Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Kongo Belge
2.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (1 Vote)

Kongo Belge Kafe-galerija s pogledom na Kalemegdan treća je u nizu lokala pod nazivom Kongo. Istoimeni lokali otvarali su se i zatvarali od 1997. godine. U kreativno koncipiranom enterijeru nalaze se velike mape Afrike, od kojih najstarija datira iz 1908. godine i zaštitni je znak lokala Kongo. U Kongu Belge redovno se održavaju izložbe mladih neafirmisanih umetnika. Osim spoljašnje, lokal poseduje i unutrašnju baštu sa četrdeset mesta za sedenje u kojoj se na velikom platnu prenosi Svetsko prvenstvo u fudbalu. S jeseni, u kafe-klubu Kongo nastupaće DJ-ovi, a održavaće se i karaoke i svirke. 

 

 


 Kafić Kongo Belge  - INFO


tip lokala: Kafić

radno vreme:

telefon: 

mobilni:

adresa: 

grad: 

tip usluge, kuhinja: 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.