Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Smokvica - Molerova
3.0357142857143 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.04 (14 Votes)

Restoran SmokvicaRestoran Restoran SmokvicaSmokvica dobio je još jednu novu lokaciju, sada na Vračaru. Prenet je deo koncepta ostalih Smokvica, ali se od ostalih izdvaja po tome što u svom sklopu ima hotel. Hotel će biti otvoren u septembru, imaće osam soba i 20-ak kreveta.

Smokvica na Vračaru se ističe drugačijom restoranskom ponudom. Iz menija se mogu izdvojiti country style doručak, fit doručak, kesadilja... koji se služi do 13h. Kada su u pitanju glavna jela svakako treba pomenuti libansku piletinu (sa leblebijama i humusom) i starenu rozbratnu - specijalni odrezak junećeg mesa. Restoran u svojoj ponudi ima i nedeljni specijal, tj. nova jela internacionalne kuhinje. Od dezerta se izdvajaju Smokvica Cheese Cake, Tri Colore, Tart Tatin, Pana Cota, Brownies, Apple Streusel, a svake nedelje je u ponudi i dezert iznenađenja.  

Karta pića ovog restorana je zanimljiva. Smokvica je poznata po limunani - limunadi sa dodatkom sveže nane, kao i po ponudi koktela, koji se mogu naći samo ovde - Ginger Mojito, Summer Vine, Red Honey Collins... A u ponudi je veliki broj inostranih vina. 

Nova Smokvica raspolaže sa 150 mesta u bašti i 90 mesta u lokalu. 

 


 Restoran Smokvica - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 069/44-64-056

adresa: Molerova 33

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:  country style doručak, fit doručak, kesadilja,  libanska piletina (sa leblebijama i humusom) i starena rozbratna, dezerti: Smokvica Cheese Cake, Tri Colore, Tart Tatin, Pana Cota, Brownies, Apple Streusel... 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži