Home  //  Lokali  //  Kafići  //  CK
2.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.25 (2 Votes)

Ceger Caffe

Lokal nadomak pijace Kalenić novi je poslovni poduhvat dugogodišnjih ugostitelja Jugoslava Tomića i Dejana Obradovića, koji su se u njega upustili nakon Kandahara i Oka. Ideja im je bila da privuku sve prolaznike koji posle odlaska na pijacu žele da popiju piće i prelistaju dnevnu štampu ili časopise a da im ne bude neprijatno što sa sobom nose namirnice koje su kupili.
Lokal koji je delo arhitekte Aleksandra Mijatovića, moderno je uređen i njime dominira dugačak šank. Ceo spoljni zid koji gleda na pijacu je u prozorima, pa enterijer u kome preovlađuju svetle nijanse drveta i siva boja, odiše svetlošću. Po zidovima su okačeni cegeri i stare fotografije. Lokal može da ugosti 80 ljudi, a vlasnici su se opredelili da u njemu bude dozvoljeno pušenje.
Ponuda lokala sastoji se od uobičajenih vrsta kafe i specijaliteta od kafe, alkoholnih i bezalkoholnih pića i koktela. Osim toga, gosti mogu da poruče i neki od deserata kao što su reform torta, čiz kejk ili snikers torta. Uskoro će u ponudu ući i sendviči i meze.

 


 CK - INFO


tip lokala: Kafić

radno vreme: 7.30–00

telefon: 011/2432-405

mobilni: 

adresa: Mileševska 3

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:


  


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži