Home  //  Lokali  //  Kafići  //  BG scenarium
2.8235294117647 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.82 (17 Votes)

BG scenariumU novobeogradskom naselju Belvil otvoren je kafe koji je ime dobio po uzoru na Rio scenarium, jedan od najpoznatijih lokala u Rio de Žaneiru. BG scenarium osmišljen je tako da u isto vreme izgleda i rustično i moderno. Enterijerom dominira specifična prljavobela, sivkasta boja, a posebno zanimljiv deo jeste noseći stub na sredini na kojem se gosti potpisuju. 

Lokal ima klasičnu ponudu pića, ali se u njemu mogu popiti i kokteli i sveže ceđeni voćni sokovi. Za stolom, uz piće, gosti dobijaju činiju grickalica ili svežeg voća. U planu je organizovanje promocija vina i rakija, a biće i žive muzike. 

 


 Kafić BG scenarium - INFO


tip lokala: Kafić

radno vreme: 9–00

telefon: 011/63-00-502

mobilni: 

adresa: Jurija Gagarina 14k

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


U dijalogu sa životom

Jovan Mrđenović

Kada je daleke 1968. golobradi dečak krenuo put Beograda iz užičkog sela Ravni tapkajući prašnjavim drumom, bio je opsednut silnim mislima i velikim uzbuđenjem. Napuštao je selo za koje ga vezuju sva saznanja i uspomene. Rođen u...



Izabran pobednik regionalnog takmičenja Barcaffé Barista Cup

Finalno takmičenje Barcaffé Barista Cup završeno je 19. septembra u Ljubljani u Barcaffè Barista Trening centru, a prestižnu nagradu osvojio je Sanin Kandić.



Magija uniforme

Piše: Ashok Murty modni konsultant

Generalno, uniforma ima dva primarna zadatka: prvo, da onome koji je nosi omogući da što lakše i efikasnije obavlja svoju delatnost i drugo, da dâ vizuelnu prepoznatljivost i logično uklapanje u neku grupu....



Hoćemo li uvoziti konobare

Problem nedostatka radnika u ugostiteljstvu već dugo muči vlasnike lokala u Srbiji. Tokom leta jedva je moguće organizovati posao jer je veliki broj ljudi napustio matične lokale i otišao da radi na moru, po brodovima ili u drugim mestima koja,...



Restoran Amici

Restoran Amici otvoren je 15. septembra 2007. godine, tako da baš u vreme kada ga predstavljamo u časopisu proslavlja svoj dvanaesti rođendan. Iako bi se po godinama reklo da tek ulazi u pubertet, ovaj restoran davno je dokazao svoju zrelost u...