Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Druga priča
2.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (4 Votes)

Bar-restoran Druga pričaBar-restoran Druga pričaBar-restoran Druga pričaBar-restoran Druga priča se nalazi na Keju oslobođenja, odmah pored restorana Žabar. Druga priča je odmah po otvaranju privukla veliku pažnju gostiju jer je, između ostalog, pet friendly restoran.  Enterijer, urađen u beloj bolji, sa puno detalja,  osmislio je vlasnik Veljko Poznanić sa svojim prijateljima.

Kuhinja je, prema rečima vlasnika, vojvođansko – internacionalna. Tako se u meniju mogu naći najrazličitija jela: piletina Brus Li, čiji je recept proistekao iz srpsko-kineskog prijateljstva, bajadera od presovane prasetine, vrat i kobasica od mangulice, pica gica – sa čvarcima i slaninom, jela od svežeg smuđa ili damske salate interesantnih naziva sa organskom piletinom, konjskom pršutom, a kao desert čokoladni sufle...

U restoranu se služe domaće rakije koje proizvode prijatelji vlasnika, vina koja dolaze iz porodične vinarije, a služe se i domaći sokovi, čija se ponuuda menja, kao i crni i žuti sok.

Na spratu restorana se nalazi galerija koju je moguće iznajmiti za večeru u dvoje ili druženje sa prijateljima.

Petkom se od 17h organizuje matinée uz akustičnu muziku, dok je subotom opuštanje uz muziku DJ-a.

Ulaz u Drugu priču je moguć samo uz rezervaciju.

 

 


 Restoran Druga priča - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 063/29-55-77

adresa: Kej oslobođenja bb

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: piletina Brus Li, čiji je recept proistekao iz srpsko-kineskog prijateljstva, bajadera od presovane prasetine, vrat i kobasica od mangulice, pica gica – sa čvarcima i slaninom, jela od svežeg smuđa ili damske salate interesantnih naziva sa organskom piletinom, konjskom pršutom, desert čokoladni sufle...



 

Share

Komentari  

 
0 #1 Tatjana Pajcin 25-10-2013 19:37
Odlicna hrana,dobra atmosfera,mesto koje svima toplo preporucujem!
Citat
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Branč u hotelu Zepter

Oko 700.000 evra smo uložili u svu potrebnu opremu kako bi našim gostima pružili potpuno zdravo okruženje-rekao je Đorđe Rašić, generalni direktor hotela.



Turističko čudo u Kini

Najduži i najviši stakleni most na svetu nalazi se u kineskoj provinciji Hunan u sklopu turističkog parka Čangžažije i biće otvoren u julu.



Robert de Niro u hotelskoj industriji

Vrpcu su presekli De Niro i direktor hotela, producent Meir Teper i nazdravili uz šampanjac sa australijskim milijarderom Džejmson Pekerom.



Hotelijeri u nemogućoj misiji

Skup je bio posvećen unapređenju programa stručnog usavršavanja menadžera hotela i hotelskih domaćinstava i okupio je mnogobrojne hotelijere i dobavljače iz HoReCa sektora...



Ravna ili zaobljena čaša?

Oni kojima je pivo posluženo u ravnim čašama popili su manje piću u istom vremenskom periodu od onih koji su pili pivo iz zaobljene čaše.



Hotel za plakanje

Soba za plakanje je namenjena isključivo pripadnicama lepšeg pola...



Plaćena stručna praksa iz HR u Nemačkoj

Global Talent, program stručnih praksi u inostranstvu koji studentima i diplomcima pruža priliku za profesionalno iskustvo i lični razvoj. Radno vreme u toku prakse je od 8 do 17 časova, plata je 1.500 dolara, a praksa traje 24 nedelje.



Miksovali smo, degustirali, nagrađivali...

Uspešno je završena još jedna Mala škola koktela u Bar Centralu, u organizaciji redakcije časopisa CafeBar network i Market network, uz podršku kompanije Delta DMD.



Hoćemo li u Springfild na pivce?

Pivo iz Moovog Bara i hamburger kod Krastija odnedavno možete da probate u tematskom parku Springfild, izmišljenom gradu u kome žive Simpsonovi.



Vinarija Trivanović na Wine Jam-u

Vinarija Trivanović, koja čuva tradiciju dugu 55 godina prvi put se pojavila na Wine Jam-u