Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Piazza dei Fiori
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Piazza dei FioriPočetkom decembra u donjem delu pešačke zone u Njegoševoj ulici otvoren je restoran Piazza dei Fiori. Rustičan enterijer lokala upotpunjen je cvetnim aranžmanima. Retro šank u donjem delu lokala daje restoranu kompletan izgled.

Kuhinja se bazira na pici, pastama, obrok salatama, jelima od mesa i ribe, a za desert možete poručiti cheese cake, kao i mnoge druge poslastice. Ljubitelji mediteranske kuhinje i hedonisti sa istančanim ukusom, uživaće u jelima sa menija.

Plan je da lokal na proleće otvori baštu koja će raditi tokom cele godine. Bašta će imati letnji šank, i tu će gosti biti u prilici da poruče prepoznatljive koktele, frapee, ceđene sokove. Ponuda će biti obogaćena velikim izborom kafa sa preko 20 različitih ukusa. S obzirom na to da će bašta raditi tokom cele godine, to će biti mesto gde će gosti i zimi imati priliku da se osećaju prijatno i ušuškano kao u svojoj dnevnoj sobi, poručuju iz restorana Piazza dei Fiori.

 

 


 Restoran Piazza dei Fiori - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 011/364-0158

mobilni: 

adresa: Njegoševa 9

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: pice, paste, obrok salate, jela od mesa i ribe, a za desert možete poručiti cheese cake, kao i mnoge druge poslastice...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Počinje Fish Fest

Kod kule Nebojša, na ušću Save u Dunav od 4. do 7. septembra biće održan osmi Fish Fest. Kao i do sada, akcenat je na gastronomskim specijalitetima od ribe, a kako kažu organizatori, posebnu atrakciju predstavljaće sud od 1.000 litara u kojem će...



Brza hrana oštećuje čulo mirisa

Osim što je povezana sa gojaznošću, brza hrana utiče i na kvalitet čula mirisa. Istraživanje sprovedeno na miševima pokazalo je da brza hrana oštećuje ćelije u mozgu koje su zadužene za kontrolu mirisa za 50 odsto. U šestomesečnom eksperimentu...



Summer Wines & Vibes

Više od 500 ljudi uživalo u vinima 17 vinarija tokom letnjeg Wine Jam festivala, koji je pod sloganom Summer Wines & Vibes održan 30. avgusta u begradskom Supermarket concept store-u. 



Boravišne takse u Rimu veće za 100 odsto

U luksuznim hotelima u Rimu boravišne takse povećane su 133 odsto, tačnije sa tri na sedam evra. Naime, gradska uprava Rima odlučila je da poveća boravišnu taksu u hotelima prestonice kako bi povećala ispražnjen gradski budžet. 



I u dajnerima zdraviji obroci

Džuboks, art deko stil, jednostavna i jeftina hrana zajednički su za sve „dajnere”, jedinstvene američke restorane, odnedavno dobro poznate i beograđanima.



Spoj glamura i kampovanja

Novi oblik turizma, takozvani glamping pojavio se u Francuskoj i podrazumeva spoj glamura i kampovanja. Veoma udobno kampovanje u prirodi namenjeno je bogatim turistima, a posle Velike Britanije i Francuzi su prihvatili ovaj vid turizma kako bi...



Slanina i šampanjac

Na meniju njujorškog restorana Denny's nalazi se doručak pod nazivom Grand Slam  čija je cena 300 dolara. Na tanjiru su američke palačinke, kajgana, pržene kobasice i slanina, a uz ovakav doručak pije se šampanjac Dom Perignon iz 2004 godine.



Otvoren hotel Regent Porto Montenegro

Ekskluzivni hotel Regent Porto Montenegro u Tivtu, čija je izgradnja koštala 55 miliona evra, otvorili su premijer Crne Gore Milo Đukanović i Piter Mank, prvi čovek Porto Montenegra.



Lavovski poduhvat

Kompanija Carlsberg Srbija pokrenula je akciju pod nazivom Lavovski poduhvat u okviru koje će finansirati po jednu investiciju u Novom Sadu, Zrenjaninu i Bačkoj Palanci. 



Jack Daniel's luksuzno bure

Čuveni Jack Daniel's možete da pijete i iz bureta, ali prvo morate da izdvojite oko 17.000 evra koliko i košta drveno bure u koje staje 260 standardnih boca viskija.


Scroll Up