Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Madera
2.5357142857143 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.54 (14 Votes)

MaderaPrema jednoj priči restoran je dobio ime tako što je neko od gostiju doneo odlično vino sa portugalskog ostrva Madeira. Ovaj restoran okupljao je gradske boeme, čuvene umetnike i novinare koji su popularno nazivali "maderašima". Među njima su Dr Aca Obradović, Predrag Milojević, Ljuba Tadić, Miroslav Radojčić, Den Tana, Miljan Miljanić, Slava Đukić, Ljubiša Vukadinović, Dragoslav Šekularac i drugi. Današnji moderni izgled restorana "Madera" je dobila u maju 2003. godine.

Na mestu gde se danas nalazi restoran najpre je otvorena kafana "Smederevo" koja je bila okupljalište kočijaša i amala. Potom je, u duhu moderne, podignuta višespratna zgrada čije je prizemlje 1937. godine krasila kafana-restoran Madera.

Ponudi restorana su specijaliteti nacionalne i internacionalne kuhinje od posebno biranih svežih namirnica. Uz kvalitetan izbor vina (domaćih, italijanskih, francuskih, španskih, čileanskih...) i živu muziku u večernjim satima provešćete prijatne opuštajuce trenutke.

Restoran ima 170 mesta u klimatizovanoj sali i 270 mesta u letnjoj bašti sa pogledom na Tašmajdanski park. Poseduje i parking prostor sa obezbedenjem.

 


 Restoran Madera - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 

adresa: 

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:  

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži