Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Milošev konak
1.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.50 (7 Votes)

Milošev konakMilošev konakU centru Sokobanje, na spratu Miloševog konaka, otvoren je restoran koji nosi isto ime. Na tom  mestu je ranije radio klub Stena, ali se vlasnik Vladimir Arsić odlučio da preuredi prostor i otvori restoran nacionalne kuhinje.  

U ponudi restorana su jela sa roštilja, pečenje, sokobanjski sir, kajmak, lepinje. Od pića su najpopularnije domaće voćne rakije poput dunje ili viljamovke.

Tokom letnje sezone, u Miloševom konaku se svake večeri održavaju žive svirke, pa je restoran postao i mesto za noćni provod. 

 

 

 


 Restoran Milošev konak - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 063/637-878

adresa: Svetog Save bb

grad: Sokobanja

tip usluge, kuhinja:  jela sa roštilja, pečenje, sokobanjski sir, kajmak, lepinje...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Srbija zabranjuje roštilj na ćumur?

U junu je u Skupštinu Srbije stigla građanska inicijativa kojom je zatraženo da se zakonom zabrani upotreba roštilja na ćumur...



Food Waste program u Courtyard Belgrade City Center hotelu

Dana 22. jula sastali smo se u hotelu Courtyard Belgrade City Center kako bi predstavili rezultate projekta HotelKitchen koji se bavi borbom sa otpadom od ostataka hrane tzv. food wastom



Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew

Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew hladno pripremljena kafa... Najnoviji trend u ispijanju kafe, Cold Brew, stiže u Srbiju - hladno pripremljena i hladno služena kafa, koja će ovog leta oduševiti posetioce kafića, pravi je izbor za sve...



Jagnjetina u Mrzencima

Jovan Mrđenović

Rešio sam i ovog leta da posetim Mrzence, kao što činim i niz prethodnih godina. Čovek koji ima sreću da nađe smeštaj u hotelu Nar u Mrzencima, gde se soba traži preko veze, treba da se istušira, odmori i uveče pravac kafana...



Oni od kafe prave savršenstvo

Profesija bariste u Srbiji je relativno mlada, ali se brzo razvija i izaziva veliko interesovanje, pogotovo sa pojavom posebno zanimljivih i kreativnih delova ovog posla poput latte art-a. Kako svi uživamo u lepim slikama, koje dodatno ulepšavaju...