Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Amarone
3.0625 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.06 (8 Votes)

AmaroneVinski bar i bistro Amarone dobio je naziv po italijanskom vinu gorkog ukusa koje se dobija fermentacijom suvog grožđa. Na ulazu u objekat, Bahus, bog vina, svim gostima želi dobrodošlicu i poziva ih na uživanje u koktelima na bazi vina i u šezdeset pažljivo odabranih aroma. Enterijer je ispunjen jarkim bojama, maštovitim osvetljenjem i slikama na kojima se vidi kako se vino ispija u hedonističkom stilu. Svako veče Amarone ima određenu muzičku koncepciju, tako da gosti, osim u vinu i zakusci, mogu uživati i u azijskim, brazilskim, mediteranskim i džez ritmovima i u ritmu tanga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Kafić Amarone - INFO


tip lokala: Kafić

radno vreme: 9–00, vikendom 9–1

telefon: 011/26-25-856

mobilni: 

adresa: Dobračina 11

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...