Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Queen’s Astoria Cafe
3.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.75 (2 Votes)

Queen’s Astoria CafeIako se nalazi u sklopu beogradskog hotela Astoria, nedavno otvoreni Queen’s Astoria Cafe nije namenjen samo gostima hotela. Taj kafić akcenat stavlja upravo na kafu, tako da gosti mogu da biraju različite napitke na bazi esperesa – slabije ili jače, tople ili hladne, s običnim ili obranim mlekom, s ukusom vanile, čokoladnih kolačiča, karamele ili voća. Među gostima su najpopularniji hladni latte macchiato s ukusom čokoladnog kolačića i hladna moka kafa.
Vlasnici su posebnu pažnju posvetili i odabiru kvalitetnih vina, tako da se Queen’s Astoria Cafe može pohvaliti i bogatom vinskom kartom. Na njoj su pretežno vina iz Srbije i regiona, ali ima i etiketa iz Italije, Francuske, Čilea i drugih zemalja.
Na meniju su lagana jela, jednostavna za pripremu, pomalo drukčija od klasičnih. Razlika se ogleda u mešavini ukusa i specijaliteta s raznih podneblja, poput italijanskog, kineskog, grčkog, srpskog i mediteranskog. Kao specijaliteti izdvajaju se vok povrće s kikirikijem, pileći tažin i sečuan piletina.

 


 Kafić Queen’s Astoria Cafe - INFO


tip lokala: Kafić

radno vreme: 7–00

telefon: 011/3605-100

mobilni: 

adresa: Mihajla Bogićevića 2

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:  

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.