Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Aldi
2.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (1 Vote)

AldiU glavnoj ulici u Aranđelovcu otvorena je nova kafeterija. Vlasnici Jelena i Bojan Lalović prvi put su se našli u svetu ugostiteljstva. Njihova ideja bila je da se u Aranđelovcu napravi lokal koji će gostima ponuditi širok izbor ceđenih sokova, alkoholnog i bezalkoholnog pića, a prvenstveno specijaliteta od kafe. U ponudi je oko dvadeset pet napitaka od kafe, a specijalitet kuće je kafa Aldi. Svi napici od kafe mogu se i poneti. Vlasnici najavljuju i proširivanje ugostiteljske ponude mafinima i sladoledom. Enterijer lokala osmislili su i realizovali sami vlasnici, sa idejom da kombinovanjem modernog i rustičnog, drveta i kamena, postignu toplinu prostora. Kafeterija Aldi ima 28 mesta za sedenje i dodatna 24 u bašti.




 Kafić Aldi - INFO


tip lokala: Kafić

radno vreme: 7–00

telefon: 

mobilni: 069/690-540

adresa: Knjaza Miloša 154

grad: Aranđelovac

tip usluge, kuhinja:



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...