Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Konoba akustik
3.2777777777778 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.28 (9 Votes)

Ljubitelje prave srpske kafane je sigurno obradovalo otvaranje Konobe akustik na Dorćolu. Vlasnici Nikola Filipović i Jakša Šćekić (inače vlasnici Konobe 32 u Pančevu i Konobe akustik u Sutomoru) su oživeli tradicionalnu srpsku kafanu u kojoj su cene veoma niske. Enterijer u etno stilu, svetlih boja dopunjuje mnoštvo detalja iz srpske tradicije. 

U Konobi akustik svake večeri možete uživo čuti zvuke tamburaša. 

Na meniju se nalazi domaća kuhinja i ovde možete doručkovati, ručati i večerati, jer svega ima u ponudi. Specijalitet kuće je konoba voz koji se sastoji od različitih vrsta mesa sa roštilja. Piletina u konoba sosu, konoba medaljoni, različita dimljena mesa, leskovački roštilj koji se priprema na ćumuru, domaća kuvana jela, cetinjski pršut i beranski sir su samo neka od jela koja upotpunjuju meni. Domaći hleb se mesi u njihovoj pekari. 

U Konobi se mogu pohvaliti i izborom domaćih i stranih vina, kojih ima oko 30 vrsta, ali i ponudom kvalitetnih domaćih rakija. Interesantan je način služenja rakije, jer se uz čokanjčić rakije  dobije meze u vidu masline, krastavčića i domaće slaninice. 

Kapacitet Konobe je oko 200 mesta.

 

Cara Dušana 13, Beograd

064/290-45-39

www.konobaakustik.rs

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži