Home  //  Lokali  //  Predstavljamo  //  Izletišta: Klub S, Jakovo

Osim toga, tu je Aqua park sa šest bazena, ukupne površine 2.100 kvadratnih metara. Dva bazena su za kupanje, u sklopu jednog je i šank u vodi, dva su rezervisana za avanturiste jer se u njih uliva devet tobogana, a tu su i dva dečja bazena i vodena džungla za decu. Na ležaljkama oko bazena ima mesta za čak 2.000 gostiju, dok smeštajne kapacitete ovog kompleksa čini 30 soba,  raspoređenih u standardne sobe, bungalove i de lux apartmane.   

Restoran nudi spoj tradicionalnog i savremenog, a već su i prepoznatljivi po specijalitetima ispod sača, pečenju i kuvanima jelima. 

- Klub S postoji već deset godina i za to vreme smo kvalitetnom uslugom stekli poverenje brojnih gostiju. Sada imamo između 50.000 i 100.000 gostiju godišnje. U međuvremenu smo se specijalizovali za organizovanje korporativnih proslava, konferencija i seminara, a najznačajnije mesto zauzima organizacija venčanja. Tome pridajemo poseban značaj i s obzirom na veliki i funkcionalni prostor, tokom sezone često organizujemo i po dva venčanja dnevno, jedno u prostranoj bašti, a jedno unutar restorana. Trudimo se da to ne remeti naše ostale goste – ističe za CaféBar network Miloš Silić, sin vlasnika i menadžer u Klubu S.   

Gosti, kako kaže, često kod njih ostanu ceo dan. Postoji mogućnost i dnevnog najma apartmana, a za one koji odluče da prenoće, korišćenje wellness i spa centra uključeno je u cenu. U Klubu S, kako objašnjava Miloš Silić, posvećeni su razvoju poslovanja i planovima za budućnost.  

- U narednih pet godina planiramo da izgradimo još jednu hotelsku zgradu. Sada naš kompleks ima četiri zvezdice, a sa novoizgrađenim hotelom planiramo da apliciramo za pet zvezdica. Biće to luksuzno zdanje, sa velikom konferencijskom salom i bogato opremljenim smeštajnim jedinicama – najavljuje Silić. 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži