Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Par.Co
3.2857142857143 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.29 (7 Votes)

Par.Co novi beogradski restoranBeograd je sada bogatiji za još jedno novo mesto. U samom srcu Neimara, otvoren je Par.Co. Vlasnik Aleksandar Škipić, koji je ujedno i suvlasnik restorana La Piazza, osmislio je koncept lokala, kakav ne postoji u ovom delu grada, tako da se Par.Co nalazi u samom Neimarskom parku, okružen zelenilom. 

To je istovremeno pekara, mini–restoran i kafe i pravo je rešenje za sve koji žele da u opuštenoj atmosferi nešto i pojedu i popiju. U ponudi su pekarski proizvodi poput hleba, peciva i mafina, za čiju se pripremu, uz ostale sastojke, koristi isključivo belgijski putera. A uz sva peciva ovde se, kao dodatak, služe domaći džemovi iz privatne radionice sa Kopaonika. Jelovnik upotpunjuju supe, salate, sendviči i sastojcima, a među specijalitetima kuće posebno se izdvajaju piletina u panku sa dipom od limete, peperonćino krilca i salata sa San Daniele pršutom, spanaćem, kockicama suve smokve, komadićima kruške i lomljenim orasima. U ponudi su i kvalitetne pršute i sirevi, koji se dobro slažu sa velikim izborom italijanskih vina. Radno vreme Par.Co kafea je od 7 do 23 časa.

 

Adresa: Đorđa Vajferta 23a

Telefon: 011/40-66-466

Share

Komentari  

 
0 #3 profile 01-11-2018 17:50
Need cheap hosting? Try webhosting1st, just $10 for an year.

Citat
 
 
+1 #2 Laura 02-02-2016 19:30
Ne preporucujem. Osoblje, tacnije dvoje zaposlenih, se u trenutku kada sam ja bila gost dralo jedno na drugo. Potpuno bez ikakve poslovne etike, uzasno.
Citat
 
 
-2 #1 petar 23-05-2013 13:38
Prekrasan café restoran na koji sam se skroz navukao.Ambijent je potpuno jedinstven,usluga na svetskom nivou.
Postajemo prava evropska metropola! :D
Citat
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Food Waste program u Courtyard Belgrade City Center hotelu

Dana 22. jula sastali smo se u hotelu Courtyard Belgrade City Center kako bi predstavili rezultate projekta HotelKitchen koji se bavi borbom sa otpadom od ostataka hrane tzv. food wastom



Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew

Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew hladno pripremljena kafa... Najnoviji trend u ispijanju kafe, Cold Brew, stiže u Srbiju - hladno pripremljena i hladno služena kafa, koja će ovog leta oduševiti posetioce kafića, pravi je izbor za sve...



Jagnjetina u Mrzencima

Jovan Mrđenović

Rešio sam i ovog leta da posetim Mrzence, kao što činim i niz prethodnih godina. Čovek koji ima sreću da nađe smeštaj u hotelu Nar u Mrzencima, gde se soba traži preko veze, treba da se istušira, odmori i uveče pravac kafana...



Oni od kafe prave savršenstvo

Profesija bariste u Srbiji je relativno mlada, ali se brzo razvija i izaziva veliko interesovanje, pogotovo sa pojavom posebno zanimljivih i kreativnih delova ovog posla poput latte art-a. Kako svi uživamo u lepim slikama, koje dodatno ulepšavaju...



Vino kao most povezivanja Zapadnog Balkana

Novi projekat "Vino kao most povezivanja Zapadnog Balkana" je projekat pod kojim će se izgraditi veze za povezivanje zemalja regiona u pravcu promocije Balkana kao vinskog regiona