Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Piazza dei Fiori
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Piazza dei FioriPočetkom decembra u donjem delu pešačke zone u Njegoševoj ulici otvoren je restoran Piazza dei Fiori. Rustičan enterijer lokala upotpunjen je cvetnim aranžmanima. Retro šank u donjem delu lokala daje restoranu kompletan izgled.

Kuhinja se bazira na pici, pastama, obrok salatama, jelima od mesa i ribe, a za desert možete poručiti cheese cake, kao i mnoge druge poslastice. Ljubitelji mediteranske kuhinje i hedonisti sa istančanim ukusom, uživaće u jelima sa menija.

Plan je da lokal na proleće otvori baštu koja će raditi tokom cele godine. Bašta će imati letnji šank, i tu će gosti biti u prilici da poruče prepoznatljive koktele, frapee, ceđene sokove. Ponuda će biti obogaćena velikim izborom kafa sa preko 20 različitih ukusa. S obzirom na to da će bašta raditi tokom cele godine, to će biti mesto gde će gosti i zimi imati priliku da se osećaju prijatno i ušuškano kao u svojoj dnevnoj sobi, poručuju iz restorana Piazza dei Fiori.

 

 


 Restoran Piazza dei Fiori - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 011/364-0158

mobilni: 

adresa: Njegoševa 9

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: pice, paste, obrok salate, jela od mesa i ribe, a za desert možete poručiti cheese cake, kao i mnoge druge poslastice...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Branč u hotelu Zepter

Oko 700.000 evra smo uložili u svu potrebnu opremu kako bi našim gostima pružili potpuno zdravo okruženje-rekao je Đorđe Rašić, generalni direktor hotela.



Turističko čudo u Kini

Najduži i najviši stakleni most na svetu nalazi se u kineskoj provinciji Hunan u sklopu turističkog parka Čangžažije i biće otvoren u julu.



Robert de Niro u hotelskoj industriji

Vrpcu su presekli De Niro i direktor hotela, producent Meir Teper i nazdravili uz šampanjac sa australijskim milijarderom Džejmson Pekerom.



Hotelijeri u nemogućoj misiji

Skup je bio posvećen unapređenju programa stručnog usavršavanja menadžera hotela i hotelskih domaćinstava i okupio je mnogobrojne hotelijere i dobavljače iz HoReCa sektora...



Ravna ili zaobljena čaša?

Oni kojima je pivo posluženo u ravnim čašama popili su manje piću u istom vremenskom periodu od onih koji su pili pivo iz zaobljene čaše.



Hotel za plakanje

Soba za plakanje je namenjena isključivo pripadnicama lepšeg pola...



Plaćena stručna praksa iz HR u Nemačkoj

Global Talent, program stručnih praksi u inostranstvu koji studentima i diplomcima pruža priliku za profesionalno iskustvo i lični razvoj. Radno vreme u toku prakse je od 8 do 17 časova, plata je 1.500 dolara, a praksa traje 24 nedelje.



Miksovali smo, degustirali, nagrađivali...

Uspešno je završena još jedna Mala škola koktela u Bar Centralu, u organizaciji redakcije časopisa CafeBar network i Market network, uz podršku kompanije Delta DMD.



Hoćemo li u Springfild na pivce?

Pivo iz Moovog Bara i hamburger kod Krastija odnedavno možete da probate u tematskom parku Springfild, izmišljenom gradu u kome žive Simpsonovi.



Vinarija Trivanović na Wine Jam-u

Vinarija Trivanović, koja čuva tradiciju dugu 55 godina prvi put se pojavila na Wine Jam-u