Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Piazza dei Fiori
4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (2 Votes)

Piazza dei FioriPočetkom decembra u donjem delu pešačke zone u Njegoševoj ulici otvoren je restoran Piazza dei Fiori. Rustičan enterijer lokala upotpunjen je cvetnim aranžmanima. Retro šank u donjem delu lokala daje restoranu kompletan izgled.

Kuhinja se bazira na pici, pastama, obrok salatama, jelima od mesa i ribe, a za desert možete poručiti cheese cake, kao i mnoge druge poslastice. Ljubitelji mediteranske kuhinje i hedonisti sa istančanim ukusom, uživaće u jelima sa menija.

Plan je da lokal na proleće otvori baštu koja će raditi tokom cele godine. Bašta će imati letnji šank, i tu će gosti biti u prilici da poruče prepoznatljive koktele, frapee, ceđene sokove. Ponuda će biti obogaćena velikim izborom kafa sa preko 20 različitih ukusa. S obzirom na to da će bašta raditi tokom cele godine, to će biti mesto gde će gosti i zimi imati priliku da se osećaju prijatno i ušuškano kao u svojoj dnevnoj sobi, poručuju iz restorana Piazza dei Fiori.

 

 


 Restoran Piazza dei Fiori - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 011/364-0158

mobilni: 

adresa: Njegoševa 9

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: pice, paste, obrok salate, jela od mesa i ribe, a za desert možete poručiti cheese cake, kao i mnoge druge poslastice...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Miris hrane Ili miris duvana - 2

U prošlom broju pokrenuli smo akciju da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati



Tabor

 

Restoran Tabor je za 33 godine, koliko postoji, ugostio mnoge goste, od najviših državnih zvaničnika do čuvenih gradskih boema. Zahvaljujući dobroj hrani, predanom osoblju i pravoj kafanskoj muzici, uz posvećene kafedžije, porodicu Mrđenović, i...



Retki su ugostitelji koji plaćaju na vreme

Distributeri časopisa Cafebar network Spirit&Food

Kada smo prvi put pre nekoliko godina posetili distributere našeg časopisa, distributersku kuću Spirit&Food, kancelarije i magacin nalazili su se u Zemunu. U međuvremenu su se zbog proširenja...



Ugostitelji nisu koncertna agencija

PROVOD NA UGOVOR (2)

Iako je davno prošlo vreme kada su muzičari mesecima nastupali u jednom lokalu, novi kolektivni ugovor o izvođačkom radu ugostitelje stavlja u poziciju poslodavaca muzičarima, što im, kažu, nikako ne odgovara! 



Austrijanac najbolji na svetu

Mario Hofferer, IBA Bartender of the Year 2017

Svetsko prvenstvo u pravljenju koktela, IBA World Cocktail Championships, ove godine održano je u Kopenhagenu, u Danskoj. Takmičari su odmeravali snage u najvećoj gradskoj hali Oksnehallen, a prvi...