Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Piazza dei Fiori
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Piazza dei FioriPočetkom decembra u donjem delu pešačke zone u Njegoševoj ulici otvoren je restoran Piazza dei Fiori. Rustičan enterijer lokala upotpunjen je cvetnim aranžmanima. Retro šank u donjem delu lokala daje restoranu kompletan izgled.

Kuhinja se bazira na pici, pastama, obrok salatama, jelima od mesa i ribe, a za desert možete poručiti cheese cake, kao i mnoge druge poslastice. Ljubitelji mediteranske kuhinje i hedonisti sa istančanim ukusom, uživaće u jelima sa menija.

Plan je da lokal na proleće otvori baštu koja će raditi tokom cele godine. Bašta će imati letnji šank, i tu će gosti biti u prilici da poruče prepoznatljive koktele, frapee, ceđene sokove. Ponuda će biti obogaćena velikim izborom kafa sa preko 20 različitih ukusa. S obzirom na to da će bašta raditi tokom cele godine, to će biti mesto gde će gosti i zimi imati priliku da se osećaju prijatno i ušuškano kao u svojoj dnevnoj sobi, poručuju iz restorana Piazza dei Fiori.

 

 


 Restoran Piazza dei Fiori - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 011/364-0158

mobilni: 

adresa: Njegoševa 9

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: pice, paste, obrok salate, jela od mesa i ribe, a za desert možete poručiti cheese cake, kao i mnoge druge poslastice...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Otvoren prvi Burger King u Hrvatskoj

Prvi Burger King u Hrvatskoj otvoren je na odmorištu Draganić-jug na autoputu A -1 Zagreb-Split, u smeru ka Zagrebu.



Aplikacija umesto ključa

Gosti hotela će sobe otključavati korišćenjem smartphone aplikacije



Dimljeno pivo od ovčije balege

Neobično pivo koje se dobija dimljenjem ovčije balege kreirala je pivara Borg sa Islanda



Fotografisanje hrane razlog spore usluge u restoranima

U restoranima širom sveta sve je više gostiju koji se žale na sporu uslugu bez obzira što se konstantno povećava broj radnika



Dejan Beko na čelu kompanije Carlsberg Bugarska

Dejan Beko imenovan je za generalnog direktora kompanije Carlsberg Bugarske. Dejan Beko imenovan je za generalnog direktora kompanije Carlsberg Bugarske. Profesionalne kapacitete, ako je saopšteno iz kompanije Carlsberg Srbija, Beko je izgradio...



Priprema koktela isplativija sa voćnim pireima

Profesionalni barmeni imali su priliku da se na prezentaciji održanoj 28. jula u klubu Ludost upoznaju sa novim proizvodom na tržištu – Funkin voćnim pireima koji se koriste za pripremu koktela



Zatvoren restoran Polet

Posle 63 godine rada zatvoren je restoran Polet na Cvetnom trgu, a kao razlog za stavljanje katanca u bravu ove poznate beogradske kafane navode se dugogodišnji sudski sporovi i nerešeni svojinski odnosi. Naime, prostor od 400 kvadrata sada je...



Uskoro prvi restoran bez otpada u Britaniji

Takozvani zero waste restorani, odnosno restorani u kojima se vodi računa o tome da se sve reciklira i da ništa ne ostaje kao otpad, sve su popularniji u svetu, a u septembru će prvi takav restoran biti otvoren i u Velikoj Britaniji



Pivo najjeftinije u Varšavi, najskuplje u Oslu

Najjeftinije pivo pije se u Poljskoj, budući da se u barovima širom Varšave prodaje za 79 centi, dok pivopije u Oslu za svoj omiljeni napitak treba da izdvoje 3,55 evra, pokazala je studija sprovedena u 40 zemalja, čiji je rezultate nedavno...



Vino Trijumf na svadbi Novaka i Jelene

Novak Đoković obeležio je najsvečaniji događaj u svom životu uz vina iz Vinarije Aleksandrović. Domaćini i gosti su uživali u liniji vina Trijumf, počev od Trijumf šampanjca, zatim su se ređali Trijumf Selection, Trijumf Barrique, Trijumf Rose i...


Scroll Up