Home  //  Lokali  //  Predstavljamo

Imperativ da se u svakom trenutku svakom gostu izađe u susret kad je reč o izboru jela, odgovarajućeg vina i vrhunskog servisa, podrazumeva i veliku odgovornost za održavanje kvaliteta, obezbeđivanje svega što je neophodno za nesmetan rad restorana, izmirenje obaveza prema državi i dobavljačima...

 

Dragan Ćirić, proslavljeni fudbaler, po povratku u Srbiju otvorio je restoran španske kuhinje. Ne štedi se ni na čemu, meso, riba i morski plodovi uvek su sveži, spremljeni s autentičnim začinima čija cena i nabavka predstavljaju izazov za svakog ugostitelja. Paelja je ovde na posebnom glasu, a tapasi se ne propuštaju

 

Filip Ćirić i Vlastimir Puhalo upoznali su se u Iguani, nastavili da rade u restoranu Na ćošku, tamo među gostima sreli Antonia Pasarelu i pre pola godine na donjem Dorćolu otvorili restoran Homu. Gosti i ne znaju ko su vlasnici jer sa keceljom oko struka i konobaricama uslužuju goste

 

Kafana TaborOvde ljudima ulepšavaju život, odagnavaju tugu, više su im terapeuti nego što ih hrane, i malo njih dolazi da napuni stomak. Ugostitelji su prvi ambasadori – kakav utisak stranci ponesu iz kafane, takav će imati o celoj državi

 

O.U.R BAR

Ovaj lokal otvorila je grupa ljudi iz Srbije koja je živela u Njujorku, sa željom da prenese svoje utiske o Velikoj jabuci i ugostiteljska znanja stečena tamo. Osim dobre hrane i pića, ovaj lokal koji je istovremeno i bar i klub i restoran, odlikuje i bogat i raznovrstan muzički program – od džeza i fanka do šlagera i hard roka. 

 

Restoran Zak

Pre pet godina Branislav Zakić i njegov poslovni partner i kum Nebojša Vukašinović otvorili su jedan manji restoran u Novom Sadu. Bila je to samo proba, marketinško istraživanje tržišta, a pošto su gosti prihvatili ukuse, odlučili su da otvore veći lokal. Tako je nastao restoran Zak, koji je danas, prema mišljenju mnogih, jedan od najboljih restorana u tom gradu. Zbog čega?