Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Druga priča
3.7083333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.71 (12 Votes)

Bar-restoran Druga pričaBar-restoran Druga pričaBar-restoran Druga pričaBar-restoran Druga priča se nalazi na Keju oslobođenja, odmah pored restorana Žabar. Druga priča je odmah po otvaranju privukla veliku pažnju gostiju jer je, između ostalog, pet friendly restoran.  Enterijer, urađen u beloj bolji, sa puno detalja,  osmislio je vlasnik Veljko Poznanić sa svojim prijateljima.

Kuhinja je, prema rečima vlasnika, vojvođansko – internacionalna. Tako se u meniju mogu naći najrazličitija jela: piletina Brus Li, čiji je recept proistekao iz srpsko-kineskog prijateljstva, bajadera od presovane prasetine, vrat i kobasica od mangulice, pica gica – sa čvarcima i slaninom, jela od svežeg smuđa ili damske salate interesantnih naziva sa organskom piletinom, konjskom pršutom, a kao desert čokoladni sufle...

U restoranu se služe domaće rakije koje proizvode prijatelji vlasnika, vina koja dolaze iz porodične vinarije, a služe se i domaći sokovi, čija se ponuuda menja, kao i crni i žuti sok.

Na spratu restorana se nalazi galerija koju je moguće iznajmiti za večeru u dvoje ili druženje sa prijateljima.

Petkom se od 17h organizuje matinée uz akustičnu muziku, dok je subotom opuštanje uz muziku DJ-a.

Ulaz u Drugu priču je moguć samo uz rezervaciju.

 

 


 Restoran Druga priča - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 063/29-55-77

adresa: Kej oslobođenja bb

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: piletina Brus Li, čiji je recept proistekao iz srpsko-kineskog prijateljstva, bajadera od presovane prasetine, vrat i kobasica od mangulice, pica gica – sa čvarcima i slaninom, jela od svežeg smuđa ili damske salate interesantnih naziva sa organskom piletinom, konjskom pršutom, desert čokoladni sufle...



 

Share

Komentari  

 
0 #1 Tatjana Pajcin 25-10-2013 19:37
Odlicna hrana,dobra atmosfera,mesto koje svima toplo preporucujem!
Citat
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


13 medalja za Tikveš vina

Na jednom od najvećih i najprestižnijih vinskih takmičenja International Wine Challenge (IWC) koje je održano u Londonu, vina vinarije Tikveš osvojila su 13 medalja i priznanja, što je bolje od prošlogodišnjeg rezultata.



Zlato za Hoegaarden

Hoegaarden Witbier, originalno belo belgijsko pivo, osvojilo je prvo mesto na ovogodišnjem globalnom takmičenju,u konkurenciji od 77 drugih belih piva. 



Prvi sladoled za lečenje mamurluka

Ova poslastica ima ukus grejpfruta, sadrži 0.7 odsto soka ploda azijskog drveta hovenije koji predstavlja tradicionalni lek za mamurluk.



Izmet insekata uništava Tadž Mahal

Muve svojim izmetom prljaju beli mermer čuvenog spomenika iz 17. veka.



Badel ima nove investitore

Đakovački Meteor, zagrebački Oštrc, slovački St. Nicolaus i splitska Stanić Grupa iskazale su interes da postanu strateški investitori u društvu Badel 1862, sopštila je uprava te kompanije za proizvodnju pića.