Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Piazza dei Fiori
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Piazza dei FioriPočetkom decembra u donjem delu pešačke zone u Njegoševoj ulici otvoren je restoran Piazza dei Fiori. Rustičan enterijer lokala upotpunjen je cvetnim aranžmanima. Retro šank u donjem delu lokala daje restoranu kompletan izgled.

Kuhinja se bazira na pici, pastama, obrok salatama, jelima od mesa i ribe, a za desert možete poručiti cheese cake, kao i mnoge druge poslastice. Ljubitelji mediteranske kuhinje i hedonisti sa istančanim ukusom, uživaće u jelima sa menija.

Plan je da lokal na proleće otvori baštu koja će raditi tokom cele godine. Bašta će imati letnji šank, i tu će gosti biti u prilici da poruče prepoznatljive koktele, frapee, ceđene sokove. Ponuda će biti obogaćena velikim izborom kafa sa preko 20 različitih ukusa. S obzirom na to da će bašta raditi tokom cele godine, to će biti mesto gde će gosti i zimi imati priliku da se osećaju prijatno i ušuškano kao u svojoj dnevnoj sobi, poručuju iz restorana Piazza dei Fiori.

 

 


 Restoran Piazza dei Fiori - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 011/364-0158

mobilni: 

adresa: Njegoševa 9

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: pice, paste, obrok salate, jela od mesa i ribe, a za desert možete poručiti cheese cake, kao i mnoge druge poslastice...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Završen protest ugostitelja

Danas su i ugostitelji protestom izrazili nezadovoljstvo. Zatvorli su svoje lokale na sat vremena kako bi skrenuli pažnju na tretman koji imaju od strane Ministarstva finansija, Poreske uprave i drugih nadležnih institucija



Fešta od palačinki

Good Food Festival počinje sutra u Dubrovniku i trajaće do 26. oktobra 2014. Ova gastronomska manifestacija, tradicionalno će biti otvorena Dubrovačkom trpezom na Stradunu. Posetioci mogu da očekuju bogat program zanovan na dubrovačkoj tradiciji,...



Protest ugostitelja: Ne zatvaranju!

Pozivamo predstavnike Poreske uprave, Ministarstva finansija i drugih nadležnih insitucija na jedan konstruktivan razgovor, kako bismo zajedno došli do rešenja postojećih problema, kako bismo zakonsku regulativu proilagodili ugostiteljskoj...



Festival vinske kulture

Drugi međunarodni festival vinske kulture “Wine Jam” održaće se 29. i 30. novembra 2014. u Mikser House-u u Beogradu. Festival je nastao prošle godine, a specifičan je po originalnoj komunikaciji kao i mnogobrojnim kreativnim kampanjama koje za...



Luksuzni meni za putnike u avionu

Iranski kavijar, jagnjeći kotleti, grilovano povrće i kremasti pire posluženi na kineskom porcelanu služe se na letovima aviokompanije Emirates. Putnici dobijaju i šampanjac, tradicionalno meze i koktele, a za dezert kolač od lešnika



Bolja panorama Dubajia

Najviši vidikovac na svetu koji je već upisan u Ginisovu knjigu rekorda nalazi se na 555 metara iznad Dubaija. Do sada, posetioci su bili u prilici da posmatraju grad sa 124. sprata Burdž Kalife, najviše zgrade na svetu, a od sada to mogu da...



"Inspekcijska kontrola ne sme biti kazna"

Konferencija za novinare pod nazivom Inspekcijska kontrola ne sme biti kazna biće održana u utorak 21. oktobra 2014. u 10 časova u Medija Centru u Beogradu. Na konferenciji članovi Opšteg udruženja ugostitelja Beograda će izneti svoj stav o samom...



Da l' je aerodrom il' je centralni zatvor

Najgori aerodrom na svetu prema listi Vodiča za spavanje po aerodromima je aerodrom u Islamabadu u Pakistanu. Internacionalni aerodrom Benazir Bhutto proglašen je najgorim na osnovu udobnosti, čistoće i usluge, ali i komentara jednog putnika koji...



Šampion u jedenju ljutih papričica

Takmičenje u jedenju čili papričica održano je u okviru Gastro Festa u Beogradu. Ispred hrabrih momaka, njih osmorice nalazila su se dva tanjira, u jednom je bila samo jedna ljuta papričica, dok je drugi tanjir bio pun čili papričica.



Novi direktor marketinga Carlsberg Srbija

Od oktobra ove godine, Carlsberg Srbija Grupa ima novog direktora marketinga. Ovu značajnu funkciju preuzeo je Srđan Popović, koji je profesionalnu karijeru gradio tokom 25 godina rada u marketingu, stičući znanje i iskustvo u najvećim...