorio je strastveni ribolovac Nebojša Boričić. Od otvaranja, ponuda se mnogo izmenila, pa je nekada riblji restoran postao restoran tradicionalne kuhinje. Na meniju su gulaš od mangulice...



Tranzit bar svrstan u selekciju najatraktivnijih mesta za provod u našem glavnom gradu


Na ovogodišnjoj svetskoj izložbi Expo 2015 u Milanu, čija je centralna tema Nahranimo planetu. Energija života, u sklopu manifestacije Dani Beograda predstavljeni su turistički potencijali našeg glavnog grada, a među njima i Tranzit bar, koji na...