Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Bulevar caffe
2.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (1 Vote)

Bulevar caffeU pešačkom delu Subotice pre dva meseca otvoren je Bulevar caffe. Vlasnici Saša Adamović i Ernest Sabo, uz pomoć specijalizovane firme iz Beograda, osmislili su moderan enterijer u kombinaciji crne i bele boje zidova i opreme, što neveliku prostoriju u suterenu klasičnog zdanja čini veoma prijatnom.
Velike mogućnosti igranja svetlom i svetlosnim efektima pružaju gostima osećaj da nikada ne ulaze u identičan prostor. Kada vreme dozvoli, gosti mogu da uživaju u senovitoj bašti koja se rashlađuje modernim raspršivačima vode. Lokal ima 60 mesta unutra i 100-120 u bašti.
U ponudi su razne vrste kafe i alkoholnog i bezalkoholnog pića, kao i tost sendviči, a u planu su i pice i druga laganija jela. Pušta se disko muzika sedamdesetih, osamdesetih i devedesetih, a petkom i subotom u bašti nastupaju lokalni bendovi. Tokom zime žive svirke biće organizovane u zatvorenom delu lokala.

 


 Kafić Bulevar caffe - INFO


tip lokala: Kafić

radno vreme: 7–00, petkom i subotom 7–2

telefon: 024/554-888

mobilni:

adresa: Vladimira Nazora 4 

grad: Subotica

tip usluge, kuhinja: ćuretina s lešnicima, svinjska rebra u sosu...



 

Share

Komentari  

 
+2 #1 Lidija 15-08-2015 08:02
Ocaj. Prvo cekas osoblje pola sata, da bi ti na kraju konobar ukrao pare, iz naplatu bez racuna.
Citat
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Nebojša Dugalić: Želim da se rodim u nekoj novoj ulozi

Nakon dvojice uspešnih sportista, domaćin Jezdić odlučio je da u Lavovske priče dovede i jednog umetnika, a ono što smo čuli od Nebojše Dugalića otvorilo nam je brojne životne perspektive. 



Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze. 



Domaće pivo od sladovine proizvedene od 100% ječma sa srpskih njiva

Udruženje pivara Srbije organizovalo je posetu sladari u Bačkoj Palanci, članici Soufflet grupe, koja za domaće, ali i izvozna tržišta, proizvodi slad za potrebe pivarske industrije.



Moj muž u nemogućoj misiji

Dok mi se slobodna subota nekada podrazumevala kao dan stvoren za uživanje, vremenom je postala presedan. Nemoguća misija. Sve dok moj muž nije odlučio to da promeni.



Top 12 beogradskih restorana za 2019

Godinu dana istraživali smo i obilazili restorane u Beogradu da bismo vam predstavili Top 12 beogradskih restorana za 2019.