Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Druga priča
2.3333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.33 (3 Votes)

Bar-restoran Druga pričaBar-restoran Druga pričaBar-restoran Druga pričaBar-restoran Druga priča se nalazi na Keju oslobođenja, odmah pored restorana Žabar. Druga priča je odmah po otvaranju privukla veliku pažnju gostiju jer je, između ostalog, pet friendly restoran.  Enterijer, urađen u beloj bolji, sa puno detalja,  osmislio je vlasnik Veljko Poznanić sa svojim prijateljima.

Kuhinja je, prema rečima vlasnika, vojvođansko – internacionalna. Tako se u meniju mogu naći najrazličitija jela: piletina Brus Li, čiji je recept proistekao iz srpsko-kineskog prijateljstva, bajadera od presovane prasetine, vrat i kobasica od mangulice, pica gica – sa čvarcima i slaninom, jela od svežeg smuđa ili damske salate interesantnih naziva sa organskom piletinom, konjskom pršutom, a kao desert čokoladni sufle...

U restoranu se služe domaće rakije koje proizvode prijatelji vlasnika, vina koja dolaze iz porodične vinarije, a služe se i domaći sokovi, čija se ponuuda menja, kao i crni i žuti sok.

Na spratu restorana se nalazi galerija koju je moguće iznajmiti za večeru u dvoje ili druženje sa prijateljima.

Petkom se od 17h organizuje matinée uz akustičnu muziku, dok je subotom opuštanje uz muziku DJ-a.

Ulaz u Drugu priču je moguć samo uz rezervaciju.

 

 


 Restoran Druga priča - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 063/29-55-77

adresa: Kej oslobođenja bb

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: piletina Brus Li, čiji je recept proistekao iz srpsko-kineskog prijateljstva, bajadera od presovane prasetine, vrat i kobasica od mangulice, pica gica – sa čvarcima i slaninom, jela od svežeg smuđa ili damske salate interesantnih naziva sa organskom piletinom, konjskom pršutom, desert čokoladni sufle...



 

Share

Komentari  

 
0 #1 Tatjana Pajcin 25-10-2013 19:37
Odlicna hrana,dobra atmosfera,mesto koje svima toplo preporucujem!
Citat
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Izabrani najbolji!

U okviru akcije pod nazivom Birajmo najuspešnije u turizmu jugoistočne Evrope 2014 juče su izabrani najbolji!



On klizi niz nepce...

Viski Kavalan, poreklom iz Tajvana zvanično je najbolji viski na svetu.



Who See na rođendanskoj proslavi

I ove godine, rođendan Ušće Shopping Centra biće obeležen uz dobru muziku i sjajnu zabavu.



Specijalna čokolada

Ispitanicima koji su jeli specijalnu čokoladu znatno je pobojšan kvalitet kože, dok su klinička ispitivanja pokazala da su biomarkeri u tkivu kože pedesetogodišnjaka i šezdesetogodišnjaka zhavaljujući ovoj poslastici uspeli da se vrate na nivo...



Ukusi Francuske u Klubu Književnika

Posetioci su bili u prilici da probaju francuske specijalitete koje je na autentičan način pripremao dugogodišnji šef kuhinje ovog restorana, Ljuba Vasić. Glavni specijalitet je bila guščija džigerica koja je na meniju Kluba književnika više od...



Bez mamurluka

Naučnici tvrde da je moguće napraviti vino koje ne izaziva mamurluk ukoliko bi DNK kvasca u njemu izmeniili...



Na kafi sa mačkama

Neobićan kafić Gio Cat nalazi se u Tokiju i podeljen je na tri dela: jedan rezervisan samo za mačke, drugi za mačke i goste i treći za hranu i piće.



Prva pametna flaša žestokog pića

Kompanija Diageo koja proizvodi ovaj viski dogovorila je saradnju sa norveškom kompanijom Thin Film Electronics ASA koja poseduje potrebnu tehnologiju za izradu pametnih nalepnica.



Pet restorana iz Srbije uključeno u projekat Ukusi Francuske


Zajedno sa 1.000 restorana iz celog sveta, u prvom međunarodnom gastronomskom projektu Ukusi Francuske učestvovaće i pet restorana iz Srbije.



Udruženje hotelijera: Neophodna rekonstrukcija Sava centra

Udruženje hotelijera i restoratera smatra da je neophodna hitna rekonstrukcija Centra Sava, ali i da bi u poslovanje ovog kongresnog centra trebalo poveriti profesionalnom menadžmentu.