Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Piazza dei Fiori
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Piazza dei FioriPočetkom decembra u donjem delu pešačke zone u Njegoševoj ulici otvoren je restoran Piazza dei Fiori. Rustičan enterijer lokala upotpunjen je cvetnim aranžmanima. Retro šank u donjem delu lokala daje restoranu kompletan izgled.

Kuhinja se bazira na pici, pastama, obrok salatama, jelima od mesa i ribe, a za desert možete poručiti cheese cake, kao i mnoge druge poslastice. Ljubitelji mediteranske kuhinje i hedonisti sa istančanim ukusom, uživaće u jelima sa menija.

Plan je da lokal na proleće otvori baštu koja će raditi tokom cele godine. Bašta će imati letnji šank, i tu će gosti biti u prilici da poruče prepoznatljive koktele, frapee, ceđene sokove. Ponuda će biti obogaćena velikim izborom kafa sa preko 20 različitih ukusa. S obzirom na to da će bašta raditi tokom cele godine, to će biti mesto gde će gosti i zimi imati priliku da se osećaju prijatno i ušuškano kao u svojoj dnevnoj sobi, poručuju iz restorana Piazza dei Fiori.


Njegoševa 9, Beograd

011/364-0158

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Zgodna alatka

Poznati dvojac JosephJoseph kreirao je zgodnu alatku za sečenje pica, sendviča i kolača koja ugostiteljskim radnicima dosta olakšava posao. Sečivo je izrađeno od nerđajućeg čelika.



Beograd najbolje turističko mesto

U okviru turističke akcije pod nazivom Birajmo najuspešnije u turizmu jugoistočne Evrope, Međunarodni centar za razvoj turizma i ugostiteljstva “Sacen International” proglasio je Beograd za najbolje turističko mesto. Priznanje “Zlatno turističko...



Aukcija čaja

Na prvoj aukcija čaja u Honkongu centralno mesto zauzimaće retki čajevi koji su stari pola veka. Naime, organizatori procenjuju da bi kolekcija koja sadrži više od četrdeset vrsta čajeva koji potiču iz privatnih kolekcija Kine, Hongkonga i...



Omiljena jela Nikole Tesle

Sveže školjke sa čipsom od gambora i penom od limuna, kao i špargle u holandez sosu sa snegom od parmezana bila su neka od omiljenih jela Nikole Tesle. Meni pod nazivom Elektricitet - g. Nikola Tesla nastao je na osnovu jelovnika koji je kreiran...



Novine u restoranu Otimmo

Nedavno renovirana sala italijanskog restorana Otimmo kao i nova interesantna ponuda oduševljava stare, ali i jednostavno mami nove goste. Poznati ugostiteljski objekat koji se nalazi u strogom centru grada uveo je takozvani dnevni ručak...



Novo pivo na našem tržištu

Udruženje UnoDrop u saradnji sa Carlsbergom uskoro će obradovati sve ljubitelje piva. Moravsko pivo, novi brend na tržištu Srbije naći će se u prodajnim objektima članova udruženja UnoDrop.



Najbolji kuvar

Jovica Jovičić, šef kuhinje restorana Đorđe osvojio je Gran pri nagradu za najboljeg kuvara na međunarodnom festivalu “Biser mora” održanom na Braču.



Pijuckanje kafe uništava njen ukus

Stručnjaci koji su radili na istraživanju za časopis “Food Research International” otkrili su da kafa daje mnogo više od svoje arome kada se pije u velikim gutljajima. 



Zabavno otvaranje flaša

Magnetni otvarač za flaše poznatog brenda SuckUk dosta olakšava posao ugostiteljskim radnicima. Jednostavan je za korišćenje, a zahvaljujući jakom magnetu koji se nalazi na poleđini, prijanja na gotovo svaku magnetnu površinu.



Najbolja pica na svetu

Sudije svetskog šampionata u pravljenju pice održanog u Parmi najboljom su proglasili picu napravljenu prema tradicionalnom italijanskom receptu. Napravio ju je Džoni Di Frančesko, australijski kuvar italijanskog porekla. Njegova Margerita...


Scroll Up