Home  //  Lokali  //  Kafići  //  4 Dunje
3.3392857142857 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.34 (28 Votes)

4 DunjeU ulici Knjeginje Ljubice u centru Beograda nedavno je otvoren kafić 4 Dunje. Kako samo ime kafića kaže, na meniju se mogu naći dobre domaće rakije u čijoj je ponudi i paket 4 dunje. Ovde još možete probati crnu kafu sa ratlukom, kuvano vino, a postoji i veliki izbor piva i ostalih alkoholnih i bezalkoholnih pića. 

Kombinacijom tradicionalnog i urbanog enterijera koji upotpunjuje i kaljeva peć atmosfera je prijatna  i domaćinska. 

Tokom dana može se uživati uz zvuke fanka i džeza a uvečernjim časovima, svakog drugog dana, je svirka na akustičnim gitarama pod parolom „Prijatelji sviraju za prijatelje“. 

Prostor ovog kafića može se iznajmiti za razne prilike, a nasmejano osoblje navešće vas da se u 4 Dunje stalno vraćate.

 


 Kafić 4 Dunje - INFO


tip lokala: Kafić

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 064 59 64 432

adresa: Kneginje Ljubice 16

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...