Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Bašta Martaan
3.525 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.53 (20 Votes)

Bašta MartaanBašta MartaanNa mestu nekadašnje indijske ambasade otvorena je Bašta Martaan. Nalazi se u središtu ugostiteljske zone i za kratko vreme je postao popularan po svom skrivenom, nekonvencionalnom ambijentu. Posetiocima bašte se pre svega dopada mir, koji ovde mogu da pronađu.

U ponudi Bašte Martaan se nalazi veliki broj prirodnih bezalkoholnih napitaka, od kojih se ističu domaći hladni čajevi i  napitci od kafe, koja dolazi iz lokalne pržionice Fresh Cup.

Za zimsku sezonu se priprema zatvoren deo. Još jedna novina će biti pet napolitanskih pica, koje će se pripremati po originalnom napolitanskom receptu, sa svežim sastojcima. Pice će se peći u pećnici Stefano Ferarra, koja je naručena iz napolitanske radionice, specijalno za baštu Martaan-a.

Martaan je otvoren za organizovanje prijema i zabava i može da primi do 150 ljudi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Restoran Bašta Martaan - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 063/71-64-357

adresa: Dositejeva 26

grad: Beograd

tip usluge, kuhinjanapolitanske pice, prirodni bezalkoholnih napitci, domaći hladni čajevi i  napitci od kafe...



 

Share

Komentari  

 
+3 #1 nikola 05-02-2015 10:46
nek ispate radnike pa nek se hvale uspehom a ne da duguju
Citat
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...