Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Milošev konak
1.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.50 (7 Votes)

Milošev konakMilošev konakU centru Sokobanje, na spratu Miloševog konaka, otvoren je restoran koji nosi isto ime. Na tom  mestu je ranije radio klub Stena, ali se vlasnik Vladimir Arsić odlučio da preuredi prostor i otvori restoran nacionalne kuhinje.  

U ponudi restorana su jela sa roštilja, pečenje, sokobanjski sir, kajmak, lepinje. Od pića su najpopularnije domaće voćne rakije poput dunje ili viljamovke.

Tokom letnje sezone, u Miloševom konaku se svake večeri održavaju žive svirke, pa je restoran postao i mesto za noćni provod. 

 

 

 


 Restoran Milošev konak - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 063/637-878

adresa: Svetog Save bb

grad: Sokobanja

tip usluge, kuhinja:  jela sa roštilja, pečenje, sokobanjski sir, kajmak, lepinje... 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


GLOVO nastavlja rad

U kompaniji Glovo naš glavni prioritet tokom ove epidemije uvek su bezbednost, zdravlje i dobrobit naših zaposlenih, korisnika, kurira i partnera.

Vlada Srbije pokrenula je vanredne mere ograničenja kretanja i zatvaranje granica radi daljeg...Plazma Stiksi: Nova Plazma sa najviše čokolade ikad!

Kompanija Bambi, lider na konditorskom tržištu, rešila je da obraduje sve ljubitelje Plazme novim ukusima u svom portfoliju. Nakon Plazma Kocke koja je naišla na jako pozitivne reakcije kod potrošača, sada je predstavljen novi proizvod. Kako bi...Jovan Mrđenović kolumna

GOSPODINU S LJUBAVLJU

Ovo je pravi naslov za priču o Slobodanu Dakiću Daki, čuvenom ugostitelju iz Zemuna koji je marta 1981. godine otvorio kultni restoran Daka u mirnom kraju Zemuna, u Hercegovačkoj ulici. Time je počelo novo doba za...Da li ste spremni za kremasto uživanje?

Grand kafa lansirala je Insta Grand, novi brend u kategoriji instant kafe. Za sve one koji biraju punu šolju potpunog užitka, Insta Grand dolazi u 11 različitih varijanti koje karakteriše pun kafeni ukus i kremasta tekstura, a sigurni smo da...Inovacije i razmena iskustva su ključni za razvoj ugostiteljstva

Kompanija Coca-Cola HBC Srbija u okviru Međunarodnog sajma turizma  organizuje stručne panele i diskusije u cilju daljeg jačanja ugostiteljske ponude

Koliko je atraktivan noćni život u Beogradu, kakva je gastronomska ponuda prestonice, ali i...