Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Distribucija
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Na mestu gde se nekada nalazio Supermarket Concept Store na Dorćolu je otvorena Distribucija – izložbeni prostor, salon nameštaja i bistro u jednom. Lokal je, kako kažu, spoj lepog nameštaja i dobrog obroka. Enterijer je uređen u industrijskom stilu i oplemenjen je zelenilom. Gosti mogu da popiju kafu ili pojedu obrok na sofama koje potpisuju svetski dizajneri. Za enterijersko rešenje bašte pobrinula se Ksenija Josifović, arhitekta, dok je za kreiranje menija bio zadužen Siniša Probojčević, koji je i šef kuhinje. Gostima je ponudio degustacioni meni, i to po ceni od 1.800 dinara. Za taj novac gosti mogu da probaju kešju salatu s piletinom (miks zelenih salata s dresingom od limete i indijskog oraha), pačja prsa u marsala sosu, svinjski file u sosu od plavog sira s glaziranim krompirom, teleća rebra u sosu od zelenog bibera i na kraju crem a la tiramisu. 

Na meniju su još i svinjska rebra u domaćem pikantnom sosu, rižoto s pečurkama i ramstekom, pene sa tikvicama i piletinom, a tu su i supa dana, krem čorba od celera i gaspaćo. U Distribuciji se služi i doručak. 

 


Distribucija - INFO


tip lokala: 

radno vreme: 10-22

telefon: 011/324-20-20 

mobilni: 

adresa: Višnjićeva 10

grad: Beograd

sajt: www.distribucija.com

Ima izdvojen deo za nepušače.


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...