Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Liberte
2.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (6 Votes)

Na Voždovcu, u novoizgrađenoj zgradi, na više od 500 kvadrata otvoren je Liberte, kafić i igraonica. Prostire se na dva nivoa, ima veliku terasu s pedesetak mesta za sedenje i malo manju baštu. Enterijer ne liči na klasičnu igraonicu jer se nastojalo da podjednako bude udoban i najmlađima i roditeljima, kažu vlasnici Aleksandar i Irena Trifunović. Za enterijer se pobrinula Danka Vujović, arhitekta. Prostor je svetao i u njemu preovlađuju drvo i pastelni tonovi. Igraonica se nalazi u sklopu lokala i krasi je džinovska žirafa, a tokom celog leta, kaže Irena, usluge igraonice su gratis. Karta pića je standardna, a i klinci i odrasli, kako ističe Aleksandar, najviše traže domaće sokove od zove i višnje. Liberte je pet friendly. 


Liberte - INFO


tip lokala: 

radno vreme: 9–23, pet. i sub. 9–24

telefon: 

mobilni: 064/33-99-300

adresa: Vojvode Stepe 157

grad: Beograd

sajt: www.lbrt.rs

Ima izdvojen deo za nepušače


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Radost - fina kuhinjica

Radost fina kuhinjica je restoran u kome je Martin Gor iz Depeche Moda probao skoro sve s menija. U njemu se zdrava hrana priprema svakodnevno, a radni dan počinje rano ujutro, kada vlasnica Saška Maček odlazi na pijacu po sveže namirnice. Zatim...Još strože kazne

Za neizdavanje računa zatvaranje restorana na godinu dana...

Pred letnju sezonu ugostitelje je dočekala loša vest. Naime, država je odlučila da pooštri kazne za prekršaje poput neprijavljivanja zaposlenih ili neizdavanja fiskalnog računa, pa ako...Zaštita podataka gostiju (GDPR)

Hotelijeri u svetu već odavno su spremni, dok se domaći, kao što to obično biva u našoj zemlji, pripremaju u minut do 12. Podaci jesu resurs, ali s novom regulativom (GDPR) ujedno predstavljaju i veliku odgovornost i zahtevaju čitav niz mera koje...Pušenje ili ne, odlučite sami!

GORAN JOVIĆ

vlasnik kafića Knez, Valjevo

Smatram da samo fizičkim pregradama kao što su zid ili staklo, u stvari, dobijate pravi prostor, dok podela na rejone bez pregrade znači isto kao kada bi u jednom malom delu bazena bilo dozvoljeno...U kuhinji mora da bude zabavno

EYCK ZIMMER

Culinary director hotela Square Nine

Sa novim šefom kuhinje hotela Square Nine Eyckom Zimmerom razgovarali smo o kuvanju, novom letnjem meniju, Mišlenovim zvezdicama i životu u Beogradu. 

Koliko je ovaj duhoviti Nemac neobičan...