Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Restoran Piero
2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (2 Votes)


Na Obilićevom vencu nedavno je otvoren restoran italijanske i internacionalne kuhinje Piero. Vlasnik Pjero Amati, čije ime nosi restoran i čiji se potpis vidi na logou lokala, drži italijansku filmsku kompaniju Fillm 87, sa sedištem u Beogradu, u okviru koje posluje i restoran Cinecittà. Ideja je bila da se dobra italijanska kuhinja učini dostupnom gostima u užem centru grada i tako je otvoren mali restoran koji u meniju kombinuje italijanske specijalitete s dobro poznatim jelima svetske kuhinje, a sve po pristupačnim cenama. Preporučujemo pastu amatriciana i teletinu s ruzmarinom. Pored raznovrsnih predjela, pasta i glavnih jela, tu su i kolači koji se prave u samom restoranu, a među njima su najpopularniji italijanski specijaliteti tiramisu i panakota. Na karti pića izdvajaju se italijanska, francuska, portugalska i domaća vina Radovanović i Kovačević. U restoranu nenametljivog i elegantnog dizajna gde često svraćaju poslovni ljudi, služi se i doručak i promotivni špageti meni, s pastom, salatom, vinom kuće i desertom, kao i business lunch, koji upotpunjuje i glavno jelo.

 

 

 

 

 


 Restoran Piero - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 011/263-0091

mobilni: 0

adresa: Obilićev venac 1–3a

grad: Beograd

tip usluge, kuhinjapasta amatriciana i teletina s ruzmarinom, raznovrsnih predjela, paste i glavna jela, raznovrsna predjela, paste i glavnih jela, kolači koji se prave u samom restoranu...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze. 



Domaće pivo od sladovine proizvedene od 100% ječma sa srpskih njiva

Udruženje pivara Srbije organizovalo je posetu sladari u Bačkoj Palanci, članici Soufflet grupe, koja za domaće, ali i izvozna tržišta, proizvodi slad za potrebe pivarske industrije.



Moj muž u nemogućoj misiji

Dok mi se slobodna subota nekada podrazumevala kao dan stvoren za uživanje, vremenom je postala presedan. Nemoguća misija. Sve dok moj muž nije odlučio to da promeni.



Top 12 beogradskih restorana za 2019

Godinu dana istraživali smo i obilazili restorane u Beogradu da bismo vam predstavili Top 12 beogradskih restorana za 2019.



15 nagrada za Barovo

Osvojeno 15 nagrada i ponovo zlatna medalja za vrhunsko crveno vino "Barovo" na najvećem svetskom vinskom takmičenju "Decanter"