Home  //  Lokali  //  Predstavljamo

Nisam želeo da se kao lokal usko profilišemo samo za ljude određenog statusa ili da nam dolaze samo mlađe ili samo starije ekipe. Kod nas dolaze svi, studenti, zaljubljeni parovi, drugari i drugarice, stranci, poslovni ljudi i porodice ili jednostavno rečeno - ljubitelji piva

 

Imperativ da se u svakom trenutku svakom gostu izađe u susret kad je reč o izboru jela, odgovarajućeg vina i vrhunskog servisa, podrazumeva i veliku odgovornost za održavanje kvaliteta, obezbeđivanje svega što je neophodno za nesmetan rad restorana, izmirenje obaveza prema državi i dobavljačima...

 

Dragan Ćirić, proslavljeni fudbaler, po povratku u Srbiju otvorio je restoran španske kuhinje. Ne štedi se ni na čemu, meso, riba i morski plodovi uvek su sveži, spremljeni s autentičnim začinima čija cena i nabavka predstavljaju izazov za svakog ugostitelja. Paelja je ovde na posebnom glasu, a tapasi se ne propuštaju

 

Filip Ćirić i Vlastimir Puhalo upoznali su se u Iguani, nastavili da rade u restoranu Na ćošku, tamo među gostima sreli Antonia Pasarelu i pre pola godine na donjem Dorćolu otvorili restoran Homu. Gosti i ne znaju ko su vlasnici jer sa keceljom oko struka i konobaricama uslužuju goste

 

Kafana TaborOvde ljudima ulepšavaju život, odagnavaju tugu, više su im terapeuti nego što ih hrane, i malo njih dolazi da napuni stomak. Ugostitelji su prvi ambasadori – kakav utisak stranci ponesu iz kafane, takav će imati o celoj državi

 

O.U.R BAR

Ovaj lokal otvorila je grupa ljudi iz Srbije koja je živela u Njujorku, sa željom da prenese svoje utiske o Velikoj jabuci i ugostiteljska znanja stečena tamo. Osim dobre hrane i pića, ovaj lokal koji je istovremeno i bar i klub i restoran, odlikuje i bogat i raznovrstan muzički program – od džeza i fanka do šlagera i hard roka. 

 

Restoran Zak

Pre pet godina Branislav Zakić i njegov poslovni partner i kum Nebojša Vukašinović otvorili su jedan manji restoran u Novom Sadu. Bila je to samo proba, marketinško istraživanje tržišta, a pošto su gosti prihvatili ukuse, odlučili su da otvore veći lokal. Tako je nastao restoran Zak, koji je danas, prema mišljenju mnogih, jedan od najboljih restorana u tom gradu. Zbog čega?