Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Druga priča
2.8 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.80 (5 Votes)

Bar-restoran Druga pričaBar-restoran Druga pričaBar-restoran Druga pričaBar-restoran Druga priča se nalazi na Keju oslobođenja, odmah pored restorana Žabar. Druga priča je odmah po otvaranju privukla veliku pažnju gostiju jer je, između ostalog, pet friendly restoran.  Enterijer, urađen u beloj bolji, sa puno detalja,  osmislio je vlasnik Veljko Poznanić sa svojim prijateljima.

Kuhinja je, prema rečima vlasnika, vojvođansko – internacionalna. Tako se u meniju mogu naći najrazličitija jela: piletina Brus Li, čiji je recept proistekao iz srpsko-kineskog prijateljstva, bajadera od presovane prasetine, vrat i kobasica od mangulice, pica gica – sa čvarcima i slaninom, jela od svežeg smuđa ili damske salate interesantnih naziva sa organskom piletinom, konjskom pršutom, a kao desert čokoladni sufle...

U restoranu se služe domaće rakije koje proizvode prijatelji vlasnika, vina koja dolaze iz porodične vinarije, a služe se i domaći sokovi, čija se ponuuda menja, kao i crni i žuti sok.

Na spratu restorana se nalazi galerija koju je moguće iznajmiti za večeru u dvoje ili druženje sa prijateljima.

Petkom se od 17h organizuje matinée uz akustičnu muziku, dok je subotom opuštanje uz muziku DJ-a.

Ulaz u Drugu priču je moguć samo uz rezervaciju.

 

 


 Restoran Druga priča - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 063/29-55-77

adresa: Kej oslobođenja bb

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: piletina Brus Li, čiji je recept proistekao iz srpsko-kineskog prijateljstva, bajadera od presovane prasetine, vrat i kobasica od mangulice, pica gica – sa čvarcima i slaninom, jela od svežeg smuđa ili damske salate interesantnih naziva sa organskom piletinom, konjskom pršutom, desert čokoladni sufle...



 

Share

Komentari  

 
0 #1 Tatjana Pajcin 25-10-2013 19:37
Odlicna hrana,dobra atmosfera,mesto koje svima toplo preporucujem!
Citat
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Lorenzo&Kakalamba na EXPO 2015. u Milanu

Na štandu republike Srbije čija će tema biti “Okusi hranu.Oseti život.” biće predstavljena gastronomska ponuda ovog italijansko-pirotskog restorana koji u pripremi jela koristi organski uzgojeno začinsko bilje iz svojih plastenika sa imanja u Sremu



Kruzer sa zombijima

U ponudi kompanije Norwegian Cruise Line nalazi se krstarenje brodom punim zombija. Da, da, dobro ste čuli...



Madera

Još su davnih dana čuveni gradski boemi odabrali Maderu za mesto na kom su počinjali i završavali dan. I danas Madera čuva stari šarm u modernom ambijentu i prepoznatljivoj letnjoj bašti s pogledom na Tašmajdanski park 



Franš

Franš je mesto na kome se pokazuje nova garderoba, nova ljubav, sklapaju poslovi i slave rođendani. U Franšu imate osećaj da ste uvek dobrodošli. Stepenice i raskošna bašta, miris finih parfema i elegancije, jelovnici za dame i gospodu,...



Pizza od 1.500 metara

Za pripremu je bilo potrebno 1.500 kilograma paradajza, preko 1.500 kilograma mocarele i mnogo maslinovog ulja.



Panama: najsrećnija zemlja na svetu

Srbija je zauzela 84. mesto.



72 sata neprekidne zabave na festivalu ljubavi!

Ovog leta od 6. do 8. avgusta u Vrnjačkoj Banji, osim dobro poznatog noćnog programa na Fire, SMF Energy i Jack Live stejdžu festivala Lovefest, posetioci će i preko dana moći da uživaju na novoj bini smeštenoj na jednom od najvećih bazena u...



Najskuplji sladoled na svetu

Cena “Black Diamonda” je 817 dolara i napravljen je od vanile sa Madagaskara sa dragocenim iranskim šafranom i komadićima italijanskog crnog tartufa, i naravno, jestivim zlatom od 23 karata.



Manastirska trpeza

Manifestacija pod nazivom Vidovdanski Sabor održava se 26. i 27. juna u restoranu Kraljičin vagon.



Nasser Khlef

Šef kuhinje hotela Hyatt Regency Belgrade

 

Direktno iz Dubaija u Beograd stiže Nasser Khlef, novi šef kuhinje hotela Hyatt Regency, i sa sobom donosi ukuse i mirise Orijenta. Karijeru je gradio u hotelima Waldorf Astoria i Grand Hyatt u Dubaiju,...