Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Emily Garden bar
3.0833333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.08 (6 Votes)

U okviru sportskog centra Olimp, poznati teniser Janko Tipsarević otvorio je Emily Garden bar. Za sada, otvoreni su bašta i letnji šank kapaciteta 140 sedećih mesta. Prostor je moderno uređen, sa pogledom na teniske terene. U centralnom delu nalaze se dva velika community barska stola “okićena” cvećem i egzotičnim rastinjem. Pored šanka, nalazi se velika vitrina sa svežim voćem koje se koristi za pravljanje ceđenih sokova. U prepodnevnim satima, uz dobru kafu, oni su najprodavaniji, kaže menadžer Milomir Leković. Uveče, najviše se piju kokteli. Od jeseni će, kaže Leković, biti otvorena teretana, 9 teniskih terena, sportska hala, apartmani i restoran mediteranskih specijaliteta. 


Emily Garden bar - INFO


tip lokala: 

radno vreme: 8-24

telefon: 

mobilni: 065/54-74-725

adresa: Vjekoslava Kovača 11, SC Olimp, Beograd 

grad: Beograd

sajt:

Ima izdvojen deo za nepušače


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Radost - fina kuhinjica

Radost fina kuhinjica je restoran u kome je Martin Gor iz Depeche Moda probao skoro sve s menija. U njemu se zdrava hrana priprema svakodnevno, a radni dan počinje rano ujutro, kada vlasnica Saška Maček odlazi na pijacu po sveže namirnice. Zatim...Još strože kazne

Za neizdavanje računa zatvaranje restorana na godinu dana...

Pred letnju sezonu ugostitelje je dočekala loša vest. Naime, država je odlučila da pooštri kazne za prekršaje poput neprijavljivanja zaposlenih ili neizdavanja fiskalnog računa, pa ako...Zaštita podataka gostiju (GDPR)

Hotelijeri u svetu već odavno su spremni, dok se domaći, kao što to obično biva u našoj zemlji, pripremaju u minut do 12. Podaci jesu resurs, ali s novom regulativom (GDPR) ujedno predstavljaju i veliku odgovornost i zahtevaju čitav niz mera koje...Pušenje ili ne, odlučite sami!

GORAN JOVIĆ

vlasnik kafića Knez, Valjevo

Smatram da samo fizičkim pregradama kao što su zid ili staklo, u stvari, dobijate pravi prostor, dok podela na rejone bez pregrade znači isto kao kada bi u jednom malom delu bazena bilo dozvoljeno...U kuhinji mora da bude zabavno

EYCK ZIMMER

Culinary director hotela Square Nine

Sa novim šefom kuhinje hotela Square Nine Eyckom Zimmerom razgovarali smo o kuvanju, novom letnjem meniju, Mišlenovim zvezdicama i životu u Beogradu. 

Koliko je ovaj duhoviti Nemac neobičan...