Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Le Piaf
3.0625 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.06 (8 Votes)

Le PiafNeposredno pored mosta koji iz centra Novog Sada vodi na Petrovaradin otvoren je kafe-restoran Le Piaf. Smešten u delu grada gde se nalaze mnoge državne institucije i sedišta kompanija, privlači uglavnom poslovne ljude i nešto stariju populaciju. 

Na meniju se nalaze uglavnom specijaliteti italijansko- -mediteranske kuhinje, a menadžer Ratko Kojić iz ponude izdvaja bifteke i paste sa kozjim sirom. Od poslastica Le Piaf je već postao popularan po čokoladnom sufleu. 

Pored standardnih bezalkoholnih pića i kafa, Le Piaf svojim gostima nudi i odabrana italijanska vina, kao i najbolje berbe naših poznatih vinara Kovačevića, Aleksandrovića, Kiša...

Enterijer koji odiše toplinom i čistim linijama delo je studija Deep House. Restoran u unutrašnjem delu može da primi oko 45 gostiju, dok u senovitoj bašti ima oko 55 mesta. 

Le Piaf radi i dostavu hrane na teritoriji Novog Sada, a taj servis je dostupan od osam do 22.30. Iako Le Piaf nema svoj parking, u neposrednoj blizini ima dosta javnih parking mesta, što olakšava dolazak gostiju. Muzika u restoranu primerena je ambijentu, konceptu i ponudi, a kako priča menadžer Kojić, ne planiraju se živi nastupi muzičara.  Le Piaf ima i Facebook stranicu preko koje je u stalnom kontaktu sa gostima i onima koji se interesuju za ponudu.

 

Neznanog junaka 2, Novi Sad

063/550-990

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži