Home  //  Lokali  //  Kafići  //  029
2.6363636363636 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.64 (11 Votes)

029Ova kafe-poslastičarnica koja uspešno posluje već šest godina, preseljena je na novu lokaciju u istoj ulici, Mačvanskoj, ali na broj 42. Prostor u kome se sada nalazi dvostruko je veći od prethodnog i osim osnovnog nivoa ima i galeriju. Lokal je dobio ime po pozivnom broju za Prizren, odakle su dva brata, vlasnici lokala. Duh rodnog grada nisu preneli samo nazivom lokala već i brojnim slikama koje se u njemu nalaze. U ponudi je veliki izbor bezalkoholnog pića, frapea, voćnih kupova, a od kolača čokoladna kocka, moskva šnit, čiz kejk, veverica (kolač s lešnikom). Lokal je pušački.



 


 Kafić 029 - INFO


tip lokala: Kafić

radno vreme:  8–23

telefon: 

mobilni: 063/732-02-17 

adresa: Mačvanska 42

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...