Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Piazza dei Fiori
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Piazza dei FioriPočetkom decembra u donjem delu pešačke zone u Njegoševoj ulici otvoren je restoran Piazza dei Fiori. Rustičan enterijer lokala upotpunjen je cvetnim aranžmanima. Retro šank u donjem delu lokala daje restoranu kompletan izgled.

Kuhinja se bazira na pici, pastama, obrok salatama, jelima od mesa i ribe, a za desert možete poručiti cheese cake, kao i mnoge druge poslastice. Ljubitelji mediteranske kuhinje i hedonisti sa istančanim ukusom, uživaće u jelima sa menija.

Plan je da lokal na proleće otvori baštu koja će raditi tokom cele godine. Bašta će imati letnji šank, i tu će gosti biti u prilici da poruče prepoznatljive koktele, frapee, ceđene sokove. Ponuda će biti obogaćena velikim izborom kafa sa preko 20 različitih ukusa. S obzirom na to da će bašta raditi tokom cele godine, to će biti mesto gde će gosti i zimi imati priliku da se osećaju prijatno i ušuškano kao u svojoj dnevnoj sobi, poručuju iz restorana Piazza dei Fiori.

 

 


 Restoran Piazza dei Fiori - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 011/364-0158

mobilni: 

adresa: Njegoševa 9

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: pice, paste, obrok salate, jela od mesa i ribe, a za desert možete poručiti cheese cake, kao i mnoge druge poslastice...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Mediteranski ugođaj

Na meniju su bili specijaliteti koje je pripremao Filip Ćirić, kuvar i vlasnik beogradskog restorana Homa.



Izabrani najbolji!

U okviru akcije pod nazivom Birajmo najuspešnije u turizmu jugoistočne Evrope 2014 juče su izabrani najbolji!



On klizi niz nepce...

Viski Kavalan, poreklom iz Tajvana zvanično je najbolji viski na svetu.



Who See na rođendanskoj proslavi

I ove godine, rođendan Ušće Shopping Centra biće obeležen uz dobru muziku i sjajnu zabavu.



Specijalna čokolada

Ispitanicima koji su jeli specijalnu čokoladu znatno je pobojšan kvalitet kože, dok su klinička ispitivanja pokazala da su biomarkeri u tkivu kože pedesetogodišnjaka i šezdesetogodišnjaka zhavaljujući ovoj poslastici uspeli da se vrate na nivo...



Ukusi Francuske u Klubu Književnika

Posetioci su bili u prilici da probaju francuske specijalitete koje je na autentičan način pripremao dugogodišnji šef kuhinje ovog restorana, Ljuba Vasić. Glavni specijalitet je bila guščija džigerica koja je na meniju Kluba književnika više od...



Bez mamurluka

Naučnici tvrde da je moguće napraviti vino koje ne izaziva mamurluk ukoliko bi DNK kvasca u njemu izmeniili...



Na kafi sa mačkama

Neobićan kafić Gio Cat nalazi se u Tokiju i podeljen je na tri dela: jedan rezervisan samo za mačke, drugi za mačke i goste i treći za hranu i piće.



Prva pametna flaša žestokog pića

Kompanija Diageo koja proizvodi ovaj viski dogovorila je saradnju sa norveškom kompanijom Thin Film Electronics ASA koja poseduje potrebnu tehnologiju za izradu pametnih nalepnica.



Pet restorana iz Srbije uključeno u projekat Ukusi Francuske


Zajedno sa 1.000 restorana iz celog sveta, u prvom međunarodnom gastronomskom projektu Ukusi Francuske učestvovaće i pet restorana iz Srbije.