Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Recoleta
3.4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.40 (5 Votes)

RecoletaVlasniku lokala Milinu Mrkiću, koji je živeo u kraju Buenos Ajresa po kome je ovaj kafe dobio ime, ideja je bila da na Vračar prenese duh Argentine. U enterijeru koji potpisuje arhitekta Marija Nenadić, preovlađuje tamnozelena boja, uz dodatak crvene, narandžaste i plave. Lokal je opremljen raznim detaljima nabavljenim u toj južnoameričkoj zemlji. U unutrašnjosti može da sedi 36 gostiju, koliko i u bašti. Lokal nudi veliki izbor koktela, sveže ceđenih sokova, frapea i šejkova, kao i 32 vinske etikete, mahom argentinskog porekla. Tokom vikenda goste animiraju igrači tanga, a u planu su i druge manifestacije.

 


 Kafić Recoleta - INFO


tip lokala: Kafić

radno vreme:  8—00

telefon: 011/243-66-94

mobilni: 

adresa: Nevesinjska 21

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 



 

Share

Komentari  

 
-3 #1 Pavlović Miljan 10-01-2017 13:45
VLASNIK JE JAKO BESKURPULOZAN... PRIJAVLJUJEMO GA STANARI ZBOG GLASNE MUZIKE SVAKOG VIKENDA KOMUNALNOJ INSPEKCIJI,JER JAKO GLASNU MUZIKU PUŠTA I DO 1 ČAS POSLE PONOĆI, Što je NEDOZVOLJENO PO ZAKONU...VLASNIK SE NE OGLAŠAVA NA PRIJAVE I TERA DALJE PO SVOME MALTRETIRAJUĆI, STARCE, BEBE, SUDENTE, LJUDE KOJI UJUTRU RADE. ON I NE RADI U KAFIĆU, IMA ČAK I MENADZERA ZA TE SVOJE BUČNE ŽURKE U JAKO MALOM PROSTORU KIJI JE JOŠ IZNAJMIO....STNARI ZGRADE I KOJOJ JE KAFIĆ.
Citat
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Srbija zabranjuje roštilj na ćumur?

U junu je u Skupštinu Srbije stigla građanska inicijativa kojom je zatraženo da se zakonom zabrani upotreba roštilja na ćumur...



Food Waste program u Courtyard Belgrade City Center hotelu

Dana 22. jula sastali smo se u hotelu Courtyard Belgrade City Center kako bi predstavili rezultate projekta HotelKitchen koji se bavi borbom sa otpadom od ostataka hrane tzv. food wastom



Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew

Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew hladno pripremljena kafa... Najnoviji trend u ispijanju kafe, Cold Brew, stiže u Srbiju - hladno pripremljena i hladno služena kafa, koja će ovog leta oduševiti posetioce kafića, pravi je izbor za sve...



Jagnjetina u Mrzencima

Jovan Mrđenović

Rešio sam i ovog leta da posetim Mrzence, kao što činim i niz prethodnih godina. Čovek koji ima sreću da nađe smeštaj u hotelu Nar u Mrzencima, gde se soba traži preko veze, treba da se istušira, odmori i uveče pravac kafana...



Oni od kafe prave savršenstvo

Profesija bariste u Srbiji je relativno mlada, ali se brzo razvija i izaziva veliko interesovanje, pogotovo sa pojavom posebno zanimljivih i kreativnih delova ovog posla poput latte art-a. Kako svi uživamo u lepim slikama, koje dodatno ulepšavaju...