Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Troika
1.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.50 (1 Vote)

Nekada je na tom mestu bio Peti Element, a sada se tu nalazi Troika, novootvoreni lokal u Njegoševoj ulici u Beogradu. Reč je o Caviar&Cocktail Bar-u u kome se služe isključivo jela takozvane hladne kuhinje poput kavijara, lososa i ostriga, i to uz Beluga vodku, japanske viskije i retke singl maltove. Lokal je na dva nivoa i veoma je neobičnog izgleda. Enterijer je radio arhitekta Marko Basarovski. Lokal je koncipiran tako da se gosti dok sede za stolovima dodiruju leđima, a duž celog lokala nalazi se mermerni šank. U dnevnoj varijanti akcenat je na kafi, dok se uveče ovo mesto, kako kaže Dejan Tomović – Tomke, jedan od vlasnika, pretvara u ozbiljan koktel bar koji svojim gostima služi koktele napravljene isključivo od premijum pića. Od muzike se sluša sve, od klasike, preko džeza, do elektronike.


Troika - INFO


tip lokala: 

radno vreme: 8–24

telefon: 

mobilni: 

adresa: Njegoševa 10

grad: Beograd 

sajt: 

Nema izdvojen deo za nepušače


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Kafana je moja sudbina

Jovan Mrđenović,ugostitelj

Kafane su bile deo života čaršije. Nosile su poseban duh, neobičan, lepršav, nepredvidiv, duh koji je profilisao kulturni, zabavni i društveni život grada...



Tata mata

U kući u kojoj je pre rata živeo Mata Milošević, jugoslovenski reditelj, glumac i profesor, iskusni ugostitelj Milan Miculović otvorio je restoran dalmatinskih specijaliteta, konobu Tata Mata. Na tom mestu, u Dalmatinskoj ulici u Beogradu,...



Novi i trendi restorani

Pogledajte šta se sve zanimljivo otvorilo širom sveta u prva tri meseca 2018. 



Meso i još malo mesa

Šta se jede u srpskim restoranima?

Samo u Beogradu, prema podacima Horesa ima oko 2000 objekata koji služe hranu. Među njima je najveći broj onih koji služe roštilj i od tog broja malo je francuske kuhinje, japanske, vijetnamske, grčke, španske,...