Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Queen’s Astoria Cafe
3.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.75 (2 Votes)

Queen’s Astoria CafeIako se nalazi u sklopu beogradskog hotela Astoria, nedavno otvoreni Queen’s Astoria Cafe nije namenjen samo gostima hotela. Taj kafić akcenat stavlja upravo na kafu, tako da gosti mogu da biraju različite napitke na bazi esperesa – slabije ili jače, tople ili hladne, s običnim ili obranim mlekom, s ukusom vanile, čokoladnih kolačiča, karamele ili voća. Među gostima su najpopularniji hladni latte macchiato s ukusom čokoladnog kolačića i hladna moka kafa.
Vlasnici su posebnu pažnju posvetili i odabiru kvalitetnih vina, tako da se Queen’s Astoria Cafe može pohvaliti i bogatom vinskom kartom. Na njoj su pretežno vina iz Srbije i regiona, ali ima i etiketa iz Italije, Francuske, Čilea i drugih zemalja.
Na meniju su lagana jela, jednostavna za pripremu, pomalo drukčija od klasičnih. Razlika se ogleda u mešavini ukusa i specijaliteta s raznih podneblja, poput italijanskog, kineskog, grčkog, srpskog i mediteranskog. Kao specijaliteti izdvajaju se vok povrće s kikirikijem, pileći tažin i sečuan piletina.

 


 Kafić Queen’s Astoria Cafe - INFO


tip lokala: Kafić

radno vreme: 7–00

telefon: 011/3605-100

mobilni: 

adresa: Mihajla Bogićevića 2

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:  

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži