Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Arena M&S
2.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (3 Votes)

Arena M&SU okviru Sportskog centra Arena M&S u Novoj Pazovi otvoren je i istoimeni kafić. Lokal u kojem ima pedesetak mesta za sedenje, u ponudi ima standardna strana i domaća pića, kafu, sokove i sve ono što može da osveži čoveka posle treninga ili rekreacije na jednom od terena u okviru centra. U njemu se, takođe, mogu organizovati i razne promocije, proslave... Osim toga, u sklopu centra nalaze se i bilijar sala, frizerski salon, ali i sauna. Sportski centar nudi zatvoreni teren za mali fudbal i otvoreni teren za tenis. Centar poseduje parking za goste.

 

 


 Kafić Arena M&S - INFO


tip lokala: Kafić

radno vreme: 8–00

telefon: 

mobilni: 

adresa: Kralja Petra I Karađorđevića 57–59 

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...