Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Time out lounge
3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (2 Votes)

Time out loungeOvaj lokal minimalističkog enterijera predstavlja podršku kalifornijskom brendu Time out. Lokal je na dva nivoa, gornji ima karakter dnevnog lokala, a donji, nazvan living room, znatno je intimniji i uređen u stilu dnevnih soba prosečnih domova u Kaliforniji šezdesetih i sedamdesetih godina. Svim posetiocima omogućeno je da se posle kupovine opuste uz osvežavajuće ceđene sokove, specijalitete od kafe, koktele i šejkove. Stalni kupci i ljubitelji marke Time out imaju i određene privilegije kao što su vaučeri koji im omogućavaju besplatna osveženja u loungeu. Time out lounge gostima nudi kompletnu udobnost uz internet kafe i wireless. U lokalu je zabranjeno pušenje.

 


 Kafić Time out lounge - INFO


tip lokala: Time out lounge

radno vreme: 10–22

telefon: 011/291-00-70 

mobilni: 

adresa: Čika Ljubina 5

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 

 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.