Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Piazza dei Fiori
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Piazza dei FioriPočetkom decembra u donjem delu pešačke zone u Njegoševoj ulici otvoren je restoran Piazza dei Fiori. Rustičan enterijer lokala upotpunjen je cvetnim aranžmanima. Retro šank u donjem delu lokala daje restoranu kompletan izgled.

Kuhinja se bazira na pici, pastama, obrok salatama, jelima od mesa i ribe, a za desert možete poručiti cheese cake, kao i mnoge druge poslastice. Ljubitelji mediteranske kuhinje i hedonisti sa istančanim ukusom, uživaće u jelima sa menija.

Plan je da lokal na proleće otvori baštu koja će raditi tokom cele godine. Bašta će imati letnji šank, i tu će gosti biti u prilici da poruče prepoznatljive koktele, frapee, ceđene sokove. Ponuda će biti obogaćena velikim izborom kafa sa preko 20 različitih ukusa. S obzirom na to da će bašta raditi tokom cele godine, to će biti mesto gde će gosti i zimi imati priliku da se osećaju prijatno i ušuškano kao u svojoj dnevnoj sobi, poručuju iz restorana Piazza dei Fiori.

 

 


 Restoran Piazza dei Fiori - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 011/364-0158

mobilni: 

adresa: Njegoševa 9

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: pice, paste, obrok salate, jela od mesa i ribe, a za desert možete poručiti cheese cake, kao i mnoge druge poslastice...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Prestižno priznanje za vinariju Tikveš

Vinarija Tikveš dobitnik je nagrade za kvalitet u turizmu u 2014. godini. Međunarodno priznanje dodeljeno je u hotelu Park u Novom Sadu. Ova prestižna nagrada uručena je Darku Jeliću, direktoru M6 Tikveš.



Svečano otvaranje Festivala srpskih vina

Festival srpskih vina i rakije sutra će svečano biti otvoren u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Predsednik privredne komore Beograda Milivoje Miletić dodeliće šampionsku titulu za najbolje ocenjeno srpsko vino. Takmičenje za senzornu ocenu...



Wow kakav burger!

Na meniju KFC restorana odnedavno se nalazi burger Double Down. 750 kalorija pljeskavice, preko nje juneća šnicla, i sve to posluženo između dva komada hrskave pohovane piletine čine ovaj burger. Umesto hleba je piletina, a slaninica, dve vrste...



...and the winner is...Ana Čolović!

U Mikser House-u, kompanija Nestle Adriatic predstavila je novi aparat za kafu Nescafe Dolce Gusto Oblo. Maja Lalić, arhitekta i konceptualni umetnik Uroš Đurić, članovi stručnog žirija, odabrali su pobednička rešenja konkursa “Oblo volim na svoj...



Završen protest ugostitelja

Danas su i ugostitelji protestom izrazili nezadovoljstvo. Zatvorli su svoje lokale na sat vremena kako bi skrenuli pažnju na tretman koji imaju od strane Ministarstva finansija, Poreske uprave i drugih nadležnih institucija.



Fešta od palačinki

Good Food Festival počinje sutra u Dubrovniku i trajaće do 26. oktobra 2014. Ova gastronomska manifestacija, tradicionalno će biti otvorena Dubrovačkom trpezom na Stradunu. Posetioci mogu da očekuju bogat program zanovan na dubrovačkoj tradiciji,...



Protest ugostitelja: Ne zatvaranju!

Pozivamo predstavnike Poreske uprave, Ministarstva finansija i drugih nadležnih insitucija na jedan konstruktivan razgovor, kako bismo zajedno došli do rešenja postojećih problema, kako bismo zakonsku regulativu proilagodili ugostiteljskoj...



Festival vinske kulture

Drugi međunarodni festival vinske kulture “Wine Jam” održaće se 29. i 30. novembra 2014. u Mikser House-u u Beogradu. Festival je nastao prošle godine, a specifičan je po originalnoj komunikaciji kao i mnogobrojnim kreativnim kampanjama koje za...



Luksuzni meni za putnike u avionu

Iranski kavijar, jagnjeći kotleti, grilovano povrće i kremasti pire posluženi na kineskom porcelanu služe se na letovima aviokompanije Emirates. Putnici dobijaju i šampanjac, tradicionalno meze i koktele, a za dezert kolač od lešnika



Bolja panorama Dubajia

Najviši vidikovac na svetu koji je već upisan u Ginisovu knjigu rekorda nalazi se na 555 metara iznad Dubaija. Do sada, posetioci su bili u prilici da posmatraju grad sa 124. sprata Burdž Kalife, najviše zgrade na svetu, a od sada to mogu da...