Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Bar Central
3.8913043478261 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.89 (23 Votes)


Bar CentralBar Central promenio je ruho i 10. septembra otvorio vrata starim i novim posetiocima. Osim prepoznatljivog velikog bara u sredini lokala, sve ostalo je redizajnirano. Enterijer je, kao i prošli put, radio Srđan Apostolović, čiji kolaži i panoi ukrašavaju i zidove, dok je za nameštaj bio zadužen Milan Pavlović. Prednja prostorija s barom može da primi oko 50 gostiju. U renoviranje zadnje prostorije uloženo je mnogo truda i danas u njoj postoji bar koji preko dana služi za obuke i praksu polaznika barmenske škole koju organizuje Udruženje barmena, dok je četvrtkom, petkom i subotom otvoren za sve posetioce, i može da primi tridesetak ljudi. Kao i ranije, gosti u Bar Central dolaze na koktele, koji čine oko tri četvrtine svega što se proda u lokalu. Kako barmeni vole da kažu, „mi imamo koktele i sve ostalo, ostali imaju sve ostalo i koktele“. Osim koktela, u ponudi je i raznovrstan izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, a od toplih napitaka kafa i čaj. Izbor muzike je raznolik, od bosa nove, džeza, latino džeza, preko hausa i latin hausa, do fanka i diska. U enterijeru preovlađuju smeđi i bež tonovi, zidovi su svetlih i toplih nijansi, a u glavnoj prostoriji dominira veliko ogledalo koje su poznati barmeni ispisali receptima i crtežima koktela, dok je na zidovima prikazana prava mala istorija Bar Centrala i Udruženja barmena u vidu uramljenih fotografija važnijih trenutaka u njihovom poslovanju.

 

 


Kafić Bar Central - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:  9–1, nedeljom 17–1

telefon: 011 / 262-64-44

mobilni: 

adresa: Kralja Petra 59

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:  

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


MADERA: Čast nam je!

Restoran Madera nalazi se na listi Top 12 beogradskih restorana za 2018. godinu!HOMA: Topli obrok za sve zaposlene!

Posvećeni vlasnici Vlastimir Puhalo i Filip Ćirić svakog dana čine sve što je potrebno da u svakom trenutku budu ispunjeni svi aspekti za dobro i uspešno ugostiteljstvo. Ugostitelj prodaje biznis za 12.500 evra

U tu cenu, kako sam kaže, ulazi sve od opreme potrebno za funkcionisanje jednog objekta te vrste.Vodite li vinski dnevnik?

Udruženje Žene i vino izdalo je ovaj dnevnik kako bi olakšali vinarima i amaterima da svoje beleške o vinu “drže pod kontrolom”, na jednom mestu.Heineken Lovefest Fire rasprodat!

Do dolaska Green Velvet-a, legende svetske elektro scene ostalo je još tri dana, a ulaznice za Heineken Lovefest Fire su gotovo rasprodate!