Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Druga priča
2.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.25 (2 Votes)

Bar-restoran Druga pričaBar-restoran Druga pričaBar-restoran Druga pričaBar-restoran Druga priča se nalazi na Keju oslobođenja, odmah pored restorana Žabar. Druga priča je odmah po otvaranju privukla veliku pažnju gostiju jer je, između ostalog, pet friendly restoran.  Enterijer, urađen u beloj bolji, sa puno detalja,  osmislio je vlasnik Veljko Poznanić sa svojim prijateljima.

Kuhinja je, prema rečima vlasnika, vojvođansko – internacionalna. Tako se u meniju mogu naći najrazličitija jela: piletina Brus Li, čiji je recept proistekao iz srpsko-kineskog prijateljstva, bajadera od presovane prasetine, vrat i kobasica od mangulice, pica gica – sa čvarcima i slaninom, jela od svežeg smuđa ili damske salate interesantnih naziva sa organskom piletinom, konjskom pršutom, a kao desert čokoladni sufle...

U restoranu se služe domaće rakije koje proizvode prijatelji vlasnika, vina koja dolaze iz porodične vinarije, a služe se i domaći sokovi, čija se ponuuda menja, kao i crni i žuti sok.

Na spratu restorana se nalazi galerija koju je moguće iznajmiti za večeru u dvoje ili druženje sa prijateljima.

Petkom se od 17h organizuje matinée uz akustičnu muziku, dok je subotom opuštanje uz muziku DJ-a.

Ulaz u Drugu priču je moguć samo uz rezervaciju.

 

 


 Restoran Druga priča - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 063/29-55-77

adresa: Kej oslobođenja bb

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: piletina Brus Li, čiji je recept proistekao iz srpsko-kineskog prijateljstva, bajadera od presovane prasetine, vrat i kobasica od mangulice, pica gica – sa čvarcima i slaninom, jela od svežeg smuđa ili damske salate interesantnih naziva sa organskom piletinom, konjskom pršutom, desert čokoladni sufle...



 

Share

Komentari  

 
0 #1 Tatjana Pajcin 25-10-2013 19:37
Odlicna hrana,dobra atmosfera,mesto koje svima toplo preporucujem!
Citat
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Najskuplji koktel na svetu

Novi najskuplji koktel na svetu sastoji se od 40ml konjaka Clos de Griffier Vieux iz 1788, 20ml Kummel likera iz 1770, 20ml Dubb Orange Curacao iz 1860. i nekoliko kapi Angostura Bittersa iz 1900. godine



Luksuzna rezidencija u avionu

Nova kabina “Rezidencija Etihad” ima dnevnu sobu, zasebno kupatilo i prvi put u avio-industriji ličnog batlera



Foodpanda i Donesi.com postali partneri

Globalni servis za naručivanje hrane preko interneta-Foodpanda postao je partner sa servisom Donesi.com u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori



Svečano otvaranje Sajma vina

U Etno kući u Gračanici danas u 15 časova svečano će biti otvoren Sajam vina



SAM dodelio priznanja najboljima

Živorad Vasić, direktor hotela Crowne Plaza, proglašen menadžerom godine, Fiat Automobili Srbija poslodavcem godine, a po izboru članova Srpske asocijacije menadžera nagrade dodeljene u još devet kategorija.



Završen Salon Vina

Beogradski Salon Vina uspešno je završen. Pod sloganom Wine Match, u hotelu Hyatt Regency posetiocima su se predstavili domaći i strani proizvođači



Svečanost u hotelu Metropol

Vinarija Čoka proslavila je sinoć u hotelu Metropol u Beogradu 111 godina postojanja



Rakija Fest 2014.

Originalni Rakija Fest održaće se u subotu 13. decembra 2014. u Mikser House-u u Beogradu



Konačno otvoren Radisson Blu Old Mill !

Radisson Blu Old Mill hotel konačno je otvoren u Beogradu



Plaketa Ovde se jede Friulano dodeljena restoranu Druga Piazza

Plaketa pod nazivom Ovde se jede Friulano, koju dodeljuje Privredna komora grada Udine, sa predsednikom Đovanijem da Pozom na čelu, drugi put zaredom dodeljena je restoranu iz Beograda. Dobitnik ove prestižne nagrade ovaj put je restoran Druga iz...