Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Piazza dei Fiori
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Piazza dei FioriPočetkom decembra u donjem delu pešačke zone u Njegoševoj ulici otvoren je restoran Piazza dei Fiori. Rustičan enterijer lokala upotpunjen je cvetnim aranžmanima. Retro šank u donjem delu lokala daje restoranu kompletan izgled.

Kuhinja se bazira na pici, pastama, obrok salatama, jelima od mesa i ribe, a za desert možete poručiti cheese cake, kao i mnoge druge poslastice. Ljubitelji mediteranske kuhinje i hedonisti sa istančanim ukusom, uživaće u jelima sa menija.

Plan je da lokal na proleće otvori baštu koja će raditi tokom cele godine. Bašta će imati letnji šank, i tu će gosti biti u prilici da poruče prepoznatljive koktele, frapee, ceđene sokove. Ponuda će biti obogaćena velikim izborom kafa sa preko 20 različitih ukusa. S obzirom na to da će bašta raditi tokom cele godine, to će biti mesto gde će gosti i zimi imati priliku da se osećaju prijatno i ušuškano kao u svojoj dnevnoj sobi, poručuju iz restorana Piazza dei Fiori.

 

 


 Restoran Piazza dei Fiori - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 011/364-0158

mobilni: 

adresa: Njegoševa 9

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: pice, paste, obrok salate, jela od mesa i ribe, a za desert možete poručiti cheese cake, kao i mnoge druge poslastice...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Potpis na Koloseumu košta 20.000 evra

Turista, četrdesetdvogodišnji rus, oštrim kamenom pokušao je da ureže početno slovo svog imena na zidu rimskog Koloseuma. On je odmah uhapšen i moraće da plati kaznu od 20.000 evra što predstavlja zamenu za četiri meseca zatvora.



Kulinarski karavan

Na kulinarskom karavanu koji organizuje kompanija Frikom, učesnici će biti u prilici da pokažu svoje kulinarske veštine. Karavan kreće na put 29. novembra i obilazi Beograd, Novi Sad, Suboticu, Kragujevac i Niš, a pobednike lokalnih takmičenja...



Dijamant nagrađuje najboljeg budućeg poslastičara

Kompanija Dijamant novčano će nagraditi studenta završne godine gastronomije Visoke hotelijerske škole u Beogradu koji u školskoj 2014/2015. godini bude ostvario najbolje rezultate u aktivnostima poslastičarstva i pekarstva.



Carlsberg Srbija najbolja među najboljima

Specijalno priznanje u kategoriji velikih organizacija “Najbolji među najboljima” dodeljeno je kompaniji Carlsberg Srbija. Nagrada je dodeljena na centralnoj manifestaciji obeležavanja Svetskog dana kvaliteta i Evropske nedelje kvaliteta u...



GASTexpo u Ljubljani od 28. do 31. januara

Deveti Međunarodni sajam ukusa – GASTexpo & Sladoled i Vino biće održan u Ljubljani od 28. do 31. januara 2015. godine. Sajam ukusa, prema rečima organizatora, za devet godina postao je jedan od najkvalitetnijih sajmova, okrenut tržištu Slovenije...



Hranite se zdravo kao Žizel Budšen

Proizvodi najuticajnijeg i najčitanijeg nutricioniste u svetu Pjera Dukana konačno su dostupni i na našem tržištu. Paletu čuvenih Dukan proizvoda koji imaju ulogu saveznika u mršavljenju čine keks, musli i barovi koji su bazirani na specijalnim...



CafeBar network u obilasku vinograda u Hrvatskoj

Obišli smo i velelepne Kneževe Vinograde, i osetili bademastu gorčinu u Graševini



Raw čokolada i sir od badema

U Mikser House-u u Savamali juče je održan Mikser Design Food koji je spojio dizajn, hranu i inovativne tendencije u gastronomiji, ali i okupio male i velike proizvođače delikatesa, poslastica, vina, sireva, slatkiša, organske hrane...



Kafa u svemiru

Prvi astronaut u istoriji koji će popiti pravi italijanski espreso na Međunarodnoj svemirskoj stanici biće Samanta Kristoforeti. Naime, zahvaljujući espreso mašini “L'essoresso” specijalno dizajniranoj za uslove u bestežinskom stanju, prva...



Čuveno tamno pivo

Novi Budweiser Budvar Dark konačno je stigao u našu zemlju. Kompanija Carlsberg Srbija obogatila je svoju ponudu ovim čuvenim tamnim pivom koji se proizvodi od 2004. godine.