Home  //  Lokali  //  Predstavljamo  //  Management  //  Intervju  //  Vending

Naša misija je bila da na tržištu Srbije postavimo nove standarde u pružanju usluga korisnicima aparata za tople napitke. Nestleove standardizovane procedure, Rheavendorsovi aparati i naša rešenost da sve to implementiramo rezultirali su ostvarenjem misije. Posle jedanaest godina provedenih na turbulentnom srpskom tržištu, distribuciju proizvoda i brigu o aparatima vodimo iz centara u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku i Bavaništu – kaže izvršni direktor kompanije Vending Vukašin Vuksić.

Poslovanje kompanije Vending obuhvata više komplementarnih segmenata, od tradicionalnih vending-samouslužnih aparata sa platnim sistemima u školama, opštinama, kompanijama, preko Coffee To Go aparata namenjenih ljudima u pokretu, do HoReCa sektora. 

– Nikada nećemo stati. HoReCa, Coffee To Go i tradicionalni Vending predstavljaju lokomotivu naše kompanije, dok nam proizvodi koje uvozimo pomažu da kupcima distribuiramo samo najbolje. Globalni projekat Nestlea, aparati Nescafe Alegria solutions, zakoračio je na naše tržište zajedno sa Vendingom i odmah našao svoje mesto kod kupaca – kaže Vukašin. 

Od juna prošle godine, Vendingu je poverena i distribucija proizvoda fabrike leda Eskimo.

– Moto naše kompanije glasi: „Mi nemamo kupce, mi imamo partnere”. Imamo dosta partnera, ali ne bih nikoga izdvajao jer su svi oni nama najvažniji. Znamo da bez nas mogu, ali i da im je sa nama lakše – sa osmehom kaže Vukašin Vuksić, izvršni direktor kompanije Vending. 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži