Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Piazza dei Fiori
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Piazza dei FioriPočetkom decembra u donjem delu pešačke zone u Njegoševoj ulici otvoren je restoran Piazza dei Fiori. Rustičan enterijer lokala upotpunjen je cvetnim aranžmanima. Retro šank u donjem delu lokala daje restoranu kompletan izgled.

Kuhinja se bazira na pici, pastama, obrok salatama, jelima od mesa i ribe, a za desert možete poručiti cheese cake, kao i mnoge druge poslastice. Ljubitelji mediteranske kuhinje i hedonisti sa istančanim ukusom, uživaće u jelima sa menija.

Plan je da lokal na proleće otvori baštu koja će raditi tokom cele godine. Bašta će imati letnji šank, i tu će gosti biti u prilici da poruče prepoznatljive koktele, frapee, ceđene sokove. Ponuda će biti obogaćena velikim izborom kafa sa preko 20 različitih ukusa. S obzirom na to da će bašta raditi tokom cele godine, to će biti mesto gde će gosti i zimi imati priliku da se osećaju prijatno i ušuškano kao u svojoj dnevnoj sobi, poručuju iz restorana Piazza dei Fiori.

 

 


 Restoran Piazza dei Fiori - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 011/364-0158

mobilni: 

adresa: Njegoševa 9

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: pice, paste, obrok salate, jela od mesa i ribe, a za desert možete poručiti cheese cake, kao i mnoge druge poslastice...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Pivo najjeftinije u Varšavi, najskuplje u Oslu

Najjeftinije pivo pije se u Poljskoj, budući da se u barovima širom Varšave prodaje za 79 centi, dok pivopije u Oslu za svoj omiljeni napitak treba da izdvoje 3,55 evra, pokazala je studija sprovedena u 40 zemalja, čiji je rezultate nedavno...



Vino Trijumf na svadbi Novaka i Jelene

Novak Đoković obeležio je najsvečaniji događaj u svom životu uz vina iz Vinarije Aleksandrović. Domaćini i gosti su uživali u liniji vina Trijumf, počev od Trijumf šampanjca, zatim su se ređali Trijumf Selection, Trijumf Barrique, Trijumf Rose i...



Bacio Gelato proslavio Svetski dan sladoleda

Povodom Svetskog dana sladoleda, koji se obeležava 20. jula, galaterija Bacio Gelato organizovala je druženje za veliki broj svojih prijatelja i ljubitelja ledene poslastice. Za posetioce su ovom prilikom pripremljena brojna iznenađenja i...



Hoteli nagrađuju goste aktivne na društvenim mrežama

Gosti koji svoje slike, utiske i zapažanja o boravku u nekom hotelu dele sa prijateljima putem društvenih mreža, sada za to mogu da očekuju i vrednu nagradu, koja će stići direktno od hotelskog menadžmenta



U svetu se sve više pije viski

Do 2018. viski će na svetskom nivou po potrošnji preteći vodku, pokazuju podaci kompanije za istraživanje tržišta Euromonitor. Ipak, stručnjaci ističu da je upravo vodka u stanju da na svetskom tržištu bude konkurencija viskiju, dok u Rusiji...



Eva Grin, zvezda Campari Calendara za 2015.

Campari je zvanično predstavio holivudsku glumicu Evu Grin, kao zvezdu Campari Calendara za 2015. godinu. Glumica francuskog porekla preuzela je vodeću ulogu u ovogodišnjem, sada već legendarnom kalendaru pod nazivom “Mitologija Miksologija”,...



U zdravom telu puna kafana!

Veljko Poznanić
Restoran Druga priča

Verujem da mnoge moje kolege često sebi postavljaju pitanje kako napraviti predah i okrenuti jedra života ugostitelja u zdravom pravcu. E, pa morate da probate da spojite nespojivo!



Najveći gastronomski spektakl na Balkanu

Treći Balkan Culinary Cup, Drugi BIG Master i Drugi Balkan Chilli festival biće održani od 17. do 19. oktobra u hali 5 Beogradskog sajma. Biće to najveći gastronomski spektakl u 2014. godini, najavljuje za časopis CafeBar network Jovan Vukelić,...



Finale pred 15.000 ljudi

MATTONI GRAND DRINK IV IBA Svetsko prvenstvo u pripremi bezalkoholnih koktela
Od 20. do 23. juna u Pragu je održano međunarodno takmičenje barmena 17. Mattoni Grand Drink, u sklopu kojeg je organizovano i četvrto IBA Svetsko prvenstvo u pripremi...



Akcija: CaféBar network Recommends 2015.

Želja nam je da najbolji ugostitelji dobiju i javno priznanje. 

Da osete da je sav njihov trud prepoznat i priznat od strane stručne javnosti!


Scroll Up