Home  //  Lokali  //  Predstavljamo  //  Konoba Gušti mora, Beograd

Gušti mora preporučuju

 

Tuna

Biftek od tune uvaljati u mrvljen biber i tako pripremljen zapeći ukrug ne vreloj ploči. Biftek zatim slajsovati i prelivati sosom koji se sastoji od vorčester sosa, čilija i soja sosa. Služiti na povrću.

 

 

Riba na soli

Filete čiste ribe staviti na kocku soli prethodno napravljenu i stavljenu u pleh. Vlažnu so s ribom staviti na vatru, pa sve poprskati raznim čajevima (nana, kamilica, bokvica...).

Dok je so još vlažna, dodati ruzmarin i krupni biber. Kada so postane polusuva, izrezati je i staviti na vatru da se prosuši, a zatim na nju staviti ribu da omekša i da aromatizovana so probije kroz ribu.

 

 

 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži