Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Bacio
3.3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.30 (15 Votes)

BacioNa Cvetnom trgu otvorena je kafe-poslastičarnica Bacio sa odličnom ponudom italijanskih poslastica, među kojima je i sladoled po originalnoj recepturi, u više od 30 ukusa. Svi voćni sladoledi prave se sa svežim voćem, a ima i mlečnih, od kojih se izdvaja onaj sa ukusom mafina, od čokolade sa prelivima od šumskog voća i čokolade. U poslastičarnici su mislili i na dijabetičare, tako da za njih proizvode sladoled soja Bacio. Na meniju su i drugi italijanski deserti: kremaste poslastice musevi, semifredi, centrifugati, tiramisu. Onima koji su za nešto zdravije, na raspolaganju je širok izbor ceđenih prirodnih sokova, kao i granite, led sa sirupima od jagode, banane i limuna. 

 


 Kafić Bacio - INFO


tip lokala: Kafić

radno vreme: 9–23 

telefon: 011/364-0252

mobilni: 

adresa: Njegoševa 1a

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:



 

 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...